דילמה

morbe18

New member
דילמה

התחלתי לצאת עכשיו עם מישהי, מאוד מוצאת חן בעיני, יש זרימה טובה והכל טוב. פרט לדבר אחד, היא השתמטה מהצבא, ואני מדבר על השתמטות, לא סיבות רפואיות ולא כלום. תמיד פחדתי שאני אגיע לסיטואציה כזאת ואני לא אדע מה להחליט, מצד אחד, מבחינתי, זה מעיד על אגואיסטיות וזה פשוט יושב לי בראש ולא יוצא לי ממנו, מצד שני, היא ממש מוצאת חן בעיני.. יש רעיונות אנשים? מישהו היה בסיטואציה? אני בן 25, היא בת 23..

אף אחד לא יכול לעזור לך

או לייעץ לך, זה הכל תלוי בך ובהרגשה שלך. תזרום ותראה אם אתה מצליח להתעלם מזה, אם לא, אתה יודע מה לעשות.

The Lonely Lion

New member
אגואיסטיות?

לא בהכרח. יש כאלו שמשתמטים אבל מתנדבים במקומות אחרים...

Lir האחת

New member
מזכיר לי..

כשהייתי בת 22, הכרתי איזה בחור שממש מצא חן בעיני (היום אנחנו ידידים טובים) ואני זוכרת שהגענו לשיחה על הצבא והוא אמר לי שהוא התחיל ויצא באמצע, שהוא החליט שזה לא בשבילו ולי זה קצת הוריד ממנו, אבל לא ברמה שפסלתי אותו. אז בנקודה הזאת אני יכולה להתחבר להרגשה הזאת שלך. אולי תנסה להבין אם יש סיבה שבגללה היא לא רצתה לשרת, מה עומד מאחורי זה.. לא בקטע של ביקורת אלא בקטע של באמת להבין את הצד השני, את הבחירה שלה ולנסות להתחבר לזה. מעבר לזה, אל תשכח שהחלטות שאנחנו עושים בגיל 18 לא בהכרח מעידות על האופי והאישיות שלנו וזה לא תמיד נכון לשפוט ולהסיק מסקנות. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה

morbe18

New member
הטיעון המדוייק שלה היה

למה שאני אשרת את המדינה אם המדינה לא נותנת לי כלום.

lb22

New member
אז אני הייתי אומר לה

אז גם אני לא אתן לך כלום. זדייני מהפרצוף.

morbe18

New member
פחות או יותר מה שאני חושב..

וזה מתנגש לי עם מה שאני מרגיש..

אזרח111

New member
אגואיסטיות כלפי מי?

אגואיסטיות כלפי הממשלה. ואם היית יודע שהיא התחמקה מתשלום מיסים גבוה ע"י כך שהיא נפגשה עם רואה חשבון שעשה לה כמה תכנוני מס, וע"י כך הממשלה הפסידה כסף, זה גם היה מוריד לך ממנה? הרי הכסף של המיסים היה הולך לחיילים ולנשקים חדשים. בקיצור אתה מטריד את עצמך בכל מיני סיפורים ואשליות לא רלוונטיים לחלוטין בנוגע קשר רומנטי עם בחורה. הייתי מבין את הטרדה אם היית מחפש מאבטחת או משהו כזה

אזרח111

New member
../images/Emo6.gif מזכיר את את הדאחקות שארץ נהדרת הריצו על

אנשים כאלה שצבא מוריד או מעלה להם מהחשק לקשר רומנטי "אם הוא משתמט - לא אשתרמט!"

Cobe Anan

New member
נו, על מי אתה עובד?

שרים לא נוסעים באוטובוסים שמתפוצצים; ומאז 67 לא כבשנו אדמות להתיישב עליהן. או שזה רק מה שהם מספרים לי...?

Cobe Anan

New member
"אגואיסטיות כלפי הממשלה"

כאילו שהממשלה היא זאת שמתפוצצת בכל פעם שלאחמד משעמם באוטובוס.

אזרח111

New member
נראה לי שאני מבין מה מקור המחלוקת ביננו

אתה כנראה חושב שהמדינה זה העם, והעם זה המדינה ומן הסתם שהאינטרסים שלהם זהים. אני חושב שהעם והמדינה הם יישויות נפרדות והאינטרסים שלהם לא חופפים (דוגמה קיצונית להבהרה - ממשלת יון והעם היווני, אם אתה מעודכן בפרטים) לכן, אם מתפוצץ כאן מחבל, כנראה הממשלה עשתה משהו שיגרום לממשלה בצד השני לשלוח אותו להתפוצץ. בקיצור, זה סכסוך בין ממשלות ולא בין עמים. לכן אם 2 העמים יפסיקו לתמוך בממשלות שלהם, סביר להניח שלא יהיה כאן שום מלחמות משום שלממשלות לא יהיו כלים להילחם אחת בשניה (אלא אם כן יהיו רובוטים לוחמים עד אז) הבעיה היא שקיימת כאן דילמת אסיר קשה. שני העמים צריכים לבחור באפשרות הגרועה יותר עבור עצמם, בכדי לזכות בתוצאה הכוללת הטובה ביותר.

LEATHER REBEL

New member
הממשלה דווקא עלולה להתפוצץ...

בכל פעם שלמפלגות הדתיות משעמם. הבנת? אחמד מפוצץ את האזרחים, והחרדים מפוצצים את הממשלה. או שהם לפחות מנסים.

XDXDXDX0X0X0

New member
אצלי זה נחשב יתרון

גם אני משתמט, וגאה בכך מאוד ! בוז לצה"ל !!! ובוז עוד יותר גדול, פי עשרות מונים לכל הפאשיסטים הציוניים !!! ציונות זה

morbe18

New member
תעביר לי בבקשה נ.צ.

של הבית שלך, כדי שבמלחמה הבאה לא יירטו את הטיל שייפול לך על הבית. פושע.

Cobe Anan

New member
שוב גידלנו דובוני אכפת לי בפורום?

לעזאזל, היתה לכם הזדמנות להשמיד את העם היהודי לפני 70 שנה; לא ניצלתם אותה- זהו, גמרנו. קח את החברים שלך ותיעלמו.

Lir האחת

New member
ענייני צבא.

אוקי, שוב מגיעים לענייני צבא. למרות שזה לא הנושא העיקרי של הפורום, אין לי בעיה שיתקיים הדיון הזה. כל עוד הוא מתנהל בצורה ששומרת על כללי הפורום. פסים אישיים והעלבות - לא כאן. תודה לכם, וסליחה על התגובות שנאלצתי למחוק. אם בא לכם להמשיך את הדיון בצורה נמוכה יש מספיק ערוצי תקשורות אחרים לעשות זאת. שבת שלום!

למעלה