דילמה

guy1974

New member
דילמה

אז ככה, בקרוב אני והחבר חוגגים שנה (שזה לא הכי קשור לנושא) ועוד חודש וחצי מתוכנן לי מהעבודה חופשה-סופשבוע בצפון בבית מלון או משהו כזה ועוד כל מיני פעילויות עם כל עובדי החברה ובני/ות זוגם. הדילמה היא האם ללכת ביחד עם החבר או לקחת איתי ידידה שלי - מעיין כיסוי תחת. לפני שאתם קופצים לתקוף, כי גם לי זה עומד על קצה הלשון משפטים כמו "תיהיה מי שאתה, הם לא צריכים לדעת, אתה לא צריך לדפוק להם חשבון.... ועוד" אז המשפחה הקרובה שלי והחברים יודעים ואני לא מרגיש יותר שאני מתחבא או לא חי את חיי כמו שהייתי רוצה אבל מצד שני לא בא לי לערב את החיים האישים שלי במקום העבודה, יש כבר שנים שיודעים עליי בעבודה ולא יותר מזה וכמו תמיד קשה לצפות איך תיהינה התגובות אם נופיע ביחד לסופשבוע.. איך יהיה היחס של שאר האנשים כלפי ועוד כל מיני מחשבות שאני מאמין שכולכם נתקלתם בהם במצב זה או אחר (יש לנו תרבויות מעורבות במקום העבודה) דיברנו בינינו על הנושא והוא אמר לי "נראה לך שאני אבוא איתך ונלך ביחד?!" אז זהו, אני יודע שאת התשובה הסופית רק אני אתן לעצמי אבל בכל זאת רציתי לשמוע את דעתכם בנושא... (ולא לתקוף )

amet

New member
איזה כייף לראות

שהחבר שלי בסוף כותב בפורום סקס וזוגיות גאה. מותק, מה שתבחר זה יהיה בסדר.

Liroy25

New member
אוי שמופי... ../images/Emo98.gif

אלוהים..אני מתחיל להשמע כמו מאי... |מוריד לעצמי סטירת לחי| תחזור לעצמך!! בקיצור - אם לא מתאים אז לא בכוח! מה שכן להביא את הידידה בשביל שיהיה מי שיחזיק את הנר? מיותר.

danield

New member
אויי שמופי?

אני חושב שיש פה אי הבנה קלה שמופי זה כינוי אישי... לא להרוס

Liroy25

New member
כן..כן..מאי כל הזמן מעירה לי על זה

אבל יש הרגלים שפשוט קשה לוותר עליהם.. תראה בשימוש בכינוי מעין מחמאה אישית!

white star

New member
לדעתי

כמו שאמרת שאת התשובה הסופית רק אתה תתן לעצמך.אתה צריך לעשות את מה שאתה מרגיש הכי נוח איתו. לבוא עם החבר זה סיכון כי ברור (לפחות לי אולי אני טועה) שתהפוך לשיחת המשרד לאיזה תקופה וגם אתה לא יכול לדעת איך אנשים יגיבו. מצד שני אם כן תבוא איתו זה יכול להיות מעניין כי תראה איך העמיתים שלך לעבודה מגיבים. לבוא עם ידידה?!זה צעד של להגיד להם "אני גם סטרייט". קצת הסתבכתי במה שרציתי להגיד אבל בכל אופן לדעתי לא כדאי לך להגיע איתו כי אתה נשמע לי לא רוצה להגיע לסצינה הזאת עם העמיתים שלך מהעבודה. תחגגו לכם סופ"ש רומנטי לכבוד השנת חברות בינכם בלי שאר העולם.זה נשמע לי הדבר הכי כיף לעשות שלך...

.m

New member
פעמיים ../images/Emo49.gif ותשובה אחת...

לחגיגות השנה המתקרבות
שזכינו לפגוש את בן-זוגו המפורסם של amet ותשובה: אם אתה באמת לא מרגיש אתה מתחבא, אז אני לא רואה מניעה לקחת את בן-זוגך. אחרי הכל אם היתה לך בת-זוג, כלל לא היית מתלבט... אם בכל זאת אתה מעדיף שלא לחשוף אותו לעמיתיך לעבודה - עדיף שתסע לבד. לפחות לא תצא שקרן...
mai (אהה... וברוך הבא
)

guy1974

New member
אהאה...

היי, מיי, תודה ונעים להכיר העניין הוא לא אם אני מתחבא או לא, זה יותר עניין שאין לי כוח מצד אחד לריכולים האלה בעבודה והחשש מהתגובות או היחס. ושוב, מצד שני זה נשמע לי מעניין - יכניס בהם קצת אקשן ונושאי שיחה ואני אהיה במרכז הענינים
ובוא נגיד, ובמידה ואני יחליט שלא נצא לסופשבוע הזה ביחד אני לא חושב שאם אני יקח איתי ידידה שלי ויציג אותה כידידה ולא כחברה אני משקר - העובדה שהיא באה איתי ושהיא ידידה שלי אינה שקר כי זה בדיוק מה שהייתי עושה אם (חס וחלילה
) לא היה לי בן זוג.

Liroy25

New member
יעשו מזה סיפור בעבודה

אם אתה תציג את זה בצורה שדורשת ריכולים. בוא ואתן לך דוגמא - לפני מספר שנים עבדתי כנציג בשירות הלקוחות של "סלקום". במסיבה הראשונה לרגל 5 שנים לחברה קיבלתי כרטיס כניסה זוגי והחלטתי להביא חבר טוב על בסיס של בן זוג. אנשים אמנם ידעו על משיכתי לגברים אבל אף פעם לא ממש ראו את זה לייב. במהלך כל האירוע והמסיבה שלאחריה לא שידרנו שום דבר בהתנהגות שלנו שאומר "שימו לב! יש כאן הומואים!", התנהגנו, רקדנו ועשינו חיים כאילו כלום. ככה גם אנשים סביבנו הגיבו בהתאם, אף אחד לא ריכל, לא שאל שאלות, לא לטש מבטים. תזכור תמיד שהסביבה מגיבה לדרך שבה אתה מבטא את הדברים.

מעשה שהיה...

כשהייתי עם בעלי השני אי שם בצעירותי,הוא עדיין לא יצא מהארון בפני חבריו לעבודה (מהנדסים משעממים,רופסים,אפורים ומעצבנים, חוץ מאחד שהיה שווה וסטרייט). יום אחד החליטו בחברה שלו שנוסעים לסוף שבוע באילת עם בני זוג. ידעתי שהוא מתכוון לנצל את הארוע כדי לצאת מהארון. כבר בטיסה לשם הוא התחיל ב"יציאה". ישבנו בטרמינל הפרימיטבי של שדה דב מוקפים בילדים מנוזלים,מכוערים,צורחים ומפונקים ואימהותיהם המזעזעות, כשלפתע, בעודי בודק אפשרויות מילוט/התאבדות שמעתי את צרוף המילים " תכירו את בן זוגי",נשאתי את עיני מעלה וגיליתי איזה 20 עיניים של אותם מהנדסים מעצבנים ובנות זוגם הצרחניות. הם חייכו,לחצו לי את היד בחום וטפחו לבעלי השני על השכם ואמרו " כל הכבוד לך,דיברנו על זה בינינו אבל לא היה לנו נעים לשאול,אנחנו שמחים שסיפרת לנו". בנות הזוג שלהם נסחבו אחרי לקניון באילת ולא עזבו אותי לרגע. בעלי השני הפך לגיבור היום וכולם רצו לשבת לידנו בבריכה. לא יודע מה כל המסקנות מהסיפור הזה, אבל הטיפוסים המאיימים האלו שעבדו איתו התגלו כחביבים וחמים והחששות שלנו מהתגובות היו מוגזמים.

guy1974

New member
תודה סומסום... מעודד

תמיד כיף לשמוע סיפורים כאלו ואצלי לפחות עד היום (ואני מקוה שזה ימשיך) כל פעם שסיפרתי תמיד ההפתעה היתה לטובה אז אולי נמשיך לנסות...

amet

New member
היי. חזרתי עכשיו הביתה

ו...וואווו כמה תגובות אבל אני רוצה לומר משהו וזה יותר לגיא המתוק מכלום (סליחה אם משהו נפגע). כבר היתי בכל מיני פגישות של החברה של גיא , וכמו שזכור לי התחבבתי על כולם, ואפשר לומר שבערב אחד פשוט הייתי מרכז העינינים. אז מותק אני חושב שחלק כבר יודעים והם גם אמריקאים-אנגליים שלא נראה לי שיעשו מזה עניין גדול , גם אם לא תקח אותי אני עדיין אחכה מת עליך אמט

למעלה