דילמה

שמופי2

New member
דילמה

בנות, רציתי לשתף אותכן בדילמה: דוד של בעלי הוא רופא נשים (נחשב רופא נשים טוב מאוד). בחתונה שלנו הוא הציע ליילד אותי בבוא הזמן וכמובן שאני תמיד מוזמנת להתייעץ ולהבדק אצלו. עכשיו כשזה מתחיל להיות רלוונטי, אני בהתלבטות, אם לפנות אליו והאם בבוא הזמן (בתקוה שמהר) לעשות אצלו את מעקב ההריון וכו'. מצד אחד, ברור שזה יתרון גדול להיות מטופלת של קרוב משפחה ולקבל טיפול אישי ומועדף. מצד שני, ברור שקיימת מבוכה מסויימת. מה דעתכן?

m i c h a l y

New member
לדעתי כדאי לך

לנסות, להודיע לו מראש שאת חוששת שזה יהיה מביך מידי (כך שלא ייפגע אם לא תחזרי...). בנוסף, תחשבי על מידת הדיסקרטיות שאת רוצה. אני למשל לא סיפרתי עדיין לאף (וזה היה קשה) אך עכשיו כשאני נתקלת בקשיים אני מאוד שמחה על כך... יש לי קרוב משפחה מקירבה ראשונה שהוא רופא (לא רופא נשים) ואיני רוצה להעמיד אותו במצב בו הוא יצטרך "להעלים" מידע ולכן איני מתייעצת איתו. הקרבה המשפחתית במקרה שלך אינה כ"כ צמודה, ולכן לא נראה לי מוגזם לבקש חשאיות. בכל אופן שיהיה בהצלחה, מיכל.

פוקית27

New member
לפי דעתי אם לבעלך לא אכפת,אז למה לא

מנסיוני עם כל רופא יש מבוכות וזה עובר ,אז גם במקרה הזה סביר להניח שזה יעבור. (השאלה אם אחרי זה במפגשים משפחתיים לא יהיו זכרונות מביכים.)

טאיה1

New member
כדאי

רופא שהוא גם רופא טוב וגם מכיר אותך אישית ויתן לך יחס טוב וזמינות - נשמע לי מאד כדאי. לגבי המבוכה - תזכרי שבשבילו זה לא כזה ביג דיל, ואז אולי זה יראה לך פחות מביך

Gill Gallad

New member
אכן מביך... ../images/Emo4.gif

לא ברור מה מידת קירבתך אל האיש, האם היחסים במשפחת בעלך קרובים מאוד? מתראים לעיתים קרובות? - על מבוכה הלא ניתן להתגבר אבל יש גבול גם למידת ההתגברות שאפשר להוכיח. לי היה מקרה מבדח בו אחרי חודשים רבים בהם טופלתי אצל רופא נשים נפלא גיליתי לחרדתי שהוא ידיד משפחה... ביום שבת אחד הגעתי לביקור אצל הורי והוא פשוט ישב לו שם בסלון... שנינו החוורנו. לפי מידת הציחקוקים וההתגרדויות היינו לגמרי בהלם. זה היה מביך להגיע לביקור הבא (לא הסכמתי לוותר עליו) אך הוא היה עדין, מתחשב, לא עשה עניין ובסוף הטיפול לא שכח למסור ד"ש בבית... מאז הפסקתי לחשוב על זה והמשכתי לראות בו רופא מצויין וכן, גם ידיד.

שמופי2

New member
תשובות

הוא נשוי לדודה של בעלי. היחסים טובים מאוד, אנחנו מתראים מספר פעמים בשנה: חגים, ימי הולדת וארועים. אני יודעת שאמא של בעלי הולכת אליו וגם חברה של גיסי הלכה אליו ואמרה שהיה ממש בסדר. אבל עדיין קשה לי לעשות את הצעד... למרות שאין לי ספק שאני אקבל את הטיפול והיחס הטוב ביותר ...

lulyK

New member
עוד רעיון...

אם אלמנט המבוכה קשה לך, אולי כדאי לעבור אליו רק למעקב הריון כשזה יהיה רלוונטי. יש משהו הרבה פחות מביך במעקב הריון. אין כמעט בדיקות פנימיות (חוץ מאולטראסאונדים וגינליים בהתחלה, אבל גם זה נעשה בלי מגע יד אדם....) ופתאום יש גם תחושה שזו לא את נבדקת אלא העובר שלך. אני גם נמצאת בכל הפגישות האלה יחד עם בעלי. יש חשיבות אינסופית למציאת רופא נחמד שבאמת מתענין בך.

למעלה