דילמה......

אתה מתכוון במסיבות של חסרי חוש מוזיקלי.

זה אומר גם טראנס וגם פופ. אבל אנשים עם חוש אמיתי למוזיקה שמים במסיבות הכל חוץ מטראנס ופופ (גם ג`אז שמים!)

scahttenjager

New member
אוליי אבל....

אנשים ובמיוחד חברה צעיירים לא ירקדו לצלילי ג`אז אני אמנם מתעב מוזיקת פופ ולא ממש אוהב לשמוע טראנסים אבל למסיבות הכי טוב זה לרקוד טראנסים, חבל שאי אפשר לרקוד לרוק כמו מטאליקה נירוונה איירון מיידן וכו`..... Iron Up !!!

MajoR_ToM

New member
למה לא ?

מוזיקת מטאל פרועה מהסיגנון של קורן היא הדבר הטוב ביותר לריקוד

scahttenjager

New member
אפשרי לרקוד מטאל אבל...

בוא נגיד ששזו פעם ראשונה שאתה שומע שיר מטאל כלשהו מטאל = קצב משתנה, אם לא ידעת. אז איך אני אדע מתי לרקוד בכאסח שכל רגע יכול להיות איזה סולו בגיטרה (שלפי דעתי הם הכי יפים אבל אי אפשר לרקוד אותם כי הם שקטים) ואז שוב חוזרים בדיסטורשן ואז רק גיטרות אקוסטיות וכו` .... איך אתה יכול לרקוד לזה ?, בשביל לרקוד צריך שירים שכבר אתה מצפה לעליות וירידות במוסיקה, ואם יש לך שיטה לרקוד למטאל אניי מוכן לשמוע.... Iron Up !!!

MajoR_ToM

New member
איככככככסססססססססססס

מסיבות שבהן רוצים להישתחרר ? מטאל - על סוגיו ................ לא רוק רציני יותר מידי אלא משהו שיגרום לך להישתחרר SYSTEM OF A DOWN , WHITE ZOMBIE , GODSMACK , SLIPKNOTא בני מינם ....

e-shfiyut

New member
אני...

מתה על רוק ומטאל אבל בנסיבות (והמסיבות) הנכונות אני יכולה להנות גם מטראנס או 2 השלישי דופק ת`מוח... לירן

ל BAR K!

יש דבר שנקרא מוזיקת מועדונים בתוכו בעיקר האלקטרונית:האוס,טראנס וכו`. מקווה שעניתי על השאלה.....

פופ לשלטון!

תלוי איפה. במועדונים בדרך כלל הולך דאנסים ופופ אבל זה קשור בהעדפות או באופיה של המסיבה. בכלליות- פופ

MajoR_ToM

New member
אהההההההההההה H-(

נימאסתם כולכם פופ - פיכססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס פופ - בשום מקום אם זה היה תלוי בי בריטני וכל הסקטריט בויז היו ניצבים מול בררה - או להוציא דיסק של פרוגרסיב מטאל שיהיה ראוי לשמיעה או סקילה למוות

e-shfiyut

New member
במסיבות.... טראנס...אבל...

אין כמו מסיבות מטאל... אבל גם מטראנסים אפשר להנות בחברה הנכונה... נטולת ערסים... לירן

e-shfiyut

New member
ועל כל התוגובות עד עכשיו נאמר...

א-י-כ-ס.... פריקים הצילו צריך לברוח מהר... איפה היציאת חירום... מסוממים... מוזרים... לברוח... (סתם)... לירן התכוונתי לרוב התגובות לא לכולן

למעלה