דילמה

אורי8881

New member
דילמה

לפני שלוש ימים ההורים שלי קנו לי את BSSM ויש לי אותו ואת hits 2003עכשיו אני מתכנן מה אני יקנה בזמן פסח: א.אני יקבל מכל סבתא שלי 100 שקל ככה זה 200 שקל ב.אפיקומן=עוד 100 שקל ככה 300 שקל אז ככה אני קוצה לקנות אלבומים של רד הוט: א.כמה עולה אלבום אחד ב.איזה כדי,אני מעדיף את: א.קליפורניקישן ב.בי דה וואי ג.וואן הוט מינט ד.אפוליט מופו פרטי פלאין ה. מדרס מילק ו.פריקי סטיילי מה כדי??????????

hellrazor1

New member
קודם כל

מאדרז מילק קליפורניקיישן וואן הוט מינט או אפליפט מופו פלאן פריקי סטיילי ולדעתי רק אם יהיה לך כסף שאתה סתם רוצה לבזבז ואין לך על מה אז תקנה את ביי דה ווי

Keep It Real

New member
איפה אתה גר?

רק שתדע שיש מקומות בארץ שהאלבומים של רד הוט במבצע של 3 ב-99 ש"ח, או ככה זה לפחות אצלי...
אז ב-200 אתה יכול להרים (כמעט) את כל הדיסקוגרפיה

dafnaleh

New member
mother's milk

אבל זה כמובן תלוי במה הטעם שלך. הוא צריך להיות זול יותר מהאלבומים החדשים, לדעתי.

מה הטעם שלך?

אף אחד כאן לא יכול לדעת מה אתה תעדיף. בכל מקרה, אם אתה רוצה את הדירוג שלי, זה יהיה ככה: א. Cali ב. OHM ג. Mother's Milk ד. By the Way ה. Freaky Styley את Uplift Mofo Party Plan אין לי, אז אני לא יכולה להגיד לך אם הוא טוב או לא. בכל מקרה, אל תלך לפי הטעם של אחרים, תגיד לנו מה אתה מעדיף ואז נוכל לעזור לך.

אורי8881

New member
תשובה

זה שאמר שקונים אצלו 3 ב100 איפה אתה גר ואני הכי אוהב את השיריי רוק בסגנון CANT STOP ושקטים בגלל זה אני נורא מעדיף את BTW ואת CALI וגם את אפוליט במיוחד בגלל פייט ליק הבראייב וקצת בגלל ביאנד דה סאן

lollapalooza

New member
אז כמו שאמרו כבר

אנחנו לא יכולים להחליט בשבילך, תלך על מה שאתה אוהב.

FLEA OWN

New member
זה תלוי איפה אתה קונה

אצלי בעיר יש חנטת שכל הדיסקים הראשונים עד BSSM ביו ממש זולים משהו כמו 50 שקל אבל בצליל ממש יקר

rhcpamit

New member
בוא לירושלים

בתו השמיני המחירים הרבה יותר זולים , קלי' וbssm עולים 40 ואלו שלפני אפילו יותר זול

lollapalooza

New member
בקיצור

תגיד איפה אתה גר ונראה אם אנחנו מכירים מקום שמוכרים בו בזול.

למעלה