דילמה...

דילמה...

בעוד כשלושה שבועות אני עומדת לסיים את המנוי במכון הכושר. אני מתלבטת באם לחדשו או לעשות מנוי במכון אחר, חדש כיצד לדעתכן/ם עליי לנסח את השאלה? תודה,

matal girl

New member
גלית-תוכלי לשאול

האם טוב ונכון עבורי להמשיך\להפסיק את המנוי בחדר כושר? 7 קלפים+קלף סיכום. תוכלי גם לעשות היבט כפול. לפרוס כך ולזכור שהקלף שיושב על להמשיך\להפסיק הוא דו משמעי ולהתייחס אליו ככזה. או לחילופין, לפרוס פעמיים את אותה פריסה כשאת משנה רק את הקלף של להמשיך \להפסיק בכל פריסה,כשכל המילים האחרות לא משתנות. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

אוקיי, לשאלה הראשונה

האם טוב ונכון עבורי להמשיך את המנוי בחדר כושר קיבלתי את הקלפים הבאים: שמונה מטות חמישה מטבעות אס גביעים האיש התלוי שמונה חרבות שמש כוכב וקלף הסיכום: קיסרית מה לגבי המכון החדש?

ולשאלה השניה

האם טוב ונכון עבורי להפסיק את המנוי בחדר כושר התקבלו הקלפים הבאים: ירח נער המטות כח שלושה מטות עשר חרבות עשרה גביעים שני גביעים קלף הסיכום: שוטה וקצת מידע עליי: נולדתי ב- 27.7.72 ב- 19:00 בערך, עוסקת בהוראה תודה!!!!

matal girl

New member
יש לי הרגשה והבנה

מהפריסה שאת מחפשת שינוי וצריכה שינוי אישי. בכל חדר כושר שתהיי בו תהיי מרוצה הכבילות והסטטיות והעייפות הפנימית שלך הם גם לגבי להמשיך או להפסיק. יש משקל שווה לשתי האפשרויות. משהו מכרסם בך וזה לא חדר הכושר. הקיסרית והשוטה בקלפי המסר מאותתים לך שהאושר הוא מעבר לפינה אבל חשוב שתבני ותעצבי את עצמך רגשית כדי לעשות דברים ולשנות מה שיהיה הכי טוב עבורך וראוי ורצוי. את חשה שבעת רצון ומאושרת כשהדברים ניצבים לך בלית ברירה מולך ואז קל לך יותר להתמודד. גלית, עכשיו שקראתי את מה שכתבתי אני מבינה שיתכן שיצאתי מבולבלת מעט עבורך ואולי לא קיבלת מענה למה שרצית באופן ברור לשאול אבל, המילים פשוט יצאו ממני. אין לי הסבר לכך. ממני, ילדה מטאלית אמיתית. אשמח מאוד אם תגיבי.

ליאת39

New member
מאד מבלבל...

להמשיך = 8 חרבות ~ מה שמראה על לא להמשיך להפסיק = 10 חרבות ~ מה שמראה על לא להפסיק. על פי כל הקלפים, הייתי אומרת שלא להפסיק לכן, הייתי ממליצה לך ללכת במקרה הזה לפי תחושת הבטן ולא לפי הקלפים. מצד שני, את יכולה לשאול: "האם כדאי לי להמשיך במנוי?" ~ 5 קלפים + סיכום, ואז להחליט.... אני אוהבת לשאול שאלות בעלות הקשר חיובי... אם התשובה שלילית אני נמנעת מלשאול כביכול את אותה שאלה בהקשר שלילי. מה דעתך?

דעתי:

יתכן כי להפסיק במכון זה, אך לא להפסיק בפעילות הגופנית? (ולא רק מבחינה ספורטיבית...) אשאל שאלה קצת אחרת, מכוונת יותר לגבי המכון השני ואעלה את הפריסה. תודה!!!

והשאלה ../images/Emo9.gif

מהו הפוטנציאל להנות ולממש את המנוי במכון הכושר "בודי סטאר"? כמה קלפים לפתוח?

פרסתי 7 קלפים + קלף סיכום והנה

הקלפים שהתקבלו: ארבעה מטבעות, אביר הגביעים, צדק, ארבעה מטות, שמונה מטות, נער החרבות, מגדל קלף סיכום: גלגל המזל תודה,

צ ל י ל 8

New member
היי גלית ../images/Emo140.gif

ספר הקלפים שבחרת אינו מתאים. אנא עשי שוב פריסת שאלה כך: מהו הפוטנציאל להנות ולממש את המנוי במכון הכושר "בודי סטאר"? 6 קלפים+קלף סיכום

../images/Emo51.gif צליל והנה הפריסה:

מהו הפוטנציאל להנות ולממש את המנוי במכון הכושר "בודי סטאר"? ששה מטבעות, שמש, הכוהנת הגדולה, חמש חרבות, מלך המטבעות, עשר חרבות קלף הסיכום: קיסרית תודה ושבוע נפלא!

הי ילדונת ../images/Emo8.gif

אני כ"כ מתחברת למה שכתבת. אכן המילים קצת בלבלו, אך קראתי שוב ושוב והבנתי למה כוונתך אני בהחלט בתהליך של שינוי אישי ובנייה ריגשית, ולא רק לגבי מכון הכושר. שנים רבות ריציתי את סובבי, אך מעתה אני בונה את האני העצמי שלי וקודם כל מה שטוב לי ומה שיעשה לי את החיים טובים ומאושרים תודה!!!

צ ל י ל 8

New member
היי גלית. הפירוש שלי ../images/Emo26.gif

מהו - 6 מטבעות הפוטנציאל - שמש להנות - הכהנת הגדולה ולממש - 5 חרבות את המנוי - מלך המטבעות במכון הכושר "בודי סטאר"? - 10 חרבות סיכום = הקיסרית מפרישה זו ניתן לראות בבירור כי יש לך את כל היכולות לעשות ספורט, אבל נראה כי את תתייאשי בדרך. הנאתך תהיה בגדר ספק והמימוש לא יהיה מספק. כלומר, זה הכל בידיים שלך. יש פוטנציאל להנות, אבח נראה כי את לא תמצאי את הזמן ולא את החשק לממש... לדעתי, יתכן שגם חדר הכושר הספציפי הזה אולי לא יתאים לך מאיזו סיבה שהיא. ולכן את תתבאסי ללכת לשם

למעלה