דילמה

דילמה

היי אני חדשה פה אז קוראים לי ליהי ויש לי דילמה אני מסורתית וזה מאוד חשוב לי יש לי מלתחה גדולה יש לי בעיה אני אוהבת מיני וחצאיות שלושת רבעי אך אני אוהבת להתלבש יותר סולידי ולפעמים קשה לי להחליט מה ללבוש מחכה להצעות

Liee

New member
על עצמי

היי קוראים לי ליהי 22 אני רוצה לספר על עצמי אז אני טראנסגנדר םוצהר אני עוסקת בגרפיקה והסביבה מקבלת אותי כמו שאני חוץ מזה אני מייחסת חשיבות רבה למראה החיצוני לכן ההוצאות בהתאם שלא כמו רבים מחברותיי הקו של הלבוש שלי הוא סולידי ומאופק אשמח אם עוד חברדת יספרו

ועדיין

אני חושבת שאת צריכה להפנות את השאלה הזאת לפורום אופנה. אולי תלכי לתוכנית "המהפך" וסנדרה ריגלר תתאים לך בגדים שאת מחפשת? נשמע לי שיתאים לך. כל אחת מתלבשת איך שהיא אוהבת ורוצה, בין אם היא טרנסית ובין אם היא לא, אין שום קשר.

DarlingAdam

New member
ברוכה הבאה.

אני לא מבין את התגובות העוינות, באמת. את יכולה להתעלם מהן. ישנן פה כמה שישמחו לספר ולדבר על בגדים, וכנראה שגם כמה שזה נורא מפריע להן. לי אישית אין הרבה מה להגיד על בגדים - אני אוהב הכול, החל בדראג נוצץ וכלה בג'ינס וטריקו. הערה אחת קטנה, לא צריך להשאיר את אותה ההודעה חמש פעמים, כי אחרי זה אני צריך ללכת ולסדר הכל. אפשר להשאיר את ההודעה פעם אחת ולחכות לתגובות :)

ליטל ו

New member
היי ליהי :)

אני ליטל, אני ג'נדרקווירית (אדם יודע איפה ההסבר לזה יושב), אוהבת להתלבש כמו שמבטא אותי ברגע נתון - וזה יכול להיות כמעט כל סוג של בגדף תלוי ברגע הנתון. בדרך כלל אני פשוט לובשת מה שנוח לי ולא מתאפרת ביומיום (שונאת להוריד איפור). כיום אני נוטה ללבוש בגדים שפחות שמים לב אליהם, כי בלימודים אני צריכה לעבוד, להוציא מעצמי דברים שונים וכו', ואיכשהו לא בא לי, לא נראה לי רציני לדפוק פוזות עם בגדים. כאילו פשוט ונקי מתאים יותר, שלא יתנגש עם הצבעים שיוצאים מעצמי, את יודעת? אבל ברור שלא תמיד אני מרגישה ככה, ושאני לא חושבת שכולם אמורים להתלבש בהתאם לפילוסופיה שמתאימה לי כרגע.

Liee

New member
לכל הנוכחות

תודה על קבלת הפנים ובמיוחד אדם אתה חמוד

למעלה