דילמה...

• פותח הנושא snl
  • פורסם בתאריך

snl

New member
דילמה...

היי everybody... לפני כשבוע השארתי בפורום הודעה על כך שאני נמצא במערכת יחסים "חולה", כיוון שהחברה שלי ...לא התגברה באופן מוחלט על האקס שלה. לאור התגובות בפורום מצאתי לנכון לקחת תקופת צינון...בסלנג.. הפסקה! תאמינו או לא... למרות שאני זה שיזמתי ההפסקה.. אני מרגיש רע, עצוב... דברים טריוואלים שהיינו רגילים לעשות יחד... פשוט אינם... אין כלל ספק שהמהלך שעשיתי טומן בחובו את ההשלכות של מעשיי (לא שזה ממש עוזר)... שאלתי היא... מה לדעתך תקופת הזמן הרצויה להפסקה... ? ומי בכלל זה שצריך לחתוך את ההפסקה אני או היא? אגב, תודה על התגובות המעודדות בהודעה הקודמת... עידו...

Vdrums

New member
תשובתי בלינק המצורף...

פה, פה ופה. (סתם
זה הכל אותו לינק)

דנה551

New member
בלי קשר להפסקה שיזמת

כל מערכת יחסים שמסתיימת או נפסקת לתקופה קצרה אפילו גורמת לתחושות מסויימות ולרגשות לצוף חיוביים או שליליים אבל משהו חייב לצוף. כך שזה שאתה מרגיש בחסרונה זה נורמלי וטבעי במיוחד שיזמת הפסקה לא מרצון. בעיני תתקשר אליה אולי סתם כדי לשאול מה שלומה או תשלח הודעה בפלאפון ותראה איך היא תגיב. יכול להיות שההפסקה הזו תגרום לה להבין שאתה רציני ורוצה לדעת מה היא מחליטה אתה או האקס וזה קצת יזעזע אותה או שהיא תבין שככה טוב לה. תתאזר בסבלנות אולי ותנסה להעביר את זמנך הפנוי עם חברים בסרט ים או קריאה וכל תחביב אחר שאתה אוהב. בהצלחה.....

מוותק

New member
מממ

גם כשמפסיקים לעבוד איפשהו כי לא היה טוב לפעמים קשה להתרגל לזה שאין עכשיו עבודה... מה לעשות... היית רגיל למשהו ועכשיו אין אותו... זה לא אומר שהקשר ביניכם צריך להתקיים... אני בכלל לא חושבת שצריכים לעשות "תקופות צינון" אבל אם עשית אז הזמן תלוי במטרה... מתי שאתה מרגיש שעכשיו אם תחזרו הדברים ישתנו זה הזמן הרצוי. מי צריך לחתוך את ההפסקה... אתה יזמת אז אולי היא תפחד ליזום חזרה כדי שלא תגיד לה לא ... ומצד שני... אי אפשר לדעת, אין פה חוקים...

ghatto

New member
נסה למלא את החיים במשהו אחר

אתה צריך להתרכז מעט בדברים אחרים ולשבור שגרה.תחביבים,טיול,צו מילואים וביקור אצל חברים שלא ראית הרבה זמן יכולים לעזור.

בזוז

New member
לפי מה שאתה כותב../images/Emo60.gif

פיספסת משהו מאוד חשוב!!!! המטרה לשמה נועדו הפסקות ברור שעצוב וחסר, אבל את חשבון הנפש שלך לא עשית. אם אתה מוכן לקבל אותה עם תסביך האקס שלה אז תחדש את הקשר ואל תתלונן. אם אינך מוכן אז תכריז על ניתוק סופי ותמשיך הלאה. ומה איתה - איפה היא בכל העניין? מה היתה התגובה שלה לרעיון ההפסקה? הפסקה מועילה רק אם עושים אותה נכון - אם באמתכל צד מברר עם עצמו מה הוא רוצה ואיך. השבלול בכותרת - כי אתה משתבלל בתחושת החסר של ההרגלים ולא מתעמת עם הצרכים והרצונות האמיתיים שלך.

למעלה