דילמה..

lamor84

New member
דילמה..

יש לי דילמה קשה השתחררתי מהצבא לפני 4-5 חודשים ואני ממש רוצה ל"צאת מהבית". התחלתי לעבוד לא מזמן בעבודה שתכניס לי משהו מינימלי ביותר למעבר (בסביבות ה3000-3100) והשאלה שלי היא אם לדעתכם זה יאפשר לי לעבור לדירה סבירה באיזור כפ"ס? (מטעמי נוחות) אגב אני יודעת שזה בטח נראה לכם נורא צעיר ופזיז מצידי אבל היחסים שלי עם ההורים שלי ובפרט עם אבי מממששש לא מזהירים וזה יעשה לי רק טוב וגם להם.(אם כי הם עדיין מסרבים לראות את זה) יש לכם הצעות?

קצת עזרה

כתבתי הודעה ארוכה, ואז המחשב נתקע. אז אני לא אכתוב הכל מחדש, אבל בגדול, כתבתי את הדברים הבאים: אני לא חושבת שזה צעיר ופזיז לצאת מהבית, אם קיים הרצון וקיימת היכולת הכלכלית. המשכורת שלך תוכל לקיים אותך בעצמאות, אך זה ידרוש ממך לחוות ויתורים שונים (בלי הרבה כסף פנוי), ולהיות זהיר בהוצאותיך. מה שחשוב שתוודא עם עצמך הוא שהמשכורת המדוברת היא קבועה: מעבר למגורים עצמאיים, עם חתימה על חוזה והכל, היא התחייבות שכל חודש יהיה לך את הכסף הזה. מהסיבה הזו כדאי גם לחסוך משכורת של חודש או שניים כ"רשת בטחון". הייתי ממליצה לך לקרוא את מאמר אומדן העלויות שנמצא במאמרי הפורום, שיתן לך הערכה (גם אם גסה) לגבי החשבונות הצפויים. כמו כן, מאחר ואתה יודע באיזה איזור אתה מחפש, הייתי ממליצה לך להכנס לאתר המד"ס ולחפש תחת "שותפים" באיזור שלך, פשוט על מנת לראות כמה אתה צפוי לשלם שכירות (הקישור נמצא בקישורי הפורום, ורק דרושה הרשמה חינמית באתר.) בכל מקרה, אתה מוזמן לחזור לכאן ולשתף במחשבותיך

lamor84

New member
תודה רבה:)

רק פרט קטנטן.. אני בת:) חחח והתכוונתי שאני מתכננת לעבור עם חברה שלי טובה לא חברה חברה..כלומר-אתם מבינים למה התכוונתי חחחח

למעלה