דילמה.

lulyK

New member
דילמה.

שנה ו-11 אחרי לידה ומתחילים לחשוב ברצינות על ההריון הבא. מצד אחד - מתה מתה מתה לרדת עוד 6-7 קילו. מצד שני - כל המאמץ הזה ואחר כך הריון? ובכלל, לדחות הריון שאנחנו רוצים בשביל דיאטה? תגידו ברצינות, זה ריאלי לחשוב שאני אוכל להיות בהריון ולהמשיך לשמור? ברמה של אפילו לרדת בהתחלה? (אני לא בעודף משקל מבחינה בריאותית. רק מבחינה אסטטית).

מיהדר

New member
אני הייתי בדיוק בסיטואציה הזאת

נכנסתי להריון שני בדיוק כשהגעתי למשקל היעד שלי. אפילו בשלושה החודשים הראשונים ירדתי עוד (מההקאות והבחילות). אבל בפירוש לא הצלחתי לשמור אח"כ וגם לא אחרי הלידה. התיאבון בשלבים אלה מפתח לו חיים משלו...זה לא אותו התיאבון שבשיגרה. וגם את צריכה לאכול יותר, זאת לא סתם אימרה, באמת צריך לאכול יותר בהריון, אם אני לא טועה, בערך 1800 קלוריות ליום, בשלבים המתקדמים יותר של ההריון. אבל מצד שני, מה תעשי? לא תביאי עוד ילד בגלל הדיאטה? הפיתרון הוא כנראה מודעות. לנסות לשמור עד כמה שניתן, לא לאכול שטויות, להמשיך עם התעמלות מתונה - הליכה.ואח"כ, אחרי הלידה שתעבור בשלום והחודשים הראשונים, לחזור לשיגרת החיים והאכילה. והכי חשוב - שיהיה בשעה טובה ובהצלחה!!

חן123

New member
לא דוחים הריון בגלל 6 ק"ג

זו דעתי בכל מקרה. תראי. תנסי לשמור לא לעות, בהחלט לא דיאטת הרזיה, זה ממש אסור בהריון, ועם תצליחי, שנה אח"כ תתמודדי עם 6-7 ק"ג. זה באמת לא נורא. והנחמה הפרטית שלי - לי היה מאוד קל לרדת בהנקה, אז אני מחכה להנקה להמשיך...

1אורניתה

New member
יש לי תשובה בשבילך

כמה חבל שאתי לא יכולה להיות כאן כרגע (אחת המנהלות) בכל מקרה היא כרגע בדרכה לארה"ב ועד שהיא תפליא בעיצותיה-היא דיאטנית מומחית להריון ולידה,היא גם בהריון עכשיו פחות או יותר באמצע ההריון והסיפור שלה ממש מחכים! יש לה תינוקת בת כשנה וחצי והיא נלחמה עוד ב-6 ק"ג מהלידה שלה כשנודע לה שהיא בהריון הנוכחי היא היתה עם עודף של 3 ק"ג,מאחר והיא דיאטנית והיא מומחית לעניין היא הקפידה מספיק לעלות בהריון את המשקל התקין אם כי בקצב איטי יחסית כך שה-3 התקזזו,היום היא בעיקרון בהריון וללא עודף משקל. ולראיה אני מצרפת כאן תמונה שלה שהיא הצטלמה כשהיא באה אלי לביקור קצר לפני שנסעה -אתוש אל תכעסי שפרסמתי תמונה,טשטשתי את הפנים- ואני לא ראיתי אותה כחדשיים קודם לכן וחייבת לציין שההבדל מדהים היא ממש פצצה בהריון. זה ממש מלמד . אז יקירתי אין לך מה לדאוג הכנסי לך להריון בשקט ואתי תתחבר לכאן בקרוב ותדריך אותך לגבי נושא התזונה והמשקל.ההצלחות מדהימות. אני מצרפת לך גם את כתובת האתר האישי שלך כדי שתוכלי להתחיל לקרוא שם חומר.

lulyK

New member
ואוו! חותמת על התמונה הזו!

תודה לכולכן, אמרתן את מה שרציתי לשמוע
(הרי אני לא באמת אלחם ברצון לעוד ילד רק בגלל 6 קילו. הרצון עוד לא הגיע במלוא כוחו, נחכה עוד טיפה עם הנסיונות).

אפרת12

New member
גמני מקטרת על זה שאיך שחזרתי

למה שהייתי - נכנסתי להריון (מבחינת משקל חזרתי אחרי 9 חודשים, אבל הכרית בבטן שרדה בעקשנות ורק אחרי שנה, כשהתמדתי עם כפיפות בטן ויוגה היא השתטחה בחזרה) אני חושבת ששווה לחזור לגזרה, כי זה עושה את זה מושג, ואני גם מרגישה שהפעם הולך לי יותר טוב מבחינת העליה וההתרחבות. אבל אני לא חושבת שכדאי לדחות את ההריון בגלל זה (אלא אם כן את מחפשת תירוצים לדחיה
). פשוט תעשי את זה במקביל. מה שיבוא קודם - מבורך (ועד ספטמבר את כן יכולה להספיק) אה - ובטח שזה ריאלי לחשוב שתוכלי להמשיך לשמור במהלך ההריון, אבל גם כדאי להיות ריאליים ולזכור שלפעמים מפלצת ההורמונים דורשת את שלה...

lulyK

New member
עד ספטמבר אני בהחלט מקווה

לפחות להתקרב למטרה, אני תוהה אם לא להפסיק להזהר כבר קודם
...... (עכשיו אני משכנעת את עצמי שאולי עדיף לגוף לא לעבור את כל הרכבות הרים האלה....הריון, דיאטה, הריון, דיאטה וחוזר חלילה).

למעלה