דילמה...

י-ע-ל-י

New member
דילמה...

יש לי דילמה: יש לי חבר וכשהפכנו להיות חברים החברה הכי טוה שלי מזה לא פירגנה לי. היא ניסתה להפריד ביננו, תמיד אמרה לי שהוא לא בשבילי, היא הייתה מרבה לרדת עליו בלי שעשה לה דבר. אחרי מריבה מסוייימת שלהם ( של חבר שלי ושלה) שנגרמה בגלל הירידות שלה עליו, היא כעסה עלי שאני לא מגנה עליה. החלטתי פשוט לשכוח ממנה. היא נשארה לבד בלי חברים, היו אף פעמים שהיא ירדה עלי אז שזרעתי לה מלח על הפצעים וצחקתי עליה שהיא לבד. עברו מאז 4 חודשים והתחלנו יותר לדברר ופחות להיות בכסח.היא מנסה להתקרב אלי, השאלה מה אני צריכה לעשות.האם לסלוח לה על הדברים האיומים שהיא עשתה לי? (והיא עשתה הרבה פשוט אין לי מקום להכניס הכל), האם קשר עם בן אדם כל כך שלילי וקנאי כמוה יהיה טוב?

d.c!

New member
לדעתי-

תהיה חברה שלה אבל תסכמו ביניכן שאתן לא מדברות על חבר שלך בשום צורה- את לא מספרת לה מה קורה איתו והיא לא מביעה דעה עליו... ובכך תפתרו את הויכוחים אם הוא מתאים לך או לא. אוהבת, דיסי.

י-ע-ל-י

New member
עוד מידע

תראי , היא לא הייתה שלילית כלפיו, היא הייתה רעה אלי בנושאים שונים אחרים. היא תמיד ירדה עלי וניסתה להיות יותר טובה ממני.......... והקטע עם החבר זה לא כי הוא לא לטעמה, לדעתי היא רוצה אותו לעצמה, היא פשוט קינאה בי- היא אפילו הודתה בזה

d.c!

New member
אז אולי עדיף

שתתרחקי ממנה- אם היא תחרותית ומנסה להשיג אותך ולהיות יותר טובה אז את לא יכולה לסמוך עליה כי היא תתקע לך סכין בגב- שוב...

Flickerman

New member
איך המשפט המפורסם אומר....

``אם כאלה חברים, מי צריך אוייבים?`` זכויות בלעדיות של פליקרמן!!!!

אני עדיין חושבת..

שהילדה עשתה טעות.. בני לעצמך מערכות יחסים עם בנות נוספות.. ושהיא .. פשוט תהיה שם.. ותראי מה המצב איתה .. בכל אופן כדאי לעשות תשיחה ההיא .. שדיברתי עליה בהודעה הראשונה שכתבתי ..

לדעתי ..

תשמעי.. יקירתי, זה לא שהיא לא אהבה את הבחור, כנראה ההיפך הוא הנכון, פשוט היא לא הייתה חברה מספיק כדי להגיד לך את זה, בעצם לא .. אם היא הייתה אומרת לך את זה היא בעצם הייתה מזיינת לך את מערכת היחסים, היא הייתה צריכה לשתוק ולפרגן, מה שאת צריכה לעשות עכשיו, זה בעצם לתת להכל לגרום, כל בן אדם עושה את הטעויות שלו.. אבל בנוסף על כך.. אם היא בכל זאת מנסה להתקרב.. נסי לדבר על מה שקרה .. אולי תבינו אחת את השניה והכל יבוא על מקומו בשלום.

bubble

New member
יעלי

אוקיי אז אם היא לא מפרגנת ומקנאה בך זו לא חברה אמיתית אני לא חושבת שאת צריכה לחזור להיות חברה טובה שלה...

שדוני

New member
שמעת על המושג ידידה

את לא חייבת להיות החברה הטובה שלה כמו פעם וושלא תכנס לך לורידים פשוט שלום שלום מדי פעם אפשר גם לדבר אבל לא שיחות נפש נ.ב-אם את שואלת אותי היא אהבה את חבר שלך ובגלל זה היא עשתה מה שעשתה היא ניסתה להפריד ואח``כ ירדה עליו כדי שלא תחשבי על זה עכשיו הבאתי לך רעיון תחשבי על זה ביי מקווה שעזרתי

י-ע-ל-י

New member
שדוני...

תודה, האמת שהעצה שלך נראת לי הכי מכל העצות. נ.ב- אחרי שחשבתי על זה ושיחזרתי את כל הארועים אחורה, באמת נראה לי שהיא אהבה אותו. ביי

ליאור...

New member
לדעתי....

את צריכה להתרחק ממנה יש לך חבר, ואני בטוחה שיש לך גם חיי חברה ולא חסרים לך חברים וחברות מי צריך חברה שיורדת עלייך? גם אם היא מקנאה, זו לא סיבה לעשות את מה שהיא עשתה הרי כולנו מקנאים פה ושם אחד בשני. אפילו בדברים הכי קטנים אבל זה לא אומר שצריכים לרדת אחד על השני...זה קרה לי לפני שנה, ומאז אני אומרת לה רק ``שלום`` או ``מה קורה`` וזהו. יש לי אחלה חיי חברה ואני אישית לא הייתי צריכה חברה כזאת... כי תאמיני לי, אם אחת כזאת הייתה חברה, היה לי חתול בצבע ורוד עם פסים סגולים...

keren-by

New member
אני חושבת ......

שאת צריכה לסלוח לה, זכרי שמחילה היא מעלה אלוהית, ושתמיד בנאדם יכול לטעות ויכול להשתנות. אולי היא השתנתה והבינה שהיא טעתה... הכל יכול להיות! אני לא חושבת שאת צריכה לרוץ ולהיות החברה הכי טובה שלה , פשוט אולי לחזור לדבר ולהתקרב קצת יותר אבל לא יותר מדי, תנסי, מה כבר יכול להיות...

רננוש

New member
יעלי

השאלה היא מאוד פשוטה: את סומכת על החברה ההיא, את יכולה לבטוח בה? אם כן - סבבה, תשכחי ממה שהיה ותהיו שוב חברות אבל אם לא - תאמיני לי, מניסיון, יש לי חברה שרבתי איתה לפני כמה חודשים על משהו עקרוני, ומאז אני לא בוטחת בה, ולמרות ש``חזרנו`` להיות חברות אני לא שלמה עם עצמי. תעשי רק דבר שתהיי שלמה איתו - ושכל העולם ילך לעזאזל...

kiticat

New member
אז ככה

מערכת יחסים רומנטית היא דבר חזק, ויש שלושה אלמנטים למערכת חזקה. החבר צריך להיות ידיד, איש סוד ומאהב. לכן החברה הטובה מאבדת ממעמדה בשלב מסויים... אבל חברה טובה באמת צריכה לשמוח בשבילך, ולא לעשות לך דברים טובים. לדעתי אסור לך לסלוח....

למעלה