דילמה

דבורה13

New member
דילמה

מה אתם אומרים לעשות תואר שני במידענות או לא?? חשבתי השנה לא ללמוד אלא למצוא עבודה כשלהיא. וכולם מסביב מנדנדים לי שכדאי לי לעשות כי עכשיו זה הזמן, מי יודע מה יהיה שנה הבאה וכו' (יש לציין שאני יכולה להתקבל מבחינת הציונים וכו') להרשם עכשיו מהר? או שעדיף לרכוש נסיון בעבודה אמיתית? אוףףף!!

brk22

New member
לדעתי

עדיף לך להרשם ולהקפיא כך שאם יעלה הממוצע לקבלה לתואר 2 בכ"ז תוכלי ללמוד כשתרצי. בהצלחה

amitco

New member
לדעתי

תרשמי כי את כבר בשוונג. גם לי היתה את אותה התלבטות, נורא רציתי להתחיל לעבוד כבר בעבודה מסודרת אבל כולם אמרו לי שגם אם אני ארצה אח"כ לחזור ללמוד תואר שני אז לא יהיה לי את הכוח. בסוף נרשמתי ברגע האחרון.

oded777

New member
אפשר לנסות לשלב לימודים ועבודה

מנסיוני, תואר שני כמעט ולא ישפיע על סוגי התפקידים שיוצאו לך (במידה ואין לך נסיון מקצועי) ולכן נסיון מקצועי חשוב לדעתי הרבה יותר (כמובן שיש לתואר השפעה מסויימת, אך היא בטלה בשישים לעומת צבירת נסיון מקצועי). למרות זאת, מומלץ שתבחני את האפשרות לשלב לימודים ועבודה. היות ובתואר שני לא לומדים בדרך כלל יותר משלושה ימים בשבוע (ואם רוצים ניתן לדחוס הכל ביומיים) נראה לי שמומלץ להתחיל לעבוד לפחות במשרה חלקית. לדעתי לנסיון השפעה משמעותית מאד הן בנוגע לסיכויי הקבלה לתפקיד והן בנוגע לתנאי השכר אשר יוצעו לך. בהצלחה, עודד

למעלה