דילמה..

דילמה..

עוד מההתחלה הוא לא הסכים להשתמש בקונדום. הוא אמר שאסמוך עליו ומצד שני אמר ששכב עם בערך 8 בנות. מתוכן, 2 היו חברות שלו תקופה דיי ארוכה. אחרי תקופה שהייתי איתו...אמרתי.. שלא רק מחדירה אפשר להידבק, אלא מכל מיני דברים של ה"לפני". עברו החודשים ואפילו פעם אחת לא השתמשנו בקונדום אלא רק בגלולות. עשיתי לפני כמה זמן בדיקת איידס ויצא שלילי... אני סומכת עליו... הבעיות הן: 1. הוא בעצמו לא נבדק אף פעם כי הוא מפחד. מצד שני הוא אומר שהשתמש כל פעם בקונדום עם האחרות. 2. למרות שאני בוטחת בו, תמיד יש את האחוז הקטן שהוא נגיד בגד בי בחודשים שהוא איתי... יש מצב כזה שלא מצאו ויש לי משהו? האם יכול להיות שבזמן מהרגע שנתתי את הדגימה התפתח אצלי משהו או שהבדיקה מכסה הכל: נגיף וחיידק? אודה לך באם תענה לי... כי אחרי תקופה דיי ארוכה (כמעט שנה) אני לא יכולה לבוא בדרישה ממנו לשים קונדום...

Anatu§h

New member
לא יכולה להביא לו אותו בדרישה ?!

תביאי לו אותה בכאפה ! באמת, נשמע כאילו "אנחנו" אף פעם לא לומדות.

Anatu§h

New member
שואלת אותו איך זה שהוא החליט שאיתך

הוא לא משתמש, אחרי שכביכול הוא תמיד השתמש בקונדומים ? או קונדומים או שיעשה ביד.. את לא חייבת לאף אחד שומדבר

Dr Yaniv

New member
הדבקה במחלות -מין

לירח מול שמש שלום לדילמה שלך הדים רבים בפורום מסיבה טכנית התעכבה התשובה בקצרה תמיד יש אפשרות קטנה של "הפתעה" ולכן מומלץ קונדום עד שיוכח אחרת 1 אין מה לפחד מבדיקה (אולי מהתוצאה?) 2 א מצב שיש משהו לא נמצא נקרא "תוצאה כזובה שלילית" וקיים ב-% מסויים בכל בדיקה 2 ב אין בדיקה שמכסה הכל בהצלחה ד"ר יניב

למעלה