דילמה

דילמה

מצב היפותטי אתה מדריך, ואתה רואה חניך שלך מעשן, לא בזמן פעולה ולא בשטח השבט. אתה מחליט לעשות משהו בנידון ואחרי הפעולה אתה לוקח אותו לשיחה, ומגלה שהוא מעשן כי הוא ראה אותך מעשן, איך תגיב? אגב, התגובה הקלאסית "להפסיק לעשן" לא ריאליסטית ולא עובדת, אז אני אמנע את כאב הראש מראש.

תגובה:

קודם כל זה תגיד לו שזאת ההחלטה שלו לעשן ואתה לא בא כדי למנוע ממנו את זה, אחר כך תנסה לדבר איתו לא מדריך לחניך אלא חבר/מבוגר לחבר ואל תעשה עליו תנסה לחשוב את עצמך תהיה אתה ועצה אל תדבר איתו לפני או אחרי פעולה, תקבע איתו יום אחר שנוח לך ולו תספר לי איך היה ב
תמר שרוני

...../images/Emo4.gif

דבר ראשון זה די ברור : להכין פעולה נגד עישון , לא משהו משעמם כמו הרצאה שאף-אחד לא יקשיב , אלא משהו מעניין וכייפי אבל שעדיין יעביר את המסר .. דבר שני שאמרת לא לכתוב : זה להפסיק לעשן , זה ממש ממש ממש לא בריא וזה גם מגעייייייייל בטירוף!!! או לפחות תנסה לא לעשן במקומות שאתה יודע שיש סיכוי שהחניכים שלך יהיו שם...
נטע

היפוטתי!!! היפוטתי!!!!

כתבתי וחזרתי וכתבתי שזה מצב היפוטתי ואני חוזר וכותב שוב, אני לא מדבר על מצב עראי, אלא על מצב היפוטתי ו"להפסיק לעשן" לא יעזור בגרוש לקטע עם החניך, והנושא פה אינו שיפור עצמי אלא דילמה של הדרכה. וכולכם מתעלמים מהתשובה המובנת מאליו, מדריכים - תעברו על הקלסר שלכם, זה אמור להיות שמה.

loli pop

New member
חייבת לציין...

העלת נקודה טובה ודיון נחמד... טוב שיש פה מישהו שעושה את זה... לצערי אני עוד לא מדריכה אז אין לי תשובה...למרות שאני חייבת לדעת אותה...זה די חשוב,(לשנה הבאה... כשאני אהיה מדריכה....) דבר שני, מאוד מצחיק שאנשים לא הבינו את "ההיפוטתי..." ומצחיק שחזרת על זה הרבה פעמים (דשא) חחחחח
טוב, תמשיך ככה... <ניצן>

למעלה