דילמות בנוגע למפגש חד פעמי עם סוג של אקסית

דילמות בנוגע למפגש חד פעמי עם סוג של אקסית

שלום לכולם,

אני בן 30+ נשוי באושר + ילדים, קריירה. טוב לי.
באחת החוויות שהיו לי אחרי הצבא הכרתי מישהי בת גילי, הניצוץ היה מיידי. בילינו תקופה יחד ואפשר להגיד שחוסר הכימיה ביננו כזוג הכריע את "הביחד" שלנו לשלילה. האישה חזרה לחיי מספר פעמים מאז, תמיד היה ניצוץ, תמיד הוא נכבה ובכל אותם פעמים בלטה בדיעבד גם העובדה שלא שכבנו חרף מתיחות מינית שלא מומשה, שנינו לא יודעים בעצם מדוע.

התחתנו כל אחד בנפרד, מצאנו אהבת אמת ופתחנו (כל אחד בנפרד) בחיים טובים ומלאים משלנו. נשארנו בקשר רדוד מאוד, צ'טים סתמיים בפייסבוק/וואצאפ בעיקר, שיחת טלפון פעם בשנתיים. זהו. משהו כזה. אשתי יודעת שתמיד היה/יהיה לי מקום בלב להנ"ל ולא מעבר. בעלה לא יודע עלי דבר, בוודאי שלא על המקום בלב שבוודאי יש לי אצלה.

לאחרונה היא שיתפה אותי ברצון שלה לממש. לא לממש אהבה. לממש סקס, אולי לא סתם סקס - סקס עם משמעות שקשורה לאהבה אחרת. מעולם לא הפסקנו להיות מושכים אחד בעיני השניה ולהיפך.
אני מודה, זה הדליק אותי וזה לא הגיע מתוך איזה חוסר. באמת שלא. זה הגיע בגלל שכנראה תמיד היה חבוי שם הניצוץ הלא ממומש הזה ואחרי כל השנים פתאום הוא צף מעל המים ודובר עליו בפתיחות.
אז השיחות שלנו עוסקות בעניין הזה, בפתיחות, כנות, אולי קורטוב קל של זימה אבל מעל הכל בלטה הסוגיה ששנינו אוהבים את בני/בנות זוגנו ומוקרים אותם בכל ליבנו.
שנינו אנשי קריירה עסוקים, גרים בקצוות שונים של הארץ. חלפה כמעט חצי שנה מאז אותו וידוי והנה, בתקופה הקרובה, במקרה או לא גילינו שיש יום אחד בו נוכל להתראות, כמדומני 6-7 שנים אחרי המפגש האחרון.

אנחנו בדילמה, האם לממש פעם אחת את אהבתנו הקטנה, הספציפית (הפוליאמורית?) והלא ממומשת ובאמת שסוג של מוצדקת ולהמשיך בחיינו? האם להיפגש סתם לקפה? האם להיפגש בכלל? ואם לא, האם לא די בקשר הזה ואין לו זכות קיום? לקבור אותו? או שאולי יש מקום לבגידה החד פעמית והשונה הזו.

המון שאלות ומועד המפגש שיהיה (או לא?) הולך ומתקרב, אשמח לעזרתכם/ן.

pov2

New member
טענת שגם אתה וגם היא, אוהבים את בני זוגכם

כך שהאופציה לפגישת סקס בינכם, אינה אלא מבחן לאהבה שלכם את בני זוגכם.
אם תממשו את האופציה- תוכיחו שאינכם אוהבים באמת, את בני זוגכם, שהרי ברור שפגישת הסקס הזו היא בגידה.
&nbsp
אם אתם לא אוהבים את בני זוגכם- לכו על זה.
&nbsp

מקווה שנשים של גברים כאלה יגלו כדי שתהיה לה גם את זכות הבחירה. זאת שמציעה לך לא רק הורסת את המשפחה שלה אלא גוררת לשלך, איזה בן אדם נפלא היא. שיהיה זיון ששווה לזכור להמשך החיים ההרוסים!

מעמקים39

New member
אתה מפתיע אותי פוב

אין כאן שום מבחן. הם נכשלו מראש. עצם זה שעוברת בראשם המחשבה על מין עם אדם אחר, זה סימן שאינם אוהבים את בני זוגם. מי שאוהב לא מנהל שיחות מהסוג הזה עם אישה אחרת ולא מייחל לעצמו או מתכנן לפגוש אותה. מבחינתי הוא כבר בגד בה וזה לא משנה מה עשה בפועל עם גופו. לא יאמן שאנשים מרשים לעצמם להשתמש במילה ״אהבה״ בזילות כזאת.

pov2

New member
ברור, אך האם את יודעת למה בעשרת הדברות

ולמעשה, עד ימיינו, לא חוקק: "אל תאכל בשר" ?
&nbsp
&nbsp

אתה רציני שאתה מחפש לגיטימציה לבגידה?

זה לא משנה כמה תנסה לעטוף את זה תחת מעטה של "אהבת עבר שלא מומשה" או כל מיני קלישאות שאמורות ליפות את המציאות . אתה מחפש לבגוד באישתך .

Sail

New member
תשאל בפורום זוגיות פתוחה ואחרת. תקבל תשובות אחרות, מן הסתם

בפורום הזה רוב הכותבים חושבים בקופסה או יותר נכון בכספת.

לכל אחד הזכות לדעה .

איפה אתה רואה פה זוגיות פתוחה???? נחמד שיש אנשים שיקחו בגידה מאחורי הגב ויתנו לזה שם נוח .

בפורום ההוא

יש אנשים שחיים באומץ ובפתיחות ולא עושים דברים מאחורי הגב של בני זוגם!!
&nbsp
יחי ההבדל הקטן!

wild orchid

New member
סליחה, אולי לא שמת לב אבל אין פה זוגיות פתוחה. יש פה בגידה.

בזוגיות פתוחה לא מתנהלים מאחורי הגב של בן זוג.

רואה 6 6

New member
טוב שאתם עדיין בסוגיה כי כאן עוד אפשר לקבל החלטות נכונות.

אבל אתה צריך לשאול את עצמך מה זה האהבה הזו שאתה חש גם לאישתך וגם אליה. מה הבסיס בכלל לאהבה עם אדם שאין איתו מעבר למשיכה,כמו שהצהרת כל כימיה. מה פתאום הסקס הזה פתאום טעון באהבה?! אפשר להימשך לכל אדם שעובר ברחוב, זה קורה לכולנו,אפשר אפילו לשאת את דמותץו בזכרוננו ולתהות איך זה להזדיין איתו/ה,צריך גם ללכת לממש ?
גם לבן זוגי יש בעברו מישהי שכל פגישה ביניהם היתה אש להבה.הוא בחיים לא חשב להישאר איתה בקשר.הוא אולי זוכר אותה אבל זה בנאלי כמו אצל כל אדם שלא טיפח את הערוגה שלו כמוך ובשביל מה? בשביל סתם!! פתאום יש אהבה...פתאום...לממש סקס של אהבה...

elena20

New member
אני חושבת שלשמור על הקשר איתה ולפנטז על כל מיני

מפגשים לא יעשה לאף אחד מכם טוב ובסופו של דבר יהרוס לך את המשפחה.
אם אשתך חשובה לך הייתי במקומך מפסיקה לחלוטין את הקשר איתה כי לדברים טובים זה בטוח לא יוביל.

המון מילים יפות

"אהבה לא ממומשת" "פוליאמוריה" "מוקירים בכל ליבנו"
&nbsp
ורק שאלה אחת יש לי בשבילך:
אם לאישתך היה בחור כזה בחיים, אחד שיש איתו שנים של מתח מיני לא ממומש ומקום חם בלב,
היית מסכים שהיא תשכב איתו פעם אחת?
זה היה מקובל עליך?
&nbsp
&nbsp

אני אנסה לתמצת לך את שני הסנט שלי

אני חושבת שהדבר הכי הרסני ביחסים "סודיים-מקבילים" הוא ההסתרה מבן/ת הזוג.
ולכן זה לא באמת משנה אם הקשר הוא וירטואלי לחלוטין, פגישות בבית קפה או זיונים ב"צימר".
&nbsp
זה מתחיל מ: זה רק מפגש אחד שימצה את התשוקה הלא ממומשת וזהו. מתוך המחשבה שאם נספק את הגחמה הזו היא תעלם.
אבל לרוב זה לא עובד ככה. יחסים כאלה הם רק הכיף בלי הקשיים של זוגיות מלאה (ילדים, תחזוקת בית, משפחה, עבודה וריבים) ולכן יוצאים בהיי ממפגש כזה. סיכוי טוב שתחזור הביתה מלא סיפוק, אנרגיות ואהבה ותגיד לעצמך "זה עושה אותי שמח, אני נחמד יותר לאישתי, וזה טוב לנישואים!"
אבל ממפגש למפגש גדלה התהום בינך ובין אישתך. עוד דברים שאתה לא יכול לשתף אותה בהם, עוד סמסים ומיילים שצריך להסתיר, עוד שקרים שצריך להמציא כדי לקחת שלוק מ"האחרת".
בסוף אתה חוזר הביתה מהעבודה ולא מתחשק לך לראות את אישתך המתלוננת, המשעממת במיטה, שלא מסתכלת עליך בתשוקה כמו "האחרת"..
&nbsp
(בשלב הזה אתה בטח אומר לעצמך "מה היא נסחפת?? לי זה בכלל לא יקרה!" הרשה לי לגחך)
&nbsp
מה האפשרויות שלך בשלב זה?
1. לחתוך עם האקסית ולא לסכן את מערכת היחסים שלך עם אישתך.
2. להפגש עם האקסית ולטמון את הראש בחול.
3. לפתוח את הנושא עם אישתך. אני מכירה זוגות רבים מאוד (נשואים עם ילדים) שיש להם חוקים קצת שונים מהקונבנציונלי.
מפגשים עם זוגות נוספים (חילופי זוגות), אישור הדדי לפגוש אחרים בתנאים מאוד מסויימים, ויש כאלה שגם מאשרים כל עוד הם לא ידעו כלום. אולי גם לאישתך יש תשוקה דומה שהיא מעוניינת לממש? אולי גם היא מרגישה צורך במשהו "זר ולא מוכר"?
ברגע שהדברים נעשים בהסכמה- הסיכון לזוגיות הרבה יותר קטן.

כל זוג והתנאים שלו

לצערי אין ספר חוקים "אלטרנטיבים" למונוגמיה ההרמטית הקלאסית.
יש הרבה זוגות שעושים חוקים שמתאימים להם ומצליחים להתמודד עם האתגר הזה בצורה כנה ואמיצה.
לעשות דברים מאחורי הגב זה ההפך הגמור מהמילים היפות שאתה נהנה להשתמש בהן..

wild orchid

New member
השאלה היא האם התשובה היא כן אך ורק בגלל שאתה רוצה לזיין מהצד

בלי לצאת צבוע בעיני אחרים.
סתם תוהה...

Surrealistical

New member
לא מבינה

אתה אומר שאתה נמצא עם אהבת אמת ומאושר בחייך ומצד שני שוקל לבגוד בבת הזוג שלך ובכך לפגוע קשות במישהי שאתה כביכול אוהב אהבת אמת? עם אהבות אמת כאלה אין פלא שהעולם נראה ככה.
למה שלא תעשה מה שעושים באהבות אמת ותהיה כנה וגלוי עם הבת זוג שלך? תספר לה על הדילמה. מעניין אם אחרי זה היא עדיין תיחיה באשליה שאתה אהבת האמת שלה.

אם הייתי נותנת דימוי להודעה שלך הייתי קוראת לה מכבסה.

למה? כי ניסית להכניס כל כך הרבה סופרלטיבים, לקשט ולערבב את זה טוב טוב, לייבש ולהציג לי מריח יפה.אבל תאכלס, שכחת שאתה מדבר עם אנשים שהם לא באמת אהבלים. ובעצם לממש שיחות תכנון וכמיהה לסקס משותף באותה שורה שאתה מציין שיחות סתמיות בצ'ט (סתירה בתוך סתירה בתוך סתירה) מעיד על כך שאתה כבר שם עמוק בפנים ובעצם בסבבה שלך לשים את זוגתך בצד ולפלרטט עם אחרות. במילה אחת: איכס.לא הייתי רוצה לעצמי גבר חלק לשון ומזלי זה הוא דאבונה של מישהי אחרת, "זוגתך" במרכאות כפולות.קח את עצמך, נער היטב את מה שנשאר לך במוח, הסתכל במראה ותראה אם אתה משלים עם מעשיך.אל תחפש בפורום מלח להכשרת השרץ.כשתהיה נבגד פעם אחת - תוכל להבין מה אמרתי ומהו ערך האמון שאדם נותן בך ובמערכת היחסים בכלל, גם כקריטריון.עד אז, תמשיך לשחק בקקי.

למעלה