דילמות בנוגע למפגש חד פעמי עם סוג של אקסית

דילמות בנוגע למפגש חד פעמי עם סוג של אקסית

שלום לכולם,

אני בן 30+ נשוי באושר + ילדים, קריירה. טוב לי.
באחת החוויות שהיו לי אחרי הצבא הכרתי מישהי בת גילי, הניצוץ היה מיידי. בילינו תקופה יחד ואפשר להגיד שחוסר הכימיה ביננו כזוג הכריע את "הביחד" שלנו לשלילה. האישה חזרה לחיי מספר פעמים מאז, תמיד היה ניצוץ, תמיד הוא נכבה ובכל אותם פעמים בלטה בדיעבד גם העובדה שלא שכבנו חרף מתיחות מינית שלא מומשה, שנינו לא יודעים בעצם מדוע.

התחתנו כל אחד בנפרד, מצאנו אהבת אמת ופתחנו (כל אחד בנפרד) בחיים טובים ומלאים משלנו. נשארנו בקשר רדוד מאוד, צ'טים סתמיים בפייסבוק/וואצאפ בעיקר, שיחת טלפון פעם בשנתיים. זהו. משהו כזה. אשתי יודעת שתמיד היה/יהיה לי מקום בלב להנ"ל ולא מעבר. בעלה לא יודע עלי דבר, בוודאי שלא על המקום בלב שבוודאי יש לי אצלה.

לאחרונה היא שיתפה אותי ברצון שלה לממש. לא לממש אהבה. לממש סקס, אולי לא סתם סקס - סקס עם משמעות שקשורה לאהבה אחרת. מעולם לא הפסקנו להיות מושכים אחד בעיני השניה ולהיפך.
אני מודה, זה הדליק אותי וזה לא הגיע מתוך איזה חוסר. באמת שלא. זה הגיע בגלל שכנראה תמיד היה חבוי שם הניצוץ הלא ממומש הזה ואחרי כל השנים פתאום הוא צף מעל המים ודובר עליו בפתיחות.
מאז השיחות שלנו עוסקות בעניין הזה, בפתיחות, כנות, אולי קורטוב קל של זימה אבל מעל הכל בלטה הסוגיה ששנינו אוהבים את בני/בנות זוגנו ומוקרים אותם בכל ליבנו.
שנינו אנשי קריירה עסוקים, גרים בקצוות שונים של הארץ. חלפה כמעט חצי שנה מאז אותו וידוי והנה, בתקופה הקרובה, במקרה או לא גילינו שיש יום אחד בו נוכל להתראות, כמדומני 6-7 שנים אחרי המפגש האחרון.

אנחנו בדילמה, האם לממש פעם אחת את אהבתנו הקטנה, הספציפית (הפוליאמורית?) והלא ממומשת ובאמת שסוג של מוצדקת ולהמשיך בחיינו? האם להיפגש סתם לקפה? האם להיפגש בכלל? ואם לא, האם לא די בקשר הזה ואין לו זכות קיום? לקבור אותו? או שאולי יש מקום לבגידה החד פעמית והשונה הזו.

המון שאלות ומועד המפגש שיהיה (או לא?) הולך ומתקרב, אשמח לעזרתכם/ן.

Ginger L Honey

New member
אם אתה באמת אוהב את אישתך

תהיה מסוגל לעשות מאחורי גבה דבר שיפגע בה אם היא תגלה?
&nbsp
האם אתה מסוגל לדמיין שאשתך תעשה דבר שכזה מאחורי גבך?
&nbsp
אני מאמינה שכאשר אתה אוהב מישהו, האושר שלהם חשוב יותר מהגחמות הקטנות שלך..
אם יש לה ראש פתוח ואמורת לך ללכת על זה, זה כבר סיפור אחר.
אבל גם אז, האופן בו אתה מפנטז על המפגש שלכם כנראה יהיה רחוק מהמציאות.
&nbsp
לדעתי, אל תפתח את תיבת פנדורה.
אם אתה מאושר בחייך התרחק מהאישה הזו.
יש דברים שאמורים להשאר בגדר פנטזיה.
&nbsp

אם אתה מחפש לקבל אישור לבגוד באישתך- לא נראה לי שתמצא את זה

פה...
&nbsp
אני חושבת שזה ממש מתכון בטוח להרס הקשר הזוגי שלך עם אישתך.
אם הפיתוי לשכב עם אותה בחורה חזק מאהבתך למשפחתך ובת זוגתך- אז לך על זה, אבל קח בחשבון שזה יכול לפגוע במשפחה ובבת זוגתך אפילו יותר ממה שאתה מדמיין.
&nbsp
אני אישית הייתי כועסת עלייך אפילו רק על המחשבה והתכנונים האלה. איך אישתך תגיב אם היא תגלה?
&nbsp
אתה מוכן לקחת את הסיכון לפגוע בה על מנת לממש פנטזיה כזו?
&nbsp

nate2000

New member
תשמע לא נעים להגיד

אבל לאור העובדה שפירסמת את זה כמעט בכל פורום בתפוז אני מתחילה לתהות... מה בדיוק אתה מחפש...

sweetdreams

New member
נראה לי שהתבלבלת בכתובת - פה זה לא המחלקה של האישורים

תיגש לאחד הפורומים הסמוכים, ומישהו שם כבר ינפיק לך אישור.

רק תעשה טובה, כל פוסט הההתממות הזה ממש מיותר, ואתה לא עובד פה על אף אחד (אולי רק על עצמך
)..
אין שומדבר שונה ויוצא דופן בבגידה הזאת. קצת השתעממת מחייך ואתה מחפש אקשן בחוץ. אין טעם לנסות ולזבל את האמת. סתם קפה? רק פעם אחת ונמשיך בחיינו? פחחח, נו באמת..

A לוןA

New member
המון שאלות- רק לא אלו שאתה שואל

האם אישתך יודעת על הפגישה ועל תוצאותיה הצפויות? (אני מניח שלא)
האם לקחת בחשבון את שינוי הסטטוס שלך מנאמן לבוגד? (אני מניח שלא- וזה הרבה יותר מסתם זיון)
האם לקחת בחשבון את הנזק העתידי שעשוי להיגרם באם תתפס? (אני מניח שלא מספיק- כי אם היית יודע שאתה מסכן את עתידך המשותף עם ילדך בעקבות זה אפילו באחוז- לא היית עושה את זה)
האם לקחת בחשבון מה יקרה אם הפעם האחת לא תספיק וזה יהפוך לרומן מלא, עם רגשות ושברונות לב? (אני מניח שלא)
ואחרון-
האם לקחת בחשבון את הפיתגם הידוע- הגיהנום הוא ציפורניה של אישה נקמנית?

ismeralda100

New member
מוזר....מצד אחד כאילו שניכם מחפשים רק סקס, אבל מצד שני

אתה כותב על זה שיש (/היה ) ביניכם משהו מעבר וזה המניע בעצם לפגישה....
אני מאמינה שאם היית רוצה סתם סקס היית כבר מוצא את עצמך באחד המכונים בבן יהודה
או סתם עם מישהי שרוצה רק סקס ומוכנה לעשות את זה עם גבר נשוי (יש כאלו....גם אותי זה מפתיע).
&nbsp

gilad06

New member
מצפון?

השאלה לפני הכל היא אם יש לך מצפון לעשות זאת ..
בתור בחור שלא בגד באשתו (נמצא בערך בסיטואציה שלך ) אני יודע שגם אם אגיע למצב של אפשרות לבגוד או חד פעמי איך שלא תקרא לזה
לא אוכל מצפונית לעשות זאת.
מעדיף להמשיך לצוטט עם אותה אחת ולפנטז על זה ...

למעלה