דילמות של עו"ד ואמא

בלינקה

New member
דילמות של עו"ד ואמא

הגיעה עכשיו, ברגע זה, הודעה למשרד, שנקבע לי דיון ליום חמישי הקרוב בבית המשפט בבאר שבע בשעה 16:00. מה לעזאזל עושים עם כזה דבר? אני כבר יודעת להנחות את המזכירות לא לקבוע ישיבות עם לקוחות בשעות האלו, אבל מה עושים עם בי"מ? עד כמה זה לגיטימי לכתוב "יש לי תינוקת יונקת ולכן זה בעייתי שאני אגיע הביתה רק בשמונה בערב"? תוסיפו לזה את העובדה שאולי כן ואולי לא האיש יתחיל לעבוד (הלוואי שכן), ושבמשרד שלי אף אחד לא יודע על זה, אז אני גם לא מרגישה נוח לבקש מאף אחד שיחליף אותי... אוף.

בלינקה

New member
אף פעם אי אפשר לדעת

לא מאמינה שאצא משם לפני חמש (מבי"מ, עוד לא בדקתי רכבות).

מאז

New member
זו משמרת שניה?

קראתי שאפשר לקבוע כך דיונים רק בהסכמה, לא? (במיוחד אחרי המשפט שהיא בעניין)

רות י

New member
כשלי היו דיונים בשעות אחה"צ (והיו

לי 3 כאלו לאחרונה), עשיתי יום הפוך. הייתי עם נעמה בבית עד 13:00, ורק אז הלכתי למשרד, והגעתי הביתה בלילה אחרי הדיונים. תיק אחד שהיה בחדרה, הגעתי חזרה הביתה רק בשעה 23:00. כך הנקתי אותה כל הבוקר עד הצהריים, ואז המטפלת באה והיתה עד הערב, שאז בעלי החליף אותה.

בלינקה

New member
אנחנו לא עם מטפלת, אלא בגן ../images/Emo4.gif

ויש לי דיון בבוקר בחיפה
הגשתי בקשה לדחיה. הסיבה: תינוקת יונקת. נראה איך מתייחס לזה שופט מחוזי.

Joy107

New member
אין לי תשובה

כי אני לא כל כך יודעת איך היחס לעו"ד בבתימ"ש. בתור שוטרת שלפעמים נקראת לעדות (משפטים פלילים בלבד) אני יכולה לספר לך שמזכירות בית המשפט לא מוכנה להקל/לוותר ושולחת אותנו לקצין היחידה שיפתור את הבעיה אם זה לא על חשבון משמרת. אם שחר בבית, את לא יכולה לבקש להגיע מאוחר יותר באותו יום? פשוט להתחיל מאוחר ומשם לנסוע לבימ"הש?

Joy107

New member
מה זה ה ../images/Emo43.gif הזה? ../images/Emo123.gif

עכשיו רק ראיתי את התגובות, אז תתעלמי מההצעה, לא ידעתי על הדיון ואם שחר בגן אז ממילא זה לא רלבנטי

Arfilit

New member
תנסי להגיש בקשה

(עדיף כמובן בהסכמה) לפיה מטעמים אישיים אינך יכולה להערך לדיון במועד שנקבע בהתראה כל כך קצרה, ושאתם מבקשים לקבוע מועד אחר. עדיף לצרף מועדים מוסכמים או לחילופין לכתוב שמאחר שב"כ ה<<לקוח שלך>> מגיעה מחיפה, אתם מבקשים לקבוע את הדיון למועד אחר "ככל הניתן בשעות הבוקר".

dorlim

New member
../images/Emo45.gif

לא לכתוב את הסיבה האמיתית. (מספיק ששיתפת אותנו
)

yaelia

New member
אני לא מבינה בזה כלום

אבל אני רוצה לדעת איך נגמר. מקווה שתצליחי לדחות את העניין, נשמע מתיש למדי.

בלינקה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעידכון../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הבטחתי לעדכן. דחו לי את הדיון! יש! והסיבה לבקשת הדחייה היתה שאני אמא לתינוקת יונקת, וצריכה להגיע אליה עד שעות אחה"צ המאוחרות לכל היותר. ואישרו

למעלה