דילמת הבית.. עזרה

קוקימאן

New member
דילמת הבית.. עזרה ../images/Emo53.gif

היי. אני בן 20 ואני יוצא עם מישהי שבוע, שקטנה ממני בכ3 שנים . אני תמיד מתלבט בכלל בקשרים חדשים האם כדאי להזמין אותה אליי לבית, או שבהתחלות תמיד כדאי להיפגש במקומות נייטרלים.. מה אתם אומרים כי מצד אחד אם אתה מביא אותה לבתי קפה, אין יותר מידי מקום לדברים אינטימים, אבל מצד שני, אם אתה מביא אותה לחדר שלך ולבית שלך... יש מקום לאינטימיות אבל... אולי זה יראה לה זול מה אתם עושים? יש לכם קווים מנחים? מספר פגישות עד שמביאים הביתה?

magenta73

New member
קודם בית קפה...

ומותק, אני בת 32. אני לא יכולה לענות לך ברצינות...

לדעתי עדיף לא בבית איזי יש מקומות

רומנטיים לרוב ושקטים .חוץ מזה שאם היא חשובה לך אל תמהר לקשר אנטימי בהדרגה..

mika tal

New member
היא ילדה בת 17 לאט לאט..../images/Emo66.gif

ובלי שום קשר.. גם בגיל 27 ממש לא נראה לי לבוא ישר לבית של הבחור, וגם לא שיגיע לדירה שלי. אין לאן למהר. ..

אני דווקא נפגשתי בבית עם דייטים שלי

זה לא אומר שחייב להיות סקס... לפעמים זה כיף להיות לבד ולהתחבר... בלי המולה ואנשים אחרים מסביב שמסיחים את הדעת. רק בגלל שהולכים למקום בילוי "רישמי" כביכול זה יותר מכבד? לפעמים הקפה בבית יותר טעים מבית קפה... ולא יקר ופלצני עד כדי כך

mika tal

New member
לא להתקמצן..../images/Emo13.gif

לדעת להתחבר? עשה לי טובה... חרמנות נטו...

שמתם לב למשהו ?...

מיקה חשבה שכותב/ת ההודעה היא גבר <"עשה לי טובה,חרמנות נטו"> ואילו אלמרה הסיקה שזוהי אישה <"את בוגרת יותר וחושבת נכון"> מיקריות
לא חושבת.

אלמרה

New member
אני פשוט בדקתי ...

וקראתי מדבריה והיא אכן כותבת בלשון נקבה - ההנחה שלי שהיא אישה...

mika tal

New member
חיפשושית ../images/Emo13.gif

תוך כדי כתיבת ההודעה חשבתי לעצמי.. מממ. נראה לי שזו אישה... או גבר... בכל אופן חייבת להגיב!! וידעתי גם שתהיה תגובה על כך... אח... אני תמיד יודעת מה יבוא...

dont stop me

New member
גם לי זה תמיד קורה

אני בת 19 אז אני מזדהה עם זה... פגישות ראשונות בדרך כלל אני יוצאת לבית קפה, אחר כך אפילו סתם סיבוב עם האוטו... כי עדיף שהקטע עם הבית לא יבוא מוקדם מדי. מצד שני אם שניכם גרים רחוק, אז גם ככה יוצא שנפגשים פחות, ואז האופציה של הבית הכי מתאימה.

למעלה