דילמת ההוביט המתכחש(זהירות:תמונת רגל שעירה!)

Apikachu L

New member
דילמת ההוביט המתכחש(זהירות:תמונת רגל שעירה!)

הגיע הקיץ ועונת הסנדלים החלה. היה לי ממש חם היום במכנס ארוך ונעליים סגורות, אז כבר היום שלפתי את הסנדלים מהארון. אבל הרגליים שלי...
ובכן, הן די צמריריות לאחר החורף חסר הדאגה. אני אוהבת את צמריריותן ומתביישת בזה בעת ובעונה אחת...

אני רוצה לעבור למכנס קצר, אבל ... זה בעייתי. בעייתי כי אם ארצה לעבור יותר כגבר, הרגליים המגולחות יחשפו אותי מיד, ואם אלך עם רגליים שעירות בציבור יותר כאישה 0לא שהן יהיו לעולם שעירות כמו אצל אנשים עם רמת טסטוסטרון גבוהה...), העניין יסתיים באופן לא נעים.
סטנדרטים כפולים מסריחים, יש למישהו/י עצה?

snoopytush

New member
בעיקרון אני לא אוהבת על עצמי מראה של שיער

וכמישהי שכן קצת משופעת בכל זאת מהנורמות החברתיות ללבוש שמלה
עם רגליים שעירות נראה לי אישית מוזר... ועדיין בעבר היו פעמים שרציתי לא לגלח
כי נמאס לי מהשעבוד לזה אבל לא העזתי בגלל התגובות מהסביבה.
וגם פעם בתקופת הצבא מזמן הייתי עם מכנסיים ארוכים אבל קצה קטן קצת עלה למעלה
וחשף את רגלי השעירות ( כי לא היה חבר ולבשתי ארוך אז לא באמת היה לי כוח לגלח...),
וחבורת גברים מבוגרים ירדו עלי

snoopytush

New member
אבל באמת אם מותר לגברים לגלח צריך לתמוך בנשים

שרוצות לא להוריד.
העיצה היחידה שאולי יש לי היא אולי לנסות להבהיר את השערות ברגליים
וככה הן פחות תבלטנה ואולי יותר יעברו חברתית?
אבל לא בטוח שזה יעבוד

lily kane

New member
לצערי אין לי

כי אני תמיד בדילמה דומה עם שמלות
במכנסים אני לרוב לבושת ארוכות

ליזי133

New member
אני יכולה להבין את הכוונה, אבל לדעתי

דווקא רגליים זה סביר להשאיר ויגרור פחות תגובות מהסביבה מאשר למשל.. בית שחי נגיד.
אז סה"כ לדעתי זה בסדר להשאיר, אלא אם כן ממש אין לך כוח להתמודד עם הסביבה ואז עדיף להוריד בגלל... הסביבה.

Apikachu L

New member
בית שחי יותר קל להסתיר

אבל גם שם יש לי עכברונים חביבים.

lily kane

New member

קוטס על האומץ לגדל ולשתף
אצלי יש תמיד מלחמה עם זה אני לא הכי אוהב אז אני בסוף מגלח
מה שכן פעם אחרונה שהשארתי אפילו לא הרבה זמן מישהו שבזמנו חיפשתי העיר לי על זה וזה היה לי די קשה

both

New member
לי אין בעית שיער

שעלי להתמודד איתה. אני לא אוהב את עצמי שעיר ככלל ולכן מגלח, אבל לא בגלל דרישות או ציפיות חברתיות או משהו כזה, פשוט אף פעם לא אהבתי שיער גוף ולא מפריע לי להוריד. כשאין לי חשק להוריד אני משאיר שיגדל עד שלא יכול לסבול את עצמי עם השיער ואז מגלח. מה שאחרים בחוץ חושבים על כך, אם יש שיער או אין, ממש לא מזיז לי!
מה שאני חושב זה שאם אנשים לא אוהבים לראות אישה עם שיער בית שחי או על הרגליים? שלא יסתכלו! ואם יש כאלה שהיה מפריע להם בעיניים לראות בחור שמגלח שיער גוף, אז גם להם הייתי ממליצה אותו דבר...אף אחד לא מכריח אותם להסתכל.

purpleyaler

New member
הרתיעה החברתית היא מטורפת

מתייחסים אלייך כדבר מזוהם או חולה צרעת שצריך להתרחק ממנו, כשבסך הכל מדובר בדבר הכי טבעי בעולם.

both

New member
במשך שנים

לקחתי ללב כל דיעה וביקורת של האנשים סביבי והחבאתי את עצמי בכל מיני דרכים, בסופו של דבר נמאס לי כשהבנתי שבעצם לא חייתי כפי שאני ולכן החלטתי לא להתייחס ושרק מה שאני מרגיש ורוצה עבור עצמי יהיה חשוב. מאז שהפסקתי לקחת ללב והתעלמתי מדיעת הסביבה קיבלתי בטחון עצמי מטורף וזה משתקף במעשיי והתנהגותי, מה שגורם לאנשים סביבי (אותם אנשים שלא קיבלו וביקרו אותי קשות) לקבל אותי כפי שאני כיום- ביגוד גברי או לא, שיער קצוץ, שיער רגליים או שלא..לא משנה בכלל.

kagome10

New member
ממש לא

ואת זה אני אומרת שבחורה של אמורידה שיער בשום מקום. ציפיתי למשהו כזה וקיבלתי תגובות חיוביות בסגנון "איזו אמיצה" ו"לי אין אומץ" מכולם חוץ מאמא שלי.

kagome10

New member
נו, כנראה שיצאת לחברה רעה וצרת מוחין

וכדאי לך למצוא חברה חדשה

purpleyaler

New member
וול המקום שבאתי ממנו היה די מחריד

למזלי אני כבר לא שם מספיק זמן כדי להגיד "הייתי"..

Jupiterian

New member
לדעתי

זה פשוט עניין של אסתטיקה, בלי קשר לנשי/גברי, רגליים חלקות זה פשוט יותר יפה (בעיני).

נאמ

כן הנורמה הזאת איכסה
לפי דעתי שאנשים יעשו מה שהם אוהבים ולשים זין על תגובות של אנשים אחרים
אני אישית אוהב את עצמי שעיר אבל בגלל שלפעמים אני מרגיש יותר נשי מגברי אני עושה שעווה ואחרי יומיים מתחרט על זה XD
אבל הכי חשוב שתעשה מה שאתה אוהב ובאמת לשים פס על אנשים
כי תגובות כאלה לא אמורות להיות בעיה עם אתה מרגיש שלם עם עצמך
לפחות זה מה שאני חושב

למעלה