דילמת חתונת שישי בצהריים

1Meytal

New member
דילמת חתונת שישי בצהריים

איך לדעתכן כדאי להתארגן עם מאפרת \ ספר וכ"ו ? עדיף שיגיעו אליי הבייתה ? אולי עדיף מקום אחד שעושה הכל ? קצת לחוץ כשצריך להיות מוכנים ב 12:00 ... אנא עזרו...

סידורי יום חתונה שיש בצהריים

מאוד לחוץ, את צודקת. לדעתי, כדאי להזמין אלייך ולא להגיע למספרה. מה שלא יהיה יום שיש הוא יום מאוד לחוץ במספרות. חלוקת הזמן תלויה מאוד גם באיזה תסרוקת את מתכוונת לבצע. היתה לי כלה לפני כמה חודשים שנישאה בשישי בצהריים. היא החליאה ללכת עם תסרוקת אסופה ותלתלים(בייבי ליס), במספרה עבדו עליה החל מהשעה שש וחצי בבוקר וסיימו לקראת אחת עשרה. אם התסרוקת פשוטה יותר, זה יכול גם לארוך חצי שעה עד שעה.

1Meytal

New member
אז יש לכן המלצות

לגבי מאפרת / ספר שמגיעים הבייתה - אזור ת"א או כפר סבא ? תודה ! דרך אגב - התספורת פשוטה.. פן ומקסימום סיכה קטנה ..

מייטל דארלינג.. הן מפאת מקצועי והן

בגלל האתיקה.. מישהו אחר כבר ימליץ כאן. על בטוח

oc101

New member
המלצה חמה ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif

lior green הוא לוקח על ואיפור ושיער350 $ לא צובע פנים ולא מרים מגדלים או מוריד שובבים . סופר מקצןעי עוסק בעיקר בהפקות אופנה
hatzehira

oc101

New member
lior green

tel. : 03-6023512 or 054635476 from tel-aviv give him a call , you won´t regret it

oc101

New member
בכל מקרה אני ../images/Emo52.gif מעדיפה

שאנשי המקצוע יגיעו אלי, ודרך אגב ימי הכייף למינהם רק מעיפים עדיף למשל לא לעשות ג´קוזי.... Mazal-Tov hatzhira

המלצה למאפרת...

היי מיטל היות ויש לי סימפטיה לחתונות שישי בצהריים הן תמיד יותר שונות מחתונות בערב, ובכלל האירגונים הרבה יותר פשוטים כמו שאמרת ספר ומאפרת שבאים אלייך. אני לא כל כך מבין בתספורות (אני נוהג להתקרח...) אבל אולי אפשר לעשות תסרוקת יום לפני, ומקצה שיפורים באותו יום של החתונה בבוקר בלי לחץ ואז ישאר לך רק החלק של האיפור וההתלבשות. אין לי המלצה קונקרטית לספר אבל בטח יתנו לך בפורום המלצות אבל אני יכול להמליץ לך על מאפרת, ואני מרשה לעצמי להשתמש בביקורות המאוד חיוביות שרצות בפורום על העבודה שאותה מאפרת עושה וגם ראיתי תמונות, אבל עדיין לא יצא לי לראות אותה בעבודה לכן כדאי שתבדקי בפגישה מוקדמת איתה, ובכלל גם עם כל מאפרת אחרת. אני חושב שהטלפון שלה הוא:500051-052 ושמה אתי ואם טעיתי במספר טלפון אז למישהי בפורום כאן בטוח יש את המספר הנכון, אותי היא הרשימה מאוד בפאן הפרסונאלי ולכן יש לי הרגשה די טובה לגביי המיקצועיות שלה שאותה את כמובן תבחני בהצלחה אייל...

*שיר

New member
הי מיטל- שאלה מצויינת שמטרידה אותי

גם...( עוד שבוע וחמישה ימים למניאק!!) גם אני רציתי לעשות הכל בבית, אבל נסיונותי למצוא ספר טוב ונחמד שבא הביתה עלו בתוהו. אז קבעתי במספרה שדי קרובה אלי הביתה ב-9 בבוקר (הלקוחה הראשונה) וסיכמתי עם הספר שאני אבוא עם שיער חפוף כדי לקצר את הזמנים. עם המאפרת קבעתי ב-11 (האיפור אורך שעה מקסימום, היות ואנחנו כבר סגורות על הסגנון). ויציאה, לכיוון היעד, בשעה 12 (בשאיפה). נראה לי דביר, בטח יהיו זליגות וקצת איחורים, אבל נקווה שנעמוד בזמנים

*שיר

New member
ושכחתי להוסיף המלצה למאפרת

אשרת 894970-050 מותק של בחורה

1Meytal

New member
אז זהו, שגם אותי זה מלחיץ....

לצאת בשעה 12:00 מהבית, זה להגיע לגן, מתי ? זה לא קצת מאוחר ? למתי מוזמנים האורחים ? אצלי הם מוזמנים ל 12:30, וזה אומר שאני צריכה להיות שם כבר ב - 12:00.. ומה עם זמן לארוחת בוקר....

*שיר

New member
אנחנו הזמנו לאחת וחצי, אבל יש לי

משהו כמו 45 דקות נסיעה מהבית עד לגן. דרך אגב, חברה טובה שלי תהיה איתי, אז אני מקווה שהיא תדאג לי לארוחת בוקר ולקפה וכד´.
אני חושבת שאם התסרוקת שלך לא מסובכת, זה ממש לא צריכה להיות בעיה להיות מוכנים בזמן. כל מה שאת צריכה למצוא זה או מספרה קרובה או ספר שיבוא הביתה.

1Meytal

New member
בגלל זה אני מנסה לברר

על ספר שבא הבייתה.. שלי הוא 20 דקות נסיעה, שהן מאד יקרות ביום כזה... (וזה נהייה 40 - הלוך חזור..) למרות שקצת מוזר להזמין ספר שאת בכלל לא מכירה ליום כזה חשוב.. לך הייתה תסרוקת נסיון ?

*שיר

New member
עשו לי תסרוקת נסיון חלקית

כלומר, הראו לי את הכל עם סיכות במקום ספריי. המספרה שבחרתי היא במרחק 5 דקות נסיעה מהבית. אני מקווה שלא יהיו עיכובים מיוחדים ושהם באמת יקבלו אותי ראשונה. את יכולה לנסות את שוקי סמוחה, למרות שאני לא התחברתי אליו...

למעלה