דילמת עבודה

ילדונט

New member
דילמת עבודה

חזרתי לעבודה לפני חודש וחצי, אחרי 3.5 חודשי חופשת לידה. שני לקוחות שעבדתי איתם באופן קבוע חזרו לעבוד ישירות מולי. השאר, כשהם כבר פונים למשרד (לעו"ד אחרים) מגלים לאט לאט שחזרתי, אבל אני כמעט ולא מקבלת פניות ישירות מלקוחות. פשוט כי אין להם עניינים יומיומיים איתנו. השותף שלפני חופשת הלידה העביר לי את מירב העבודה לא העביר לי כמעט כלום מאז שחזרתי (אבל גם לא לאף אחד אחר), ושותף אחר התחיל להעביר לי עניינים בתחום אחר לגמרי (שאני מגלה שאני יותר נהנית ממנו), אבל לא בזרם היסטרי. יוצא שיש לי שלושה ארבעה ימים של עבודה היסטרית, ואז יומיים שלושה שבהם אני חופרת מתחת לבלטות בשביל לנסות למצוא משהו לעשות. היום הידרדרתי סופית, וביקשתי ממתמחה(!) שיעביר לי משימות פנויות, אם יש לו. איך אני עושה שתחזור אלי עבודה, חוץ מלבקש? ולהבהיר - אני מבקשת, אבל גם מבצעת די מהר את מה שקיבלתי

מאז

New member
כמה ימים את עובדת בשבוע?

לא מסתדר לי החישוב של הימים ההסטריים והימים המשעממים... האיזון ביניהם די משמעותי. ושתי הערות: - האם חובה שהימים ההסטריים יהיו הסטריים? אולי עדיף שתעבדי בהם בקצב טוב אבל לא הסטרי? - במקצוע הזה שלך (שהיה פעם שלנו..) דברים נופלים בפתאומיות,לא? לדעתי מחרתיים תתפלאי שפעם השארת הודעה כזו...

ילדונט

New member
כל יום

זה כבר חודש וחצי ככה. אני מחייבת לקוחות לפי שעות, וצריכה להגיע למינימום שעות חיוב חודשיות. לכן בימים שבהם יש לי עבודה אני משתדלת לעשות את כולה, ולנצל את כל השעות שאני במשרד, בתקווה שאח"כ תגיע עוד עבודה. הבעיה היא ש(בגלל חוסר זמן של) השותפים לא מספיקים להעביר עבודות. זה מטורף לגמרי העניין הזה.

משוש30

New member
פשוט להגיד בפה מלא שזה מה שאת

רוצה. אולי עכשיו מתחשבים בך יותר בגלל האמהות? פשוט תבהירי להם שאת אמנם רוצה להגיע הביתה בזמן אבל לא מעוניינת בבזבוז זמן בעבודה עצמה בהצלחה

Arfilit

New member
אחד משניים:

או לחכות - ולגלות שתוך זמן מה הלחץ חוזר מעצמו (מנסיון אני אומרת...) או לבקש. את נורא תשמחי אותם אם תבקשי עוד עבודה - ומאוד יעריכו את זה לדעתי.

../images/Emo11.gif לבקש בשקט בשקט

מהשותף שאת יותר אוהבת את העבודה שהוא נותן לך. אבל בזהירות כי לפי הניסיון שלי לדברים האלה יש אופי כזה שאם את מבקשת עוד - נופל עלייך מבול כזה ששום מטריה לא תציל אותך ממנו - ואז לא נעים להגיד שזה יותר מידי (מפונקת...). אבל זו תופעה שקרתה לי גם (אפילו שחזרתי רק לפני שבוע וחצי) האנרגיות שלי בפול גז והספקי העבודה שלי גבוהים בהרבה ממה שאני זוכרת מקודם (אצלי אמנם אין בעיה של חוסר עבודה...- אבל כל דבר לבד לוקח פחות זמן ואני סופר יעילה ואפילו לימדתי את עצמי מחדש להאציל סמכויות - את יודעת כמה זה קשה לי????) אז תגידי ככה בצורה הכי לא פורמלית, שאת יכולה ומוכנה ליותר. ועוד עצה - למרות שהלקוחות שלי הוחזרו אלי כלאחר כבוד מייד - הרמתי להם טלפונים גם אם לא היה משהו אקוטי, ואמרתי שלום ושחזרתי ושמה שהם צריכים - יכולים לבקש (וכולם שאלו על יובל והיה נחמד) ועשיתי את זה גם עם קולגות שאני עובדת איתם בד"כ - והיה עוד יותר כיף. תיזהרי עם העצה הזו - כי אולי אצלכם במשרד זה יתפרש כחתירה תחת מי שקיבל אותם כשהיית בחופש - תחשבי אם זה מתאים לאופי המשרד שלכם. ותעדכני.

נ.ב. חשוב חשוב חשוב - אף פעם אל

תבקשי עבודה ממתמחה!!!!!!! לא שיש לי משהו נגדם, או שאני מזלזלת - אבל באמת זה כמו לרדת בדרגה בעבודות מסוג אחר - ואתר לא רוצה שאחרים ברמתך או יותר גרוע - שותף -יראו אותך כעוזר-מתמחה כי זו פגיעה בך מכל זוית ראיה.

למעלה