דילמת פנטזי

roy2211

New member
דילמת פנטזי

צריך לפתוח אחד מהארבעה בפלקס:
ריי רייס
ריילי קופר
פרסי הרווין
קנדל רייט

פעם ראשונה העונה שיש לי אופציות על הספסל וקשה להחליט.
אשמח לעצות

philadelphia76

New member
דילמת פנטזי - שלב התשובה הזהה

לדעתי - ועל דרך האלימינציה, הייתי הולך על ריילי קופר
ריי רייס - אין לו עונה טובה, לא במספרים שהוא הרגיל אותנו. מעבר לכך הוא פוגש את פיטסבורג שמתחברת הגנתית לאחרונה וזה לא מבשר טובות.
פרסי הרווין - בתהליכי חזרה מפציעה וכמו אמנדולה מהפטריוטס, זה לוקח זמן להתאקלם מחדש. גם בו לא הייתי בוחר
האמת שאת קנדל רייט, אני לא ממש מכיר, ולכן מתקשה לבחור בו
ריילי קופר זוכה להרבה כדורים מניק פולס, כך שעד שניק פולס לא ייפצע הוא ייתן מספרים טובים, גם נגד הגנה טובה כמו של אריזונה

בהצלחה

Shachar Manor

New member
תשובה אחרת, כרגיל

ריי רייס ברור שלא, אם מדובר בליגת תפוז, הייתי שולח אותו בטרייד (מצד שני חבריך לליגה קוראים את זה, הייתי בשיא הרצינות מעיף אותו לוייבר, במיוחד בליגה שמותר בה עד 4 RB)
פרסי הרווין הייתי באמת מחכה לראות מה הסטטוס שלו בהתקפה של סיאטל. 10% למשחק של 10 נקודות.
ריילי קופר, הייתי מחכה לשבוע הבא ולעוד שבועיים match ups מצויינים לפילי, לאריזונה הגנה מעולה שתעשה חיים מאוד קשים ואני נותן לו 30% למשחק של 10+ נקודות.
קנדל רייט, הבחירה הנכונה, שים לב מה קרה לקולטס בארבעה שבועות האחרונים מול WRs- כולם התפוצצו עליהם, רייט הוא המועדף על פיטצפטריק (יחד עם וולקר) והוא הבחירה הכי בטוחה מבין הארבעה, 7 נקודות מינימום, באחריות.

kibibo1

New member
תלוי?

השאלה מה אתה צריך במשחק של השבוע
אם אתה צריך high floor low cieling
אז קנדל רייט הוא האיש בשבילך (הוא ואנטוניו בראון התופסים היחידים בליגה עם 50 יארד למשחק לפחות משבוע 2 )
אם אתה צריך אופציה לניקוד גבוהה מה שנקרא boom/bust
ריילי הוא האיש בשבילך עם 3 הופעות של 20+ (21,25,42) ועוד שתי הופעות של 8 ו 10 נק' ... ומהצד השני 6 הופעות של 3 נק' ומטה

y63s

New member
מסכים במאה אחוז

קנדל רייט זה שחקן שידוע בדיוק מה מקבלים (כעשר נק' די בוודאות) ואם יש מזל יהיה לו טד' והתפוקה תעלה יפה (אבל לא קורה הרבה).

עם ריילי קופר משחקים ומחזיקים אצבעות. זה בד"כ או 3 נק' או 30 נק'.

רייס קקה השנה ופרסי עוד קשה לדעת איך הוא (וגם המצ'אפ קשה).

Shachar Manor

New member
ונשארו שניים.

רייס שיחק ואני מנחש שלא פתחת איתו.
פרסי הארווין החמיר את הפציעה וכנראה לא ישחק.
ריילי קופר יכול לתת 25+ נקודות, אבל סביר יותר שייתן פחות מ5. במיווחד נגד אריזונה.
קנדל רייט לא ייתן 25, אבל הוא מתחיל ב5 ועם ט"ד, מול הגנת אינדי היחסית חלשה בשבועות האחרונים הוא לדעתי הבחירה הנכונה.

roy2211

New member
אכן רייס לא עלה

אבל גם השארתי את לבון בל על הספסל על 24 נק'. אז ממש התבאסתי.
תכלס רייס סיים עם 10 שזה תוצאה לא טובה אך סבירה.

RoyBehar

New member
גם לי יש דילמה השבוע

בפלקס אני מתלבט בין וינסנט ג'קסון בחוץ נגד ההגנה המפחידה של קרוליינה או דונלד בראון בבית נגד ההגנה של טנסי.
זאת דילמה משונה בגלל ש:
ההגנה של קרוליינה מדורגת במקום השני נגד רסיברים ומאפשרת את הניקוד השלישי הכי נמוך לרסיברים כל העונה.
מצד שני, זה וינסנט ג'קסון והוא יכול להגיע לניקוד גבוה מאוד אם המשחק יתפתח כמו שצריך עבורו.
מנגד, את בראון הרמתי מהווייברס השבוע, אני מניח שמי שהחזיק בו לפני שיחרר אותו אחרי תצוגת הנפל (נקודה בודדת) מול אריזונה.
אני לא מאמין שהמשחק מול אריזונה היה משקף, כי הקולטס נקלעו לבור עצום כבר על ההתחלה ולא רצו הרבה.
ההגנה של טנסי איפשרה יותר מט"ד אחד לראנינג בק שנגדה ב5 מתוך ששת המשחקים האחרונים, ובמפגש האחרון איתם לבראון היו שניים. והפעם המשחק באינדי.

מבחינת מצ'אפים נראה כאילו היתרון הולך לבראון, אני גם נוטה לכיוון שלו. אבל מצד שני, כל אתר אפשרי בערך אומר לי ללכת עם ג'קסון (למרות שהפרוג'קשן של espn אומר שתהיה לו נקודה אחת יותר)

כרגע אני עם בראון בליינאפ, אבל רואה יותר סיכוי שדווקא ג'קסון יפתיע וידפוק יום מטורף על הספסל שלי. מצד שני אני גם רואה סיכוי יותר גדול שלג'קסון יהיה יום סולידי ולבראון יהיה יום סולידי פלוס.
זאת אומרת - ללכת עם בראון מרגיש לי הימור יותר בטוח, עם סיכוי קטן לבאסה גדולה. מה אתם אומרים?

roy2211

New member
עצה בשקל

לפי איך שפרוג'קשיין של המשחק שלך נראה נראה לי שכדאי ללכת על בטוח עם בראון

RoyBehar

New member
ווקר

בעיקר בגלל הפציעה של גונזלס והעובדה שהוא במשחק מאוחר יותר.
גם בגלל שבמפגש האחרון עם טנסי ווקר עשה 19 נקודות.

למעלה