דילן באירופה

yos mar1

New member
דילן באירופה

אתמול החלטתי לנסות ולתפוס את דילן בטור האירופי . היעד המועדף היה לונדון אבל עושה רושם שכל הכרטיסים SOLD OUT לכל חמשת המופעים . היכן לדעתכם הכי ריאלי לתפוס אותו ?? איך ניתן להשיג כרטיסים ?? אשמח לקבל כל אינפורמציה מועילה מכאלה שעשו זאת בעבר . תודה

Chocoholic

New member
ההופעות בלונדון

הם בסוף המופע, כך שהמצב נראה לי עגום למדי... הייתי מנסה ערים אנגליות אחרות, אם אתה יכול לשקול התרחקות מלונדון. אין לי כל נסיון "לתפוס" את דילן במסע הופעות באירופה. מה לגבי יעדים מעט יותר קרובים וזולים, כמו פראג ו/או מילאנו? אפשר גם את ציריך, אתה מגיע לשם ממילאנו ברכבת תוך שעות ספורות.

yos mar1

New member
אין לי בעיה עם שום יעד כיוון שאני

נוסע במיוחד . אבל איך אני משיג כרטיסים למופע בפראג למשל ??

Yanchu

New member
הכי פשוט

לכתוב משהו כמו: "Bob dylan tickets"+"שם של עיר", אתה תמצא כמה דברים שייתנו לך תשובה. מצאתי כמה דברים ככה, למשל זה בקשר ללונדון ובריטניה בכלל. בכל מקרה לרוב המקומות אפשר להשיג כרטיסים עוד במקומות פחות טובים לדעתי, ובספסרות כמובן אפשר להשיג עדיין להכל...

yos mar1

New member
תודה.אתה מכיר את האתר הזה ??

עלות הכרטיס שם הוא בין 87-127 פאונד . דמי משלוח מחוץ לבריטנה 45 פאונד . נורא יקר . האתר מהימן ?? הזמנת פעם כרטיסים להופעה בחו"ל ??

Yanchu

New member
לא הזמנתי מהאתר הזה מעולם

ולכן קשה לי לענות לך לגביו... יש אפשרות גם לחפש את האתר של מקום המופע שמקשר אותך לאתר הרשמי שמוכר את הכרטיסים להופעה הזו, אבל שם בדר"כ אין כבר כרטיסים... למשל באתר של Brixton Academy כתוב על כל הכרטיסים Not Available, כך שרוב הכרטיסים נמכרים אצל משרדי כרטיסים שונים... עוד דבר, אתה לא חייב להשתמש בדמי משלוח מחוץ לאירופה, אם אין לך מכרים שיכולים לאסוף לך את זה מאירופה תבדוק אפשרות לקחת את זה בעצמך יום לפני המופע במשרד עצמו, האתר שנתתי לך למשל מאפשר את זה. בכל מקרה, אם אתה טס רק לשם דילן ורוצה לחסוך בעלויות, כדאי מאוד לא לנסוע ללונדון- גם הטיסה יותר יקרה, גם העיר יותר יקרה, וגם הכרטיסים יותר יקרים.

Chocoholic

New member
יש גם הרבה "חבילות נופש"

שכוללות את כרטיס הטיסה, מלון, והופעה של בוב
כמו כאן. כמו כן, לפי האתר הזה, עדיין נמכרים כרטיסים להופעה ב Sezka Arena בפראג.

Yanchu

New member
התכוונתי שהכי פשוט

לרשום את הדברים האלה בגוגל, כמובן. תנסה את זה תמצא כמה וכמה אתרים.

yos mar1

New member
תודה לכולם . פראג קצת מבאס אותי

כי זה באיצטדיון . זו פעם ראשונה שאני נוסע לראות את דילן ואני שלם על זה כ"כ הרבה כסף ככה שאני מעדיף משהו יותר אינטימי . להופעה בלונדון יש עדיין אתרים שמספסרים בכרטיסים.אני מעוניין להשיג כרטיסים דרך משרד "כל תור" . מישהו מכיר את המשרד הזה ?? הוא אמין ??

קניתי-ללונדון

אני קניתי לפני כמה ימים 2 קרטיסים להופעה בלונדון ב21 נפלאות Ebay (-: איזה התרגשות...

למעלה