דיל ירוק: הביאו את חבריכם להולנד

niso23

New member
רק פראייר ישלם 379 דולר ליום !

וזה בטוח לא יהיה אני. לתורכיה עוד התכוונתי לנסוע

niso23

New member
מכעיס אותי...

שעוד רושמים 379 דולר בלבד !!! בסוכנויות הנסיעות יודעים טוב טוב לסחוט אנשים

מה אתה רוצה זה העבודה שלהם

זה פסיכולוגי שכותבים בלבד וכל זה זה כמו שכותבים על מוצר בסופר 1.99 בדוגרי לא מחזרים לך תאגורה זה העבודה שלהם ובדוגרי זה המחיר הכי זוול

g r e e n n i r

New member
אז מה שאתה אומר זה

שרק פרייאר ישלם בשביל האהבה שלו? שרק פראיירים משלמים כל שבוע בשביל ללכת למגרשים ולתמוך בקבוצה ? אם ככה, אז אני פרייאר גאה. בשביל מכבי חיפה אני נותן הרבה, אבל הרבה יותר מ - 2000 ש"ח - זה בסופו של דבר משחק אדיר, משחק מול ולנסיה.

niso23

New member
הכוונה היא שמנצלים את האוהדים !!

יש כאן ניצול מחפיר של אוהדי הכדורגל, מוצצים את דמם ושודדים את כספם לאור היום! אני הולך לכל משחק והלכתי למשחקים בקפריסין למרות שזה ניצול כי באמת זו אהבה למשחק. אבל זה כבר בולשיט!! 379 דולר??? ליום??? זה דיל שצריך להיות 250 דולר גג. יעדים במערב אירופה לא יקרים יותר מידי בתקופה חורפית זו. וסוכנויות הנסיעות, עם יד של הקבוצה כמובן, מנצלים את האוהדים התמימים

ז י ג ז ג

New member
../images/Emo45.gif צודק..

אבל אני רכשתי חבילה ב-199 דולר כולל העברות ומיסי נמל!!!

ז י ג ז ג

New member
אני הודעתי לכם כבר לפני חודש....

שיש חבילות מוזלות לסטודנטים דרך איסתא.. אף אחד לא הקשיב לי.. שעכשיו זה מאוחר מידי
שניה הולך לחפש ת'קישור כשהודעתי את זה!

שקר החן

New member
אתה שוכח שהקבוצה ש"מנצלת" אותך

מייקרת את המחיר לדיל הזה בגלל כמה סיבות היא זו שצריכה לשאת בהוצאות האבטחה כדי שישמרו עליך היא זו שצריכה לשלם הוצאות על שימוש באצטדיון כדי שלך יהיה איפה לראות את המשחק אתה לא חייב לרכוש את הדיל שמציעה הקבוצה ולעשות זאת באופן עצמאי בחברת הנסיעות, אתה תגלה שזה לא בהרבה יותר זול ממה שאתה חושב, ואגב, אם אתה בטוח שהקבוצה שלך מנצלת אותך אתה גם יכול להפסיק ללכת למשחקים.

g r e e n n i r

New member
צודק במאת האחוזים

קודם כל, הייתי אצל מספר לא מבוטל של סוכני נסיעות לפני שהזמנתי את החבילה, והפלא ופלא... בכל קונפיגורציה שתבחר - המחיר יהיה גבוה יותר ! למעשה, רק טיסה להולנד הלוך ושוב עולה לפחות 300$, במחיר הזול ביותר לטיסת שכר. הוסף לכך כרטיס למשחק, מיסי נמל, דמי מחייה ונסיעות (הרבה כסף באירופה) ותגלה שבסופו של דבר יעלה לך במחיר יקר יותר - בדקתי. אין למנהלי הקבוצה שום אינטרס לעשוק אותך. מלבד זאת שמחירי הכרטיסים בארץ זולים מאוד לעומת אירופה (במיוחד מנויים עונתיים, שנמכרים בגרושים ממש) יש גם לקחת בחשבון שיעקב שחר לא מרוויח אגורה מתרומתו ארוכת השנים למכבי חיפה (להיפך, מי שמסכם רואה כי יעקב שחר יצא בהפסדים לא קטנים כתוצאה מפעילותו במכבי חיפה, למרות שנתון זה זניח בהשוואה למחזור העסקים הכולל שלו). בקיצור, אף אחד לא מנצל אף חד. פשוט קל מאוד להתבכיין במדינת הישראבלוף, שבה אנשים חושבים שהכל מגיע להם (כמעט) בחינם.

שקר החן

New member
אתה תמים!

תבדוק בעצמך כמה יעלה לך דיל להולנד עם סידורי נמל וכניסה למשחק ואל תבוא בטענות שדופקים אותך...

למעלה