דיל מוצלח

yoram232

New member
דיל מוצלח

היום רכשתי אופניים ב 250 ש"ח לרכיבה בעיר. כמובן שאין מה להשוות לסופרלייט המדהימות שלי,אבל אני חייב לציין: אני נהנה מהן כמעט כמו מהסופרלייט,יש להן שיווי משקל בנקודה כל כך נוחה שממש כיף איתן. מסקנה שלי: הכל תלוי בכימיה שלך עם האופניים,לעזאזל המחירים המופקעים.

aFish

New member
תגיד לי אתה השתגעת ../images/Emo3.gif?

אתה רוצה שינדו אותך מפה...?

למה לנדות? גם אני בדרך לקניית

אופני עיר. משהו בסדר גודל של קנס על חנייה לא חוקית, מחנים ברכבת צפון או דומה לזה, מורידים את אופני העיר מהאוטו וקדימה לסידורים. אם גונבים אז גונבים. ונתחיל לספר על מסלולים מעניינים בעיר, על הדרופ ליד הדואר ועץ השקמה בקינג ג'ורג', והמנוחה לקפה ליד המכולת... אביזרי חובה: סבל, סל מקדימה, פנס קדמי אחורי, מחזירי אור, מראות, כידון גבוה, הילוך יחיד, כסא לילד, צופר/זמבורה, אתת (וינקר), מטריה.

of ra

New member
אז מה ממליץ לרכוש? רציתי לקנות מתנה

אופני עיר לחברה...אשמח להמלצה..

yoram232

New member
אז ככה

היום רכבתי עליהן 15 ק"מ בעיר,באמת ובכנות - סבבה! ההילוכים עוברים חלק,המעצורים (בלי עין הרע) עושים את העבודה פלוס,ובנוסף הן מאוד קלות (יש לי סופרלייט בבית). הקנייה ההיסטורית התקיימה אצל אלדר,הבנתי שהבעלים הקודם שלהם לא היה מרוצה מכך שהפדלים יכולים להשבר כאשר הוא קופץ דרופים איתם (10 ש"ח פדל),אז הוא שידרג את כל האופניים (אין נזק מהדרופים,היו כמה ברגים רופפים שחיזקתי). אלדר באמת היה בסדר,בדק,כיוון והכל בסבלנות. בתור מתנה לחברה,סוף הדרך!!! הבעייה היא שאין עוד כאלה אצל אלדר,אבל תבדוק מדי פעם,מגיעים אליו זוגות משומשים במצב טוב. מה שכן,כדאי לעשות בדיקה מקיפה בעצמך:חיזוקים,רפידות וכו' פיש אחי,אתה חייב לנסות אותם (נו טוב,לא בהר הרוח),אני מבסוט מחוסר הדאגות שיש לי כשאני קושר אותם במרכז העיר בירושלים ובטוח שאף פועל רומני לא יירצה לגנוב ולהסתכן בשביל אופניים שיעלו פחות מכרטיס הטיסה שלו חזרה. (אגב עשינו חישוב: הסופרלייט שווה 80 זוגות כמו הסיטי בייק שלי) אין לי תמונה שלהם,אבל מי שרוצה לראות אותם ויהיה בסדום בשבוע הבא... סתם!!!

timon1

New member
20,000 ש"ח לסופרלייט????

ווא ווא ווי ווה!!!!!!!!! מה שמת עליהן?????????????

aFish

New member
תביא סיבוב....../images/Emo58.gif

האמת....שאני מחזיק במחסן....אופני מדבקה מפלדה מיוחדת (משקל סגולי כנראה גבוה מפלדה רגילה). זו תחילת הדרך שלי, עם כסא מפואר לילדה, משמשים אותי כפריט ההסטורי הראשון במוזיאון האופנים של פיש שאייסד יום אחד וגם בטיולים משפחתיים (אחת ל....ל...ל...). בתמימותי, הראשונית, עלו כנראה יותר מ250 ש"ח, עם "בולם" קדמי, שימנו SIS וHeadset שרוקד בטירוף כל פעם שאני לוחץ על הברקס הקדמי. האמת שכל כך התלהבתי שהמותג Saxon עוד קיים (היה לי כאלו בילדותי, 10 הילוכים, "כביש") שלא היססתי בכלל. להתחיל לנייד אותם, לסידורים, בעיר, עם אוטו
לא בא בחשבון. המשקל שלהם לא יאומן....הSAG של האוטו מנוצל עד תומו כשהמפלצת הזו עולה על המנשא האחורי. מכסה תא המטען כבר לא ישר כמו בתקופה שקדמה להעמסת האופנים על הרכב.....אולי אני באמת צריך לשדרג לאופנים קלילים ב250 ש"ח...

yoram232

New member
לשדרג את הרוגע הנפשי

שמעתי על תל אביבית שמכרו לה את אותו הדגם שיש לי,משומש ב 1000 ש"ח. כואב הלב,מה שלא תואם את הבחור שמכר לה אותם. מה שכן,היום רכבתי על הסופרלייט עד נבי-סמואל ( 10 ק"מ) ובעלייה לקבר אתה מרגיש יופי את התקציב.

למעלה