דיל משגע בצרפת 755 Є

דיל משגע בצרפת 755 Є

בית דירות ב"ואלמורל" בתאריכים 15-29/3/03. כולל הכל: טיסה, העברות, לינה+ארוחת ערב, סקיפס, ועוד. שעתיים מג'נבה. 150 ק"מ מסלולי גלישה ברמות שונות. 70 מעליות. פרטים נוספים בטלפון: עידן – 050-612796 אורי – 04-6488786 [email protected]

alonaski

New member
ררררררררונאלדינק, שלח קישור

למלון דירות - מעוניינת לראות איך הוא נראה ואיפה בדיוק ממוקם באתר. עם איזו חברת תעופה החבילה? האם המחיר מוגבל למס' גולשים בחדר/באוטו של ההעברה?...

ש.פ.ד

New member
אבל זה אתר זעיר...

כל אדם ברמה בינונית ומעלה ישתעמם בו אחרי שלושה ימים

alonaski

New member
ליכלכת!!! ../images/Emo3.gif ../images/Emo8.gif

לי דווקא נראה אתר די גדול!! אומנם לא רחב ידיים כמו שלושת העמקים או "דולומיטי סופר סקי"... אבל בהחלט בגודל שווה לזה של ואל טוראנס למשל (ואפילו - יותר גדול ממנו!) לי דווקא נראה אתר די שווה מבחינת מרחבי הסקי וכמות המסלולים!!... (- לפי המפה שלו לפחות) מכיר את PILA? או מארילבה??... - אלה אתרים בגודל של פי 2 החרמון וזהו! - אלה נחשבים "זעירים"!!! ראה פה את הנתונים על ואלמורל לעומת הנתונים של ואל טוראנס

ש.פ.ד

New member
למה לכלכתי ../images/Emo98.gif

ואלמורל הוא אתר של 150 ק"מ סקי, שזה מעט מאוד לגולש בינוני ומעלה. מתוך אותם 150 ק"מ של מסלולים, לפחות שליש הם מסלולים נמוכים שפתוחים רק בשיא העונה (כחודש ומחצה - חדשיים) או מכוסים בשלג מלאכותי מגעיל). והגרוע מכל - כש"נגמר" האתר, אין לאן ללכת! כנגדו, ואל טורנס הוא אתר שכל גולש בינוני ומעלה רוכש בו סקי פאס של עמק מריבל (שמאפשר 300 ומשהו ק"מ של סקי) או למהדרין - סקי פאס של שלושת העמקים - ואז השמיים הם הגבול. בקיצור: אי אפשר להשתעמם בואל טורנס, אפשר בהחלט בואל מורל. המלצתי האישית לכל גולש בינוני ומעלה (נניח משבוע הסקי השלישי) להקפיד על אתרים בהם 200-250 ק"מ של מסלולים לכל הפחות!

alonaski

New member
בתור גולשת בינונית, אני חושבת כמוך

לגבי בחירת אתר עם מרחבי גלישה, אבל צא וראה - ואל טוראנס (רק ואל טוראנס) הוא 120 ק"מ מרחבי גלישה ויש הרבה אנשים שמגיעים לגלוש רק בו מכמה טעמים. הטעם האחד - שהם לא מעוניינים לשלם כ"כ הרבה כסף על סקי פס לשולשת העמקים (שרק לשבוע = עולה 1000 ש"ח בערך) והטעם האחר הוא, כמו במקרה שאני הייתי - מזג האוויר הסוער לא איפשר גלישה במרחבים שמחוץ לואל טוראנס וביליתי שבוע שלם באתר ועוד לא ראיתי הכל!...

ש.פ.ד

New member
רק שימי לב

שסקי פאס לעמק מריבל (שמשלש בערך את אזור הסקי אפשרי) עולה רק 150 ש"ח (30 יורו) יותר מסקי פאס לואל טורנס בלבד. לא ממש הפרש גדול! אבל איש איש והעדפותיו. כשאני יוצא לחופשת סקי, הסקי עומד במרכז, ומבחינתי אין שום תחליף למרחב סקי גדול ככל האפשר. דרך אגב - גם מדריך טוב הוא לא יסולא בפז, כי אלו מכירים כל משעול במרחב הסקי ומצליחים לאתגר את הגולשים בקבוצה ולשפר את רמת הגלישה שלהם. חוץ מזה, אני מאוד נרתע לצאת מהמסלולים (לצאת ממש - לא סתם "לקצר" את הדרך) ללא מדריך שיודע בדיוק איפה הוא נמצא בכל רגע. וגם עם מדרך הלכתי פעם לאיבוד...

מרילבה=X2חרמון? הגזמה פראית!

אלונה שלום. לפי תגובתך, מעולם לא היית במרילבה. האתר מקושר למדונה די קמפיליו ופולגרידה וביחד הם נותנים 150 ק"מ מסלולים מדהימים לכל הרמות ומספקים בהחלט לחופשה שבועית. הייתי שם פעמיים (קלאב ולטור) ומאד נהנתי - בתור גולש ותיק (יותר מ-10 שנים) וממליץ עליו לכל גולש.

alonaski

New member
יוחנן, לפי תגובתך - אתה לוקה בהבנת

הנקרא!! תקרא שוב מה שכתבתי: דברתי על אתר מארילבה לא על המרחב שהוא מקושר אליו!! - על האתר מארילבה עצמו! אם לא ידעת - מארילבה הוא אתר בזכות עצמו עם משרד מכירות ותיירות משל עצמו ומשווק את עצמו לעולם ללא קשר לאתר הגדול שהוא מחובר אליו- מאדונה די קאמפליו. לגבי פולגרידה - פולגרידה הוא אתר נמוך. אומנם בפועל יש בו 25 מעליות ו 30 מסלולים ו 50 ק"מ כולל של סקי (ראה בקישור). אבל כשאני הייתי בסוף ינואר לפני כמה שנים, רק כ 7 מסלולים קטנים ולא מאוד מעניינים היו בשימוש בו. ואכן - גם אני הייתי לפני כמה שנים בקלאב ואלטור מארילבה ומאוד התאכזבתי ממרחב הגלישה המוגבל. מה גם, שחלק מהדיל של קלאב ואלטור (=חבילה של אופיר טורס) איפשר לנו רק יומיים של כניסה למרחב מארילבה - מעבר לזה - נאלצנו להוסיף כסף להרחבת הסקי פס של מארילבה-פולגארידה. והשורה התחתונה - על טעם וריח אין להתווכח! מי שטוב לו אתר אחד - לא בהכרח טוב ומתאים לאחר!

yaircarel

New member
מסכים עם אלונה

מדובר על אתר חביב לגמרי עם מסלולים נחמדים. כמובן שלא מדובר בסדר גודל של המגה האתרים של אירופה אבל עדיין זה אתר שיותר גדול מכל מה שיש לאמריקאים לגלוש בהם ובהחלט בסדר הגודל של אתרי הסקי הטובים באוסטריה. בקנה מידה אירופאי מדובר באתר בינוני בגודלו. לפי מה שקראתי האתר יכול להיות יותר מסופר מתאים לגולשים מתחילים ובינוניים ברמה. מקיצור מומלץ

למעלה