ידוע לי כי ניתן להכין דים סאם מכמה בצקים- בצק רגיל על בסיס קמח וקורנפלור, בצק אורז ואפילו שמרים. אשמח לדעת מה הבצק הקלאסי ממנו נהוג להכין דים סאם בדר"כ, ואיזה בצק המסובך והעדין ביותר להכנה. המון תודה מראש!
מי בדיוק את רוצה שיענה לך פה...הפורום מת...גמור...קפוט...פיניטוס לה קומדייה...דסבדנייה...סלמת אמיגו... בכל אופן לאהרוני יש בספר הסיני שלו כמה סוגי דים סאם אם אני לא טועה,ב זכורים לי 4 שעות(יא וואראדי) שאני והאקסית מכינים ת'קיסונים האלה...שווה כל שנייה של עבודה. תשאלי את וואן היא אינציקלופדיה לקולינריה מהמזרח. ומתי את מארגנת לי מתכון של עוגיות חריפות?(ג'ינג'ר עיניינים...) לא צוחק