דימה!!!!

Alison Hell

New member
כשטל העצלן יוציא את הפלייר ../images/Emo68.gif

אז הנה ילדים וילדות
מגיעה לה מהסיבה החמה של החורף במקום החם והרגיל המכונה ביום המשתלה ובלילה בוסטן השומרון,מקום שבו התימנים שורצים חופשי וכל ילדה בת 14 תקבל בירה בשימחה במידה ותחשוף פלח או פלחיים. אז אנחנו מביאים אותה במסיבה עצבנית, הפתיחה ב23:00, במחיר כרגיל
20, הבירה הראשונה כרגיל חינם
והמוסיקה כרגיל ללקק את האצבעות, 3 אבירים שחיים את הרוקנרול יתקלטו לכם את הצורה, נדב "סקורפיאו" רז, טל "לסומברה" זיסקוביץ ודימה "דימה" ברזינסקי.
המסיקה כרגיל: החל מאלטרנטיב רך לבחרות שרוצות פורקן ובחורים שרוצים לרקוד באמת ולא להיתקע אחד בשני כמו מונגולים
דרך ניו מטאל, מטאלקור ופאנקרוק לחברים צבועי פוני וסתם ובחורות שרוצות להתפאר בזוג האלסטר החדש שרכשו זה מכבר
ועד למטאל אפל ועצבני לגברים קשוחים שמחרבנים ברזל ואוכלים פלדה ובחורות ששמות מחוך אשר מעלה את שדיהן בצורה שנתיב האוויר שלהן נחסם.
עכשיו רציני, יהיה ממש כיף מעוד סיבה אחת שאנחנו חוגגים גם 2 אירועים מגניבים טל המלך סיים זה מכבר קורס קצינים והפך לחלק נוסף בעמוד הטווח של החברה הישראלית
ודימה שסתם חוגג יומולדת 23
. מישלא זוכר את המסיבת יומולדת בשנה שעברה יכול לרענן את זיכרונו בלינק הבא http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=1782218 והשאלה הגדולה... האם גם השנה זויה תכבד אותנו בתצוגה כה מרשימה ?
קיצר חברים, בנוסף מכיוון שאני וטל עסוקים למוות (מבחינים וצה"ל) כנראה לא יצא לנו לתלות פליירים אבל אנחנו ממש נשמח אם תפיצו את הידיעה ברבים מפה לאוזן כדי שנוכל להמשיך ולהינות ממסיבות כאלה, לצורך העניין אפילו הודעה על המסיבה + שליחה של הלינק של האשכול לרשימה בICQ תיהיה מצויינת.
אז תודה מראש מיותר לציין שבשמחה נקבל בקשות לשירים ורעיונות למסיבה ניתראה שם ועד אז... רוקנרול!!

RainPainter

New member
דימה, זוכר את שרצי הרשעעעע?

|גראולין|"לכל הבנות החמודות... שלובשות מחוכים..."|גראולין| בכלל לא היו בנות במחוכים! שקרן! אני ואופיר בדקנו את העניין מקרוב!
קודם כל, 'תה זקן רצח, אני לא מבינה איך המשיכה שלך לקטינות עוד לא עברה... כבר אמורים להיות לך נכדים... ושנית, אני לא מכבדת אף אחד (חוץ מהקרובים אליי
) בתצוגות שלי יותר... גם לא אותך... אפילו שאתה כבר ממש זקן. אם זה גורם לך להרגיש יותר טוב, פשוט חשבתי שאולי בגלל שאתה כזה סבא, כדאי לי לכבד אותך ולתת לך קצת תשומת לב. אתה יודע, אני בחורה עם לב רחב ומלאי רחמים נרחב (ואתה כבר בטח לא זוכה ליותר מידי... אתה יודע..) אבל בסוף החלטתי שיש לך את אולגה, ועדיין לא נתת לנו אותה, אז ויתרתי. בכל מקרה, אתה ממש בסדר, סבא!
(ותפסיק לפרסם דברים שקרו לפני שהתגייסתי... אז לא הייתי בן אדם עדיין:( )

RainPainter

New member
חוצמזה, בכלל לא לבשתי את השמלה הזאת

מאז...
360 ש"ח, אם זכור לי... ירדו די לטמיון... אולי נעשה חידוש...

DredLox

New member
מי שלא בא למסיבה...

הוא בן זונה! כוסעומו...מי שייתפס לא במסיבה, יאנס! ולא תגידו סתאם...בידי טל : )

DredLox

New member
כן!!!

אבל אף אחד לא בא...אנשים בוגדים במטאל!!! הרקב מתפשט פה!

למעלה