כשטל העצלן יוציא את הפלייר ../images/Emo68.gif
אז הנה ילדים וילדות
מגיעה לה מהסיבה החמה של החורף במקום החם והרגיל המכונה ביום המשתלה ובלילה בוסטן השומרון,מקום שבו התימנים שורצים חופשי וכל ילדה בת 14 תקבל בירה בשימחה במידה ותחשוף פלח או פלחיים. אז אנחנו מביאים אותה במסיבה עצבנית, הפתיחה ב23:00, במחיר כרגיל
20, הבירה הראשונה כרגיל חינם
והמוסיקה כרגיל ללקק את האצבעות, 3 אבירים שחיים את הרוקנרול יתקלטו לכם את הצורה, נדב "סקורפיאו" רז, טל "לסומברה" זיסקוביץ ודימה "דימה" ברזינסקי.
המסיקה כרגיל: החל מאלטרנטיב רך לבחרות שרוצות פורקן ובחורים שרוצים לרקוד באמת ולא להיתקע אחד בשני כמו מונגולים
דרך ניו מטאל, מטאלקור ופאנקרוק לחברים צבועי פוני וסתם ובחורות שרוצות להתפאר בזוג האלסטר החדש שרכשו זה מכבר
ועד למטאל אפל ועצבני לגברים קשוחים שמחרבנים ברזל ואוכלים פלדה ובחורות ששמות מחוך אשר מעלה את שדיהן בצורה שנתיב האוויר שלהן נחסם.
עכשיו רציני, יהיה ממש כיף מעוד סיבה אחת שאנחנו חוגגים גם 2 אירועים מגניבים טל המלך סיים זה מכבר קורס קצינים והפך לחלק נוסף בעמוד הטווח של החברה הישראלית
ודימה שסתם חוגג יומולדת 23
. מישלא זוכר את המסיבת יומולדת בשנה שעברה יכול לרענן את זיכרונו בלינק הבא http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=1782218 והשאלה הגדולה... האם גם השנה זויה תכבד אותנו בתצוגה כה מרשימה ?
קיצר חברים, בנוסף מכיוון שאני וטל עסוקים למוות (מבחינים וצה"ל) כנראה לא יצא לנו לתלות פליירים אבל אנחנו ממש נשמח אם תפיצו את הידיעה ברבים מפה לאוזן כדי שנוכל להמשיך ולהינות ממסיבות כאלה, לצורך העניין אפילו הודעה על המסיבה + שליחה של הלינק של האשכול לרשימה בICQ תיהיה מצויינת.
אז תודה מראש מיותר לציין שבשמחה נקבל בקשות לשירים ורעיונות למסיבה ניתראה שם ועד אז... רוקנרול!!