דימויים.

GrEeNwOmAn

New member
דימויים.../images/Emo175.gif

בואו נדמה את עצמנו לסוסים. כאילו שאנחנו סוסים. איזה צבע היית רוצה להיות? איזה ציוד היית רוצה? איזה רוכב היית רוצה? מה אתם חושבים שההרגשה של הסוסים שעולים עליהם, שנותנים להם שוט ולוחצים או בועטים עם דרובנות?

Juli kleo rullz

New member
אני... ../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

סוג וצבע:אפלוסה, צבע אחד כל הגוף וכתמים על התחת
ציוד: אניגליש... אוכף דרסאג...! מתג שלא יכאיב לי... :)
רוכב:הייתי רוצה רוכב שיודע מה שהוא עושה! שהוא לא יכאיב לי שיבין שלפעמים קשה לי... ולפעמים לא הולך לי... שידע שכדי שמשהו ילך צריך לעבוד עליו... ושידע להסביר לי כשאני עושה משהו שאסור לי לעשות...
אני חושבת שזה תלוי... אם לא מתעללים בסוס אז הוא מבין שכשהוא עושה משהו לא פסדר שהוא לא מגיב לרגליים אז הוא צריך לקבל דירבון יותר חזק....

GrEeNwOmAn

New member
דימוי של עצמי כסוס\ה.../images/Emo175.gif../images/Emo72.gif

לבן, ערבי טהור. ציוד כמו לסוס נורמלי, בלי בעיות חריגות. דורון. חחחחחחחח. או אבישג. אם אותי אופי כמו שלי ואותה האהבה לסוס. רעה. הרגשה רעה. כל עוד הם בסדר עם זהף אז אין להם ממש הרגשה ספיצפית. אני ירגיש טוב, עם מישהו שאני יאהב ירכב עליי. אם הייתי סוסה כמובן...

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif

בקסקין או אפלוסה
אוכף ווסטרן וכל הציוד שצריך...
שיודע לרכב...חח, שלא ירביץ שלא יצליף שיטפל בי הרבה ועוד כמה דברים שאין לי כוח לכתוב...

אני...

-הייתי רוצה להיות שחורה פחם עם פס לבן על הראש.. -הייתי רוצה ציוד דרסז' של פסיאר הנובר. -הייתי רוצה רוכב או רוכבת גרנד פרי כי הם הכי נוחים
...

Sweet SuGaR

New member
זה האנובר פסיאר ויאיר

גם מכוערות לא יעלו עליך אז אל תתלהב....

Sweet SuGaR

New member
לא! את יודעת, אני יכולה

לחשוב בעצמי.... ואני יודעת טוב מאוד שזה האנובר פסיאר! תסתכלי באתר....

bonito palface

New member
שלום :)

אחרי ששי הייתה אצלי 3 ימים וכלללל הזמן הייתה בפורום אז הספקתי לראות הודעות ואני חייבת לציין שאני לא אוהבת שמדברים עליי מאחורי הגב! ולא! לא אמרתי לשי את זה, שי יכול לחשוב בעצמה... תשאלי את מי שאת רוצה, זה האנובר פסיאר, זה ממש לא קשור לסמל או מה שזה לא יהיה.... הבנת? אם את לא מאמינה לי, (ויכול להיות שאני טועה) תתקשרי למישהו שיודע יום טוב!

RoNy S

New member
אני רוני שנהר אם את זוכרת

היינו ביחד בכיתה א' הייתי חברה של דור...

למעלה