דימוי גוף ?! נשיות?!

תמר 26

New member
דימוי גוף ?! נשיות?! ../images/Emo67.gif

אז זהו אני בבית וזה סופי, לא רוצה עוד פעם אף פעם אשפוז, עברתי את הטיפול האחרון וזה משמח, זה כאילו השמש פתאום חזרה לזרוח מעלי
. והגוף שלי? כבר לא מרגיש שלי,
מליון ידיים מיששו, בדקו, צילמו, נגעו, דקרו, הזריקו ומה לא,(ידיים טובות שרוצות לעזור אבל זרות) ביד יש עוד הפיק ליין, השיער הלך מי יודע מתי יחזור?
המשקל לא השתנה משמעותית, בהתחלה ירדתי המון, אח"כ חזרתי + - למשקל המקורי, אבל יש ימים שאני מתלבשת בבוקר מסתכלת על הרגל/היד ועוצרת לרגע לשאול זה שיך אלי? זה שלי? הכל נראה בסדר, אבל אני מרגישה שפירקו אותי לחתיכות קטנות, והרכיבו מחדש, ואמנם נראה חיצונית שהכל במקום, אבל משהו בכל זאת לא מסתדר. ברגע שאני קצת לא מרגישה טוב, למשל שלשום עלה לי החום אני מפחדת שהכל יחזור עם אשפוזים, (כבר הודעתי שהאשפוז הבא יהיה בכפיה) ושבעצם העסק הזה לא נגמר עדיין. הרהורים משונים אני חלק מהבריאים או החולים? כל תקופת המחלה הפעילה, הדחקתי לגמרי את עניין הסרטן, וקראתי לזה בשמות אחרים, עכשיו שכביכול אין לי סרטן, (נכון, כבר אין לי?) יש לי תחושה שמשהו "דפוק" בגוף שלי, משהו לא מרגיש נכון, לא מצליחה להגדיר מה, משהו זר נשאר אצלי. השתגעתי?

מלמלה

New member
לא השתגעת בכלל

תארת זאת כל כך מדויק כל כך מוכר התהיות והמחשבות יורדות עם הזמן אבל הספק נשאר תמיד באופק

קחי לך זמן

מכל הבלגן, מהטיפולים ובית החולים ותחושות הרעות אחרי הכימו. זמן להתרגל לשגרה חדשה, הרבה יותר נעימה. זמן להבין מה קרה ולאן ממשיכים עכשיו ומה את עושה עם זה ואם בכלל יש מה לעשות עם זה. אני לא חושבת שהשתגעת, אני חושבת שעבר עליך משהו שגרם לך לחשוב, והרבה. מודעות, התפכחות או התעוררות, אפשר לקרוא לזה בכל מיני שמות. אני לא חושבת שהדחקת, אולי פשוט לא היה לך זמן להתעמק אלא רק לדאוג להרגיש יותר טוב ולדאוג שהספירות תהיינה גבוהות אבל זה נגמר. והדאגות האלה מאחורייך ומשאירות מקום למחשבות ורעיונות חדשים להכנס. אולי לא מרגישים שזה נגמר יש מיד, אולי צריך לעבור שתיים או שלוש ביקורות תקינות כדי להבין שזה באמת נגמר. בכל מקרה מכאן החיים ייראו אחרת. והגוף - "דפוק"? לא בהכרח, אבל בהחלט עבר טראומה שצריך להתאושש ממנה. שערות שישובו לצמוח, אוכל שיקבל חזרה את הטעם שלו, עייפות שתחלוף. ומערכות שיתנקו מכל החומרים שהשקו אותן. מכאן - זו רק עליה.

תמר 26

New member
זמן? החיים קצרים ועכשיו עוד יותר../images/Emo20.gif

כל זמן שהייתי בטיפולים היה לי סבלנות: לדחיות של הטיפולים, להרגשה הרעה, לשיער שנשר, עכשיו שנגמר אני רוצה שהכל יסתדר מיד והדברים לא עובדים כך.
רק מחר זה יהיה שבועיים מאז הטיפול האחרון אז אני כאילו עדיין בתוך הטיפולים, אבל מנטלית אני רוצה להתקדם כבר הלאה, ולגוף קצב משלו. תודה על המילים הטובות זה נגמר כמו שאומרים אבל לא בלשון עבר אלא בהווה מתמשך, זה הולך ונגמר כל יום קצת.
שיהיה לכולם יום יפה
פעם שלישית שאני שולחת מצטערת אם פתאום זה יופיע 3 פעמים,

OHAVA

New member
תמר היקרה

שלום תמר כמו שכתבת לגוף קצב משלו ונידרש לא מעט זמן לחזרה אל מסלול ומרוץ החיים לכן רצוי וכדאי שתנצלי את סיום הטיפולים להתחזקות והתאוששות כי את הזמן לא ניתן לעצור ובמבט לאחור בעוד מספר חודשים הכל יראה קטן ולא מובן . האים הולך להתחיל אצלך גם שלב ההקרנות ? והאם כחודש לאחר סיום הכימו' האחרון מתוכננת לך סריקה ? בריאות ואושר ohava

למעלה