דימום אחרי לידה

דימום אחרי לידה

אני כבר ארבעה שבועות אחרי לידה... והדימום לא נגמר סופית, יש הפסקות של יום יומיים ואז שוב דימום. זה נורמאלי?, מתי זה אמור להסתיים סופית?

כנראה שאני מפנטזת יותר מידי

על לראות את המקווה מבפנים, ועל חיבוק חם מהאיש שלי...

ברוכה הבאה ומזל טוב!../images/Emo65.gif

כנראה שפספסתי את ההודעה... מה נולד? ואיך היה? ומה שלומך? מאחלת לך חיבוק חם ואוהב מהאיש בקרוב!

נולד לנו איתן קטן

היה (ועדיין) נהדר... , שלומי מצויין, הרבה יותר טוב ממה שציפיתי -כל כך פחדתי מה"אחרי" וב"ה
נראה שהכל טוב (בעלי לומד כל ערב ואני לבד עם שניהם בשעות הקריטיות של ארוחת ערב, אמבטיה והשינה ובנתיים נראה שאני עומדת במשימה בגבורה) מאחלת לכולן חוויות חיוביות שכאלו... ואני מצרפת את סיפור הלידה

שם מקסים! שמחה שהיתה חוויה

חיובית. אני לא מצליחה לפתוח את הקובץ. אני אנסה שוב מאוחר יותר, אולי התקלה בתפוז?

תומרלי

New member
איזה סיפור מדהים. בעיקר זה שאת

משתקפת ממנו כ"כ רגועה ושהדברים זרמו כמו שצריך. מזל טוב וגם השם מקסים.

sipi1

New member
מזל טוב !

פיספסתי את עדכון הלידה שלך ? אז מזל טוב מאוחר, מאמא של איתן לאמא של איתן...

מאז

New member
סיפור מקסים - ושאלות ותשובות

איפה ילדת? האם עשית הכנה ללידה? ולגבי הדימום - ראיתי שאת דתיה אז- קחי בחשבון שזה יכול לקחת עוד זמן (נדמה לי שאצלי זה היה 9 שבועות) אני - ושמעתי על זה מעוד נשים - היגעתי עד היום השישי לנקיים ואז התחיל עוד פעם דימום! אז לדעת (וזה יכול לקרות גם כמה ימים אחרי הטבילה - במיוחד אם את חושבת על פמולן) ואם את מנסה לעשות הפסק כמה פעמים ולא מצליח - אז אולי תרפי כמה ימים, כי זה מתיש - פיזית ונפשית). בהצלחה!

קצת תשובות

ילדתי בהדסה הר הצופים- ממליצה בחום על כל הצוות בחדר לידה (הייתי שם 4 פעמים כולל הלידה, בגלל צירים מוקדמים ודימומים), ועל המחלקה. הכנה ללידה היתה נראית לי מיותרת (בלידה הקודמת הקורס היה בעיקר כדי להכניס את האיש שלי לעניינים), אחרי החומר הרב שקראתי לפני הלידה (ספרים והמון אינטרנט...) בפעם הקודמת טבלתי אחרי 6 שבועות בדיוק, אבל אני לא ממש זוכרת איך היו הדימומים... לפי הדברים שלך היה לי די מזל (שהתפקשש עם הפמולן
) בפמולן אני לא מתכוונת לנגוע (גם לא בשום גלולות אחרות כל עוד אני מניקה) זה פשוט גרם לי לדימומים ולירידה בכמות החלב....

Lali d

New member
מוסיפה על דברי מאז

לגבי הפסק טהרה- אני טבלתי אחרי 14 שבועות (!) כי לא הצלחתי להשלים 7 נקיים, וגם כשטבלתי זה היה רק אחרי שהלכתי עם "שחורים" בהוראתו של רב.אם הייתי מתייעצת איתו קודם, אולי גם הייתי זוכה לטבול קודם
... כך שאם חו"ח יהיו לך בעיות עם זה, כדאי מאוד להתייעץ עם רב. בד"כ יש להם פתרונות. מזל טוב

תודה על העצות

די ברור לי שאם לא אצליח לטבול אחרי 6 שבועות אפנה לרב שלנו לקבל הקלות... (אני די מנוסה בעניין לצערי הרב) כבר היום, רק אחרי 4 שבועות, די נמאס לי. אז לא ברור איך אשרוד מעבר לשבועיים נוספים.

למעלה