דימום לפני בטא
שלום. רציתי לשאול מי חוותה דימום לפני בטא ומה הציעו הרופאים?
אצלי כבר שבעה מחזורים, ובכולם - דימום כמה ימים לפני הבטא. לא משנה אם זה קפואים או טריים, אם הקפדתי על התמיכה או לא, אם זה הסתיים בשלילי, כימי, הריון שלא התפתח כמו שצריך מההתחלה או הריון קטן שהדופק הפסיק. בכולם היה דימום.
עברתי היסטרוסקופיה שהייתה תקינה.
לרופא שלי פתרון אחד לדימום - הוספת פרוגסטרון (בצורת גסטון או פרוגסטרון ריטרד). בחלק מן המקרים הדימום נעצר עם הוספת פרוגסטרון ובחלק מן המקרים לא. בכל מקרה זה לא הוביל להריון תקין.
למשל עכשיו אני שלושה ימים לפני הבטא, נוטלת אוטרוגסטן וגסטון ועדיין מדממת חזק.
הרופא אמר שאקח גסטון יומי.
שאלתי אותו אם הוא בטוח ששום דבר אחר לא גורם לדימום והוא אמר "אני מקווה".
האם מישהי כאן דיממה לפני הבטא באופן קבוע ומצאה מה הסיבה לזה (מלבד פרוג') או עברה טיפול אחר מאשר פרוג'?
האם יש לכן מושג מדוע "הוא מקווה" שזה לא שום דבר אחר? זהיכול להיות משהו מסוכן?
שלום. רציתי לשאול מי חוותה דימום לפני בטא ומה הציעו הרופאים?
אצלי כבר שבעה מחזורים, ובכולם - דימום כמה ימים לפני הבטא. לא משנה אם זה קפואים או טריים, אם הקפדתי על התמיכה או לא, אם זה הסתיים בשלילי, כימי, הריון שלא התפתח כמו שצריך מההתחלה או הריון קטן שהדופק הפסיק. בכולם היה דימום.
עברתי היסטרוסקופיה שהייתה תקינה.
לרופא שלי פתרון אחד לדימום - הוספת פרוגסטרון (בצורת גסטון או פרוגסטרון ריטרד). בחלק מן המקרים הדימום נעצר עם הוספת פרוגסטרון ובחלק מן המקרים לא. בכל מקרה זה לא הוביל להריון תקין.
למשל עכשיו אני שלושה ימים לפני הבטא, נוטלת אוטרוגסטן וגסטון ועדיין מדממת חזק.
הרופא אמר שאקח גסטון יומי.
שאלתי אותו אם הוא בטוח ששום דבר אחר לא גורם לדימום והוא אמר "אני מקווה".
האם מישהי כאן דיממה לפני הבטא באופן קבוע ומצאה מה הסיבה לזה (מלבד פרוג') או עברה טיפול אחר מאשר פרוג'?
האם יש לכן מושג מדוע "הוא מקווה" שזה לא שום דבר אחר? זהיכול להיות משהו מסוכן?