דימום - מה עושים ! שלום יש לי דימום קל כמו במחזור אני בתחילת שבוע חמישי - מה לעשות ??? דורית
ד דורית2 New member 19/11/01 #1 דימום - מה עושים ! שלום יש לי דימום קל כמו במחזור אני בתחילת שבוע חמישי - מה לעשות ??? דורית
A ashlaya New member 19/11/01 #2 קודם כל אל תחכי - סעי לביה"ח למרות שאומרים שלפעמים זה נורמלי אבל למה לקחת סיכון?????????
T tonti New member 19/11/01 #3 גם לי היה בהתחלה ןעוד לא ידעתי בכלל שאני בהריון וחשבתי שזה סתם מחזור. זה קורה להרבה נשים בתאריך של המחזור בערך ולפעמים אפילו יותר מחודש אחד. אבל תשאלי רופא.
גם לי היה בהתחלה ןעוד לא ידעתי בכלל שאני בהריון וחשבתי שזה סתם מחזור. זה קורה להרבה נשים בתאריך של המחזור בערך ולפעמים אפילו יותר מחודש אחד. אבל תשאלי רופא.
ד דורית2 New member 19/11/01 #4 שאלה אמרת שזה קורה סביב תאריך המחזור. האחרון שלי היה לפני 32 יום. בד"כ הוא קצר יותר . זה הגיוני ? אני נורא לחוצה ! תודה
שאלה אמרת שזה קורה סביב תאריך המחזור. האחרון שלי היה לפני 32 יום. בד"כ הוא קצר יותר . זה הגיוני ? אני נורא לחוצה ! תודה
T tonti New member 19/11/01 #5 נראה לי שזה הגיוני כי הכל בגוף משתבש ויכולה להיות סטיה של 3-4 ימים לכאן או לכאן. אצלי למשל זה הקדים קצת.
נראה לי שזה הגיוני כי הכל בגוף משתבש ויכולה להיות סטיה של 3-4 ימים לכאן או לכאן. אצלי למשל זה הקדים קצת.
י יום_כתום New member 22/11/01 #8 גשי לרופאו הוא בוודאי ישלח אותך לאולטרא סאונד, שם אפשר לראות אם הכול בסדר. זה היה לי בהריון הראשון וזה מה שעשו. בהצלחה!
גשי לרופאו הוא בוודאי ישלח אותך לאולטרא סאונד, שם אפשר לראות אם הכול בסדר. זה היה לי בהריון הראשון וזה מה שעשו. בהצלחה!