דימום מוזר

לבבית123

New member
דימום מוזר ../images/Emo10.gif

שלום, אני בת 28, בריאה בדרך כלל, המחזורים שלי בני כ- 40 יום במומצע. ופחות או יותר סדירים. לפני כ 6 ימים התחיל לי דימום קטנטן, שהתחזק בעיקר אחרי קיום יחסי מין. אני בטוחה שזה לא מחזור. זה גם לא ממש דימום, אלא מעין טיפות בצבע אדום-חום והפרשות אדומות וגושים אדומים. הדימום מתרחש לסירוגין, יום כן יום לא, וממש לא יציב. בהתחלה התחיל בהפרשות אדומות בלבד, ומתחזק מיום ליום, וצבעו הופך מאדום לצבע חום כהה. אבל עדיין רק טיפות. (אני אפילו לא צריכה להשתמש בתחבושת, אלא רק במגן תחתון קטן). בנוסף- אציין גם שבזמן שהתחיל הדימום הייתי צריכה להתחיל ביוץ. (אנחנו מנסים להיכנס להריון ולכן עוקבים אחרי זמן הביוץ). אינני מבינה מה הדימום הזה, האם זה דלקת או משהו יותר גרוע. דבר כזה קורה לי פעם ראשונה. ואני מציינת שוב שבוודאות זה לא מחזור. בנוסף - אין כאבים, אלא מעט מיחושים ואי נוחות לפעמים, אבל ממש אין משהו כואב. שאלתי היא - מה זה יכול להיות או מה יכולות להיות הסבה לדימום כזה? תודה מראש

דימום

יכולות להיות סיבות שונות ואני חושב שזה לא רלוונטי לפרט אותן כאן. את יכולה לפתוח ספר גינקולוגיה בפרק דמם לדני (מספר עשרות עמודים ) ולראות את פרוט הסיבות השונות.אבל כמו שכבר אמרתי - הכי נכון פוט לפנות לרופא מטפל לבדיקה..

למעלה