דימום מפטבעת - רלוונטי לפורום הזה?......

מלינה7

New member
דימום מפטבעת - רלוונטי לפורום הזה?......

שלום רב אני מקווה כי שאלתי תקפה לפורום הזה - במידה ולא אני מבקשת במידה ואפשר להפנות אותי לפורום המתאים מתנצלת מראש על תיאורים ציוריים......... עד היום היו לי טחורים שמדי פעם היום מתנפחים וכואבים ובניגוב מדי פעם כמה טיפות דם, אני מניקה עכשיו, ויש לציין כי לא טופלתי על ידי משחה או טיפול אחר כלשהו נגד טחורים אף פעם לפני ההריון, ומן הסתם גם לא עכשיו. בימים אחרונים חלה התדרדרות - היום בניגוב לאחר יציאה היה המון דם - המון אני מתכוונת ממש בכמות כמו במחזור! וזה המשיך לנזול ממש איזה 5 דקות רצופות. לא הרגשתי כאבים מיוחדים אלא רק ויזואלית איתרתי את הדימום (כל פנים האסלה היה מכוסה דם, ושוב - סליחה על התיאורים) מה עושים במצב כזה? האם צריך לבצע בדיקה כלשהי? האם המצב מסוכן ויש לגשת בדחיפות ממש או שזה יכול להמתין אני שואלת מכיוון שאני אמא צעירה מזה 3 חודשים ולכן אף ללכת לרופא זה טיפה בעייתי כרגע, לכן מתייעצת תודה מראש על התשובה !

טחורים

הפני את השאלה לדר' קריב בפורום ניתוחי המעי הגס והרקטום. באופן כללי- ישנן דרגות שונות של טחורים והטיפול נקבע לפי דרגת הטחורים ומידת הסבל והסימפטומים. בחלק מהמיקרים הטיפול הוא שמרני- לא ניתוחי ובחלק הוא כולל קשירת הטחורים או סוגים שונים ומגוונים של ניתוחים. בברכה

למעלה