דימום קטלני

שרונהa

New member
דימום קטלני

לאחר שלא קיבלתי מחזור כחודשיים ולאחר בדיקה הורמונלית החליט הרופא נשים שלי לתת לי אקטיבל. אני בת 49 . שבוע לאחר נטילת האקטיבל קיבלתי מחזור שנמשך כעשרה ימים עד כה ולא מפסיק אבל ממש שטף דם . הרופא אמר לי שככה זה אבל זה נראה לי לא נורמלי זרם דם שלא נפסק כל היום ובלילה גם. האם אולי צריך להחליף את הכדור או מה הלאה? תשובתו היתה שרק אחרי נטילה של 3 חודשים אפשר יהיה לראות אם משהו לא מתאים לי. מפחיד. אודה על תשובה

דמם

בשנה הראשונה מאז הפסקת המחזור רצוי לא להשתמש בכדורים מסוג האקטיבל המכיל אסטרוגן ופרוגסטרון יומיומי. מאחר ולפי הבדיקות המראות על אי ספיקת השחלה אפשר לתת לך טיפול הורמוני חליפי ,זאת באם את סובלת מתופעות גיל המעבר, רצוי לתת טיפול המכיל אסטרוגן יומיומי ופרוגסטרון למשך שבועיים לחודש. פני למי שמתמחה בטיפולים אלה כי אינך צריכה לסבול מדמם חזק כפי שאת מתארת

שרונהa

New member
תודה על התשובה המהירה

אבל.......כשהתלוננתי הרופא המטפל אמר לי שהבדיקות הראו על חוסר בהורמונים לכן אני צריכה לקבל הורמונים ולא תחליף הורמונים. אני כבר לא יודעת מה לעשות,,בחיי. מה לאמר לרופא? תודה ושוב תודה. מה גם ש.....לא השתנה אצלי כלום בקשר לחשק המיני שעליו התלוננתי שלא קיים. אבל העור שלי בפנים נראה כמו אחרי איזה נס. מאוד מודה מראש. שרונה

למעלה