דימומים רבים הצילו

מיר6

New member
דימומים רבים הצילו

לפני שבועיים הותקן אצלי התקן מירנה עם ההורמונים והרופא נשים המליץ ואמר שזה מקטין דימומים. שבועיים אחרי ההתקנה(בהקדמה של שבוע) הופיע המחזור - ויש לי דימומים אדירים כמו שאף פעם לא היו לי והם כבר נמשכים שבוע ללא כל הקלה. האם יש כאן עוד משהיא עם ההתקן הזה? האם כך צריך להיות? רק בערב אדבר עם הרופא אז אשמח בינתיים שתענו לי כי אני ממש לחוצה. תודה מראש

niritcat

New member
בכלל אין לי נסיון בזה, אבל ממליצה

לך ליצור קשר עם מוקד הקופ"ח שלך. תמיד יש שם אחות שתוכלי להתייעץ איתה.

אלגה06

New member
התקנים יוצרים דימומים קשים

לרוב. אני לא שמעתי על מישהי שיש לה התקן ו"נהינת" ממחזור נורמלי. אם זה התחיל ככה תפטרי מזה. אחותי ממש דיממה קשה במחזור ופשוט חזרה לגלולות.

meravido

New member
די מוזר כי המירנה פועלת כמו גלולות

ולא אמור להיות דימום כבד ובטח שלא במשך שבוע. אולי בגלל שזה מחזור ראשון מאז ששמת. אני שמתי את ההתקן הרגיל (כי אני לא אוהבת את רעיון ההורמונים שמשגעים לי את הגוף) ואכן המחזורים קשים ובעיקר הראשון - אפילו סבלתי מכאבים כמו צירים. הכי טוב לשאול את הרופא בערב.

היה לי

דימום מסיבי של שבועיים, זמן קצר לאחר התקנת התקן המירנה. אח"כ עבר, ומאז - רק הכתמות קלות. ממש תענוג. ולא, המירנה לא פועל כמו גלולות. אמנם מופרשים הורמונים, אבל ו הפרשה מקומית לרחם. אין מניעה של הביוץ, אבל יש הפרעה להיווצרות רירית שאמורה לקלוט את הביצית, ולכן הוסת הדלילה/נעלמה. זה ההסבר שקיבלתי.

גם לי היו דימומים זמן רב

אבל זה עבר אחרי חודש וחצי אני חושבת - כי הייתי די סמוך ללידה ממש שלושה שבועות אחרי ....
מה לעשות היה לי חשק.... ומאז טפו טפו טפו המחזורים ממש מצחיקים - עוד לא סיימתי חבילת אולוויז שלמה - ולפני הייתי מחסלת אחת כל חודש ..... תחכי בסבלנות זה יעבור הגוף מתרגל לאט לאט ואח"כ שוכחים שזה שם בכלל וגם נהנים

למעלה