דימומים תוך כדי מתן גלולות

micush10

New member
דימומים תוך כדי מתן גלולות

הי בוקר טוב.
אני בת 34 רווקה \ שנתיים אחרי ניתוח להסרת נגעים לא קטנים של אנדרומטריאוזיס . לוקחת גלולות סירוזט ברצף כבר שנתיים ולפני הריונות .
התחיל לי דימום קל לפני שבוע שביממה האחרונה הפך להיות קצת יותר מאסיבי - דם עדין, טרי בהיר ולא גושי .
הרופא אמר לי בפעם האחרונה שאם זה קורה להמשיך לקחת גלולות ושזה טבעי .. ושבמקרה שלי יותר בעייתי להפסיק עם הגלולות ..
האם זה מראה על בעיה כלשהיא? או שהגוף פשוט "לוקח" לעצמו מחזור ...
לא כל כך יודעת איך להתיחס לזה
תודה מראש

aa02

New member
הי,

אני לא מכירה את המצב הרפואי שלך ולא מתיימרת להחליף את הרופא שלך.
אני יודעת שאם זה קורה (וטבעי שזה קורה) אז צריך להפסיק את הגלולות ל - 5 ימים וביום השישי להתחיל לקחת שוב. אצלי זה גם עבד - אני נוטלת גלולות ברצף בששת החודשים האחרונים וגם לי הופיע דימום לפני כשבוע וחצי - ההנחיה שקיבלתי היתה להפסיק ולחזור לאחר 6 ימים והדימום פסק (לפחות בינתיים
).

לואי84

New member
אחרי שנתיים

בהחלט טבעי שזה יקרה. יש כאלה שזה קורה להן בתדירות יותר גבוהה. אין מה להלחץ. כמו שכבר כתבו לך, בדר"כ ההנחיה היא כשמדובר בדימום קל - להמשיך לקחת ובמידה ומתחזק לדימום רציני יותר כמו של מחזור, להפסיק ל-5 ימים ואז להמשיך שוב (יש אומרים שבוע).
אם יש דימום חזק וממשיכים לקחת גלולות זה עלול להאריך את הדימום עוד יותר. אבל אנחנו אכן לא רופאות ואם יש לך הנחיה אחרת אולי כדאי לצור איתו קשר ולשאול. האם הרופא הוא מומחה אנדו'?

למעלה