דימומים

ליה1997

New member
דימומים

בת 17 עם חשד לאנדו' אני על רצף של גלולות מינולט כבר בחפיסה הרביעית והתחילו לי דימומים ממש כמו מחזור. מה לעשות??
ביום רביעי יש לי תור ראשון במרפאה בתה''ש. לחכות עד אז ?

לואי84

New member
דימומים קלים

או דימום דימום? כעיקרון כשמדבור בהפרשות קלות ההמלצה בדר"כ להמשיך ורק אם הדימום מתחזק לעשות הפסקה. אבל הכי טוב לשאול את הרופא.

ליה1997

New member
דימום רציני ממש כמו מחזור

והאמת היא שאני מפחדת לעשות הפסקה כי אז יהיה לי מחזור וזה יהיה סיוט ... עד שנפטרתי מזה קצת... אני אתייעץ עם הרופאה. תודה

שמיץ1

New member
את יכולה להתקשר למרפאה

בשיבא ולבקש להתייעץ טלפונית עם הרופא. עקרונית, כמו שלואי ענתה, אם הדימום נראה כמו מחזור, מומלץ בדר"כ לעשות הפסקה של 5-7 ימים בנטילת הגלולות.

ליה1997

New member
בעיות...

הרופאים שמטפלים בי בדרך כלל כאן בישוב לא עובדים היום אין לי איך ליצור איתם קשר... עדיין לא ביקרתי במרפאה בשיבא כך שאין לי מושג עם מי לדבר שם.... עצות?

ליה1997

New member
עדכון ושאלה

הצלחתי לתפוס את הרופאה שלי והיא המליצה לי כמו שאמרתן לעשות הפסקה של שבעה ימים.... יש לי תור ראשון למרפאה בשיבא ביום רביעי... זה אומר שאני אצטרך לבטל אותו נכון??

שמיץ1

New member
לא, אל תבטלי את התור

אם התור ביום רביעי, הייתי אפילו שוקלת לחכות עם הגלולות עד אז, אבל זה תלוי כמובן עד כמה הדימום כבד, איך את מרגישה, ואם את מעדיפה לסמוך על הרופאה הקבועה.
בכל אופן, אל תבטלי את התור. הם ייבדקו מה שיוכלו לבדוק.

ליה1997

New member
זה יפגע בי להישאר עם הגלולות?

או שהדימום יפסיק?? בכל מקרה אתקשר למרפאה מחר ואשאל מה עושים. בנתיים אני מרגישה את הכאבים מתחזקים

לואי84

New member
ממה שאני יודעת

זה גורם לדימום להתגבר ולהתארך. יותר מזה לא יודעת להגיד לך

כעיקרון לי נאמר 5 ימים הפסקה. להתקשר מחר למרפאה בתל השומר נראה לי רעיון טוב. תגידי שקבעת בדיקה ואת מבקשת לדבר עם אחד הרופאים להתיעץ איתו מה לעשות.

ליה1997

New member
תודה רבה

אני ממש מבואסת ... חיכיתי לתור הזה הרבה זמן ופתאום זה השתבש לי למרות שאני מאמינה שיש להם פתרון. תודה רבה

לואי84

New member
מבינה אותך

לא תמיד הכל הולך כמו שאנחנו מתכננים
בכל אופן, הם רגילים למקרים כאלה. שיהיה בהצלחה...

ליה1997

New member
תודה אני פשוט מותשת מכל העיניין

סליחה על החפירות. פשוט אין לי ממש עם מי לדבר שגם מבין בעיניין וגם מזדהה. אז ממש תודה שאתן עונות ותומכות.

לואי84

New member
אין לך על מה להתנצל

בשביל זה נועד הפורום. לקבל מידע, תמיכה והזדהות. תשאלי כמה שאת רוצה ואל תרגישי לא נעים...

liats80

New member
ליה על תבטלי מיד

תדברי עם קרן ותבקשי לדבר עם הרופא אליו יש לך תור ותאי אם יש צורך לבטל.
ואם כן - אולי רק ידחו בכמה ימים.
וכן - כדאי להפסיק את הגלולות כמו שהרופאה המליצה. נכון שהמחזור יגיע ואיתו הכאב אבל אין ברירה.
חיבוק גדול יקירה!
ליאת.

ליה1997

New member
תודה בנות

דיברתי עם המרפאה ואמרו לי לבוא מחר ושזה לא אמור להשפיע על הבדיקה . תודה על העצות

למעלה