דימומים

• פותח הנושא rpg3
  • פורסם בתאריך

rpg3

New member
דימומים

אני בגיל 46 לאחרונה הופיעו לי דימומים וגינלים האם יש קשר למחלה. רופאת נשים טוענת שכן , מה דעתך?

האם את מקבלת טיפול באחת מזריקות

האינטרפרון? אחת מתופעות הלוואי שלהן זה שיבושים במחזור. {מניסיון אישי}.

m י כ ל

New member
אנחנו נתקלים הרבה בחוסר ידע

של רופאים מהתמחויות שונות, שממהרים, בחוסר ידע, לתלות כמעט כל דבר על הקולב של הטרשת (החל מכאב גרון, דרך קשקשים ועד פטריה באצבעות...) אני מציעה שתדרשי מרופאת הנשים לערוך בהקדם בדיקות מקיפות (משטח צוואר הרחם, אולטרה סאונד, וכן בדיקות הורמונליות) על מנת לשלול סיבות אחרות אפשריות להופעת הדימומים. אני לא רופאה, אבל מעבר לטיפול באינטרפרון, ומכל החומר הרב שקראתי, אני לא חושבת שיש איזשהו קשר בין הדימומים שתיארת לבין טרשת נפוצה.

ayelety1

New member
שבועיים לפני ההתקף הראשון ,הגעתי

לרופא הנשים שלי ,עקב שיבושים רציניים במחזור(דימומים במהלך לקיחת גלולות,אי סדירות,אורך ..) הוא שלח אותי לבדיקות מקיפות..ותוך כדי ההמתנה לחלק מהתשובות,הגיע ההתקף בעצב הראייה. כל הבדיקות ההורמונליות והגנקולוגיות חזרו תקינות. גם הרופא שלי העלה חשד שאולי ההתקף,יצר השפעה כלשהיא על המאזן ההורמונלי בגוף, ולכן נוצרו הבעיות במחזור.(בשלב זה כבר יידעתי אותו על החשד לט.נפוצה) בהתקפים שלאחר מכן,בכל אופן,לא הייתה שום השפעה דומה...

תגובה

מאד לא סביר לקשור את הדימומים הוגינלים עם טרשת נפוצה. האם עברת הברור גניקולוגי מקיף לפני שחשד זה הועלה?

למעלה