דימיון מודרך עוזר?

סניורה

New member
דימיון מודרך עוזר?

אם מישהו שמע או ניסה קורס דימיון מודרך אני אשמח לקבל פרטים, יש שמועה שדימיון מודרך יכול לעזור להתמודד עם התופעות של הזאבת ולשפר את המצב הבריאותי לפחות בהתמודדות עם עייפות וכאבי פרקים. תודה קרן

שי אנשים שעוזר להם, ויש כאלו שלא...

שמעתי על לא מעט חולים, ולא רק חולי לופוס, שדמיון מודרך עזר להם להתמודד עם הקשיים של המחלה. ובמקביל, ישנם לא מעט חולים, שלא הצליחו ל"התמסר" לתהליך, ולא הצליחו להעזר בטכניקה. צריך לזכור, שמדובר בטכניקת הרפייה ולא בטכניקת ריפוי... אבל גם הרפייה ושחרור מכאבים ומתחים שקשורים במחלה, חשובים ביותר ועוזרים מאוד. אם תלכי על זה, נשמח לשמוע אם עזר לך - או לא. בכל מקרה, שיהייה בהצלחה והרבה בריאות

gaia20

New member
הי סניורה

אני אישית מכירה אנשים שדמיון מודרך מאוד עזר להם לעומת זאת, לי למשל זה לא עשה כלום אני מניחה שזה עובד אחרת על כל אחד לפי רמת האמונה והרצון.

הי קרן../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

אצלי הטיפול בדמיון מודרך עושה פלאות!!!! אני פשוט מאושרת מהטיפול הזה. מאז שחליתי (התפרצות מס´2) לפני כ-4 שנים, אני מטפלת בדמיון מודרך, בתקופות כמובן. לא כל הזמן. הפעם ה - 1 היתה בשנה הראשונה להחלמה, עשיתי טיפול שבועי שנמשך בערך כ-3חדשים, עד שהרגשתי שאני יכולה כבר"לבד". הפעם ה-2 היתה אחרי הטיפולים בציקלופוספמיד שבעקבותם הפסיקה לי הוסת (דקהפפטיל....) והחשש הגדול שלי היה שהיא גם לא תחזור בגלל הציקלו. ישר חזרתי לדמיון מודרך ותוך חדשיים הופיעה הווסת. ומאז נסיונותי להרות אני שוב בטיפול - עד להצלחה המיוחלת, ואני עדיין ממשיכה כי זה ממש עוזר לי לפתור המון שאלות ולא פעם כאבים פיזייפ מיותרים. מאז הדמיון, הרבה דברים נראים פתאום קלים יותר. והכי כייף זה לגלות איך אפשר לפתור כל בעיה (כל בעיה!!!!!) לבד. (כלומר, עם הדרכה כלשהי. בסך הכל משהי שעוזרת לי להתחבר לעצמי, קצת עזרה בלחבר חוטים.....וזה עובד. אצלי לפחות) בקיצור, תתקשרי אלי
עדית

סניורה

New member
תודה לכולכן

תודה לעידית, כוכי וגאיה על התשובות, אני מקווה להתחיל טיפול בדמיון מודרך בקרוב, כמובן שאני אעדכן אתכן לגבי ההצלחה של הטיפול. מאוד מקווה שזה יעזור לי להתמודד עם המחלה. קרן

קרן, בהצלחה!../images/Emo140.gif

אם את מחפשת משהי לעשות אצלה את הטיפול, אז יש לי המלצה. רק תשלחי מסר. אפ כבר יש לך משהו, אז שוב-בהצלחה ותהני.

נועה בת

New member
שאלה- מה זה בכלל דמיון מודרך ???

לא שמעתי אף פעם אפילו את המושג , מישהו יכול להסביר לי בבקשה

ל3

New member
הי נועה

עד כמה שאני יודעת דמיון מודרך ( או ביופידבק בשפה מקצועית) הוא שיטה להרפייה והרגעה שבה המטפל מבקש ממך לחשוב על מקום נעים לדוגמה שבו היית רוצה להיות ובעזרת דמיונך הוא מדריך אותך אל " המנוחה והנחלה". אינני ניסיתי את השיטה הזו ואני מספרת לך ממה ששמעתי. אחרי כמה פגישות את אמורה להצליח להפעיל את הדמיון המודרך לבד בלי עזרתו של המטפל.

דמיון מודרך וביו פידבק אינם זהים

דמיון מודרך וביו פידבק אינם זהים, אלו שתי טכניקות שונות לעבודה עם אנשים. למיטב ידיעתי, הדמיון המודרך עובד על "הדמיון", כלומר תהליכים מחשבתיים שקורים אצל המודרך, בהתחלה בעזרת המדריך, ואח"כ באופן עצמאי. בעוד שבשיטת הביופידבק משתמשים במחשב, ובמיכשור אלקטרוני מסויים (לא יודעת בדיוק) שמזרים משהו כמו אנרגיות לגוף... לא מפרטת יותר, כי לא ממש ראיתי את זה בעבודה, אבל שמעתי מחולים שנעזרו גם בשיטת הביופידבק. שבת שלום לכולם

למעלה