דימיון מודרך

דימיון מודרך

שלום לכולם, כבר כמה שבועות אני קוראת בפורום ומתפעלת מהתמיכה והעזרה ההדדית המדהימה שאתם מעניקים. כל הכבוד! אני בת 38, אמא לשלושה מתוקים. התחלתי לפני שבוע את הטיפול הראשון בהודג'קינס לימפומה. בינתיים הולך לא רע וכולנו שומרים על השפיות והאופטימיות. הייתי מאד רוצה לחזק את עצמי בעזרת דימיון מודרך. האם אולי תוכלו להפנות אותי למישהו שיכול להדריך אותי? האם אתם יודעים על מישהו שמתמחה ספציפית בדימיון מודרך בטיפולים הכמותרפיים? ניסיונות החיפוש שלי עד כה היו ללא תוצאות. תודה על העזרה, גילה.
 
דמיון מודרך

גילי שלום תוכלי לפנות לח.ס.ן יש מישהו בשם אבנר שילה שמתעסק עם זה. הם בטח יוכלו לתת לך את הטלפון שלו בבית. הוא בעצמו החלים מסרטן וכעת מדריך אחרים.
 
היי גילי

אני שמחה שמצאת את הפורום שלנו ושהוא נותן לך כוח. אני רוצה לחזק את הבחירה שלך ולומר שגם אני התנסיתי בדמיון מודרך בזמן הטיפולים בשילוב עם טיפול אלטרנטיבי נוסף וזה מאד עזר והיה אפשר לראות את זה בספירות שלי. אני גם מחלימת הודג'ינס ומנסיון אני יכולה לומר - הדרך לא משהו, אבל שווה את המאמץ. והכי חשוב, איך שכחתי.. :) יש ספרים של דמיון מודרך שפשוט נותנים הדמיות שניתן לתרגל. אם יש לך חברה טובה או מישהו קרוב אחר שאת סומכת עליו, אפשר לקנות ספר כזה ולתרגל יחד איתו. שני ספרים שכדאי לבדוק - דמיון מודרך / ג'ראלד אפשטיין הדמיה יוצרת / שאקטי גוון בהצלחה!
גלי
 
תודה, גלי!

תודה מכל הלב על התגובה החמה. האם מניסיונך ניתן לתרגל לבד דמיון מודרך או עדיף מדריך שינחה אותי? מותר לשאול אילו טיפולים אלטרנטיביים נוספים מצאת מועילים? ותודה שוב על העזרה.
 
כל מה שעוזר

השאלה היא קודם כל ל-מה את מתחברת. מה את מרגישה שיכול באמת לעזור לך, לתמוך בך בתקופה של הטיפולים. ומשם, במידה ובחרת את סוג הטיפול, אני חושבת שהכי טוב זה להגיע למישהו שהמליצו לך עליו. בתקופת הטיפולים עשו לי הילינג פעם בשבוע וזה ממש עזר. דמיון מודרך היווה חלק מהטיפול, וזה מאד עזר לי, גם בזמן הטיפולים וגם לאחר מכן. לגבי דמיון מודרך יותר קל כשמישהו מנחה אותך, במיוחד אם את נעזרת בספר. יש גם קלטות של דמיון מודרך ואז בעצם את יכולה לעשות לבד.
 

eliya-l

New member
היי גילי

אם תרצי אוכל להנחות אותך, מאוד פשוט את יכולה ליצור קשר במייל אם תרצי הרי לך כתובת המייל הכי נוחה eliyadir@013/net/il אליה
 

יערית 1

New member
ממליצה בחום על מספר ספרים ביניהם

כוחו של התת-מודע מאת ג'וזף מרפי (הספר ליווה אותי בשעות ארוכות של טיפולים וכו') ספר נוסף שאיני זוכרת את שמה של המחברת כמדומני ג'נט היל שמו: ריפוי עצמי.. יש הרבה ספרים בסגנון ואת בהחלט יכולה לשאוב מהם הרבה כוח ויכולת להתגבר על המחלה בעזרת חשיבה חיובית וכו'
 
למעלה