דימיטרי - שאלה על אוריג'ן בבקשה?

g l o r y

New member
בהזדמנות זו אעדכן שג'וני מראה מעט סימנים חיוביים התנהגותית, למרות שהוא מאוד לא צפוי, אבל יש ימים שנראה שהוא מבין יותר איך הוא אמור להתנהג והוא גם רגוע יותר (ויש ימים שממש ממש לא, אבל זה מעודד בכל מקרה) אז בינתיים אנחנו נותנים לו להיות גור ושומרים בצד את האופציה של יועץ התנהגות.

עכשיו שאלה: אני מאכילה אוריג'ן קאט & קיטן, והוא אכן אוכל מזה, אבל לא הרבה. מכיוון והוא אוכל רטוב אני לא יודעת כמה הוא מתעניין בזה ואני לא ממש שוקלת לו כמויות. חשבתי אולי לנסות את הטעם דגים, ואז נתקלתי בכמה כתבות על אוריג'ן שאמרו שהיו עליהם כמה תביעות במהלך העשור האחרון על חתולים שמתו בגלל מתכות כבדות באוכל וכל מיני חומרים שלא אמורים להיות שם???
האם אתה יודע מה מצב בקרת האיכות אצלם כרגע? והאם כדאי לי להחליף לדגים למרות שזה לא "& קיטן"?
תודה :)

dimitrygo

Active member
מנהל
בהזדמנות זו אעדכן שג'וני מראה מעט סימנים חיוביים התנהגותית, למרות שהוא מאוד לא צפוי, אבל יש ימים שנראה שהוא מבין יותר איך הוא אמור להתנהג והוא גם רגוע יותר (ויש ימים שממש ממש לא, אבל זה מעודד בכל מקרה) אז בינתיים אנחנו נותנים לו להיות גור ושומרים בצד את האופציה של יועץ התנהגות.

עכשיו שאלה: אני מאכילה אוריג'ן קאט & קיטן, והוא אכן אוכל מזה, אבל לא הרבה. מכיוון והוא אוכל רטוב אני לא יודעת כמה הוא מתעניין בזה ואני לא ממש שוקלת לו כמויות. חשבתי אולי לנסות את הטעם דגים, ואז נתקלתי בכמה כתבות על אוריג'ן שאמרו שהיו עליהם כמה תביעות במהלך העשור האחרון על חתולים שמתו בגלל מתכות כבדות באוכל וכל מיני חומרים שלא אמורים להיות שם???
האם אתה יודע מה מצב בקרת האיכות אצלם כרגע? והאם כדאי לי להחליף לדגים למרות שזה לא "& קיטן"?
תודה :)
א) התביעה הייתה נגד מזונות תוצרת ארה"ב ואוריג'ן שנמכר בארץ מגיע מקנדה
ב) עד כמה שאני יודע לא יצא כלום מהתביעה הזאת.
ג) עכשיו חם מאוד וחתולים אוכלים פחות באופן כללי. וגם צריכה של אוריג'ן יחסית נמוכה.
ד) בעיקרון אין בעיה להאכיל באוריג'ן דגים, הוא גם מיועד לכל שלבי החיים. אני אישית לא רואה בזה צורך כי גם אוריג'ן עוף מכיל די הרבה דגים.
אפשר לקנות שק דגים מדי פעם כדי לגוון אם מאוד רוצים.
ה) כדאי לרשום מתי התחלת לתת את השק ואז כשהוא ייגמר אפשר לחשב את הצריכה היומית.

g l o r y

New member
א) התביעה הייתה נגד מזונות תוצרת ארה"ב ואוריג'ן שנמכר בארץ מגיע מקנדה
ב) עד כמה שאני יודע לא יצא כלום מהתביעה הזאת.
ג) עכשיו חם מאוד וחתולים אוכלים פחות באופן כללי. וגם צריכה של אוריג'ן יחסית נמוכה.
ד) בעיקרון אין בעיה להאכיל באוריג'ן דגים, הוא גם מיועד לכל שלבי החיים. אני אישית לא רואה בזה צורך כי גם אוריג'ן עוף מכיל די הרבה דגים.
אפשר לקנות שק דגים מדי פעם כדי לגוון אם מאוד רוצים.
ה) כדאי לרשום מתי התחלת לתת את השק ואז כשהוא ייגמר אפשר לחשב את הצריכה היומית.
תודה רבה :) נרגעתי.
הזמנתי שק קטן של דגים, נראה אם בא לו על זה. הוא באופן כללי לא ממש מחבב עוף, לא רטוב ולא יבש, הוא אוהב בשר, דגים והודו בסדר הזה. הוא גם לא מתלהב ממזון בכללי, הוא יבקש בעקשנות לטעום מהכל אם אנחנו אוכלים משהו, אבל הוא בדרך כלל רק ייתן ליקוק ולא יותר, אפילו אם זה הגביע הקדוש של החתולים (בקר/סלמון/דג של אוכל של בני אדם). בחיים לא פגשתי חתול כל כך לא מתלהב מאוכל. מצד שני הפרווה שלו מבריקה, הוא חיוני ולא נראה רזה מדי (מעבר למצב ה"ארוך ורזה" הזה של קפיצות גדילה בגיל הזה) ואת הפאוצ'ים שלו וקצת יבש הוא אוכל סבבה. 🤷‍♀️

למעלה