דין בית המשפט בנוגע לפיתוח מערכת והיצמדות לאפיון

טיטו15

New member
דין בית המשפט בנוגע לפיתוח מערכת והיצמדות לאפיון

שלום,
היכן אני יכול לקרוא פסקי דין לגבי :

פיתוח מערכת תוכנה על ידי ספק והיצמדות לאפיון ולוחות זמנים.

התקשרנו עם חברת תוכנה לפיתוח מערכת לאתר קניות, תוך הגדרת אפיון בתחילת הפרויקט - אך לאורך כל הפרויקט היו עיכובים ותקלות.
בנוסף, במהלך הפרויקט נדרשו שינויים שלא נכללו באפיון כתוצאה מתכנון לקוי וחשיבה מוטעית.

מה הדין בנושא?

הצמדות לאפיון וללו"ז

איני מכיר בעל-פה פסק דין כזה. צריך לחפש. אני מניח שאתה תוכל לעשות חיפוש בגוגל או באחד מהאתרים המציעים פסקי דין באינטרנט (אם כי חיפוש יעיל יותר יהיה במאגר משפטי אליו מנויים עורכי דין, בתשלום).
חיפוש שכזה אינו דבר של מה בכך ואני מניח שתצטרך להשקיע.
אבל בכל מקרה, על פניו אם החוזה כתוב נכון, ואם האפיון צורף לו כמו שצריך, ואם תוכל להוכיח אי עמידה באפיון ו/או בלו"ז - חלים דיני החוזים הרגילים.
אם זו הפרה רגילה יש לאפשר לצד השני לתקן ואם לא תיקן תוך זמן סביר - זו הפרה יסודית.
אם זו הפרה יסודית - אתה יכול לבחור בין ביטול החוזה ואכיפתו עם או בלי פיצויים, תלוי בהרכב הסעדים שתבקש, שיתאימו האחד לשני (נגיד לא אכיפת החוזה יחד עם החזר הכספים ששילמת).

בנוסף ליורם

קיימות ספריות משפטיות בבתי משפט, בפקולטות למשפטים ובלשכת עורכי הדין. הכניסה לחלקן מותנית בזכאות.
כמובן שהאם יתירו לך להכנס, זה לא מבטיח שתדע לחפש ולמצוא. מאחר ואתה אוהד של שיטת "עשה זאת בעצמך" אני ממליץ לך להתחיל מהיסודות, ולהתחיל ללמוד משפטים, זה מבטיח שתעשה את זה באופן מושכל וסביר.

למעלה