דין רודף

agentmulder

New member
דין רודף

היום, בנים ובנות, נדבר על רדיפה. אם לדייק, נדבר על הסיבה המסתורית שבגללה בנים אמורים לרדוף אחרי בנות, ולא להיפך.. מהי באמת? מדוע, עם כל המודרניות שלנו, הפמיניזם הסוחף, שוויון הזכויות והכוח הנשי של המין החזק באמת, עדיין נפוצה כל כך הדעה, האמונה, הביטחון שהגברים הם אלה שאמורים לרדוף אחרי הנשים שתפקידן הוא ליפות את עצמן, להתייצב בתנוחה מפתה, ולשכלל את יכולת המשיכה, אבל חס וחלילה, לא לעשות משהו אקטיבי שיתפרש כרדיפה אחרי הגבר.. עכשיו אני יודע שעשר, חמש עשרה, עשרים אלף התגובות המיידיות של הנשים שיקראו את זה יהיו: אבל אני לא כזו, אני דווקא האחת שמוכיחה את היוצא מן הכלל. אני כן מתחילה עם מי שמוצא חן בעיניי, אני לא עוסקת כל היום בהתייפות ובהמתנה לנסיך על הBMW הלבן.. אז זהו, שאלו היחידות שיוצאות מן הכלל – שמוכיחות שהכלל הוא, שבנות מחונכות מלידה – אתן מיוחדות, והגברים לא. עכשיו תגרמו להם לרדוף אחריכן. תנו להם קצת לרוץ, להזיע.. אחרי הכול, זה לא שאתן לא מתאמצות. נראה אותו מוליד ילד, תולש שערות ממקומות רגישים, צובע את הפנים ומנסה להתאים את הנעליים לשמלה ולשפתון.. בהחלט. אתן מתאמצות. יותר. כל הזמן. העניין הוא, שאנחנו מתאמצים יותר. זה לא מדויק. אנחנו מסתכנים יותר. כל פעם שגבר ניגש אל מישהי יפה הוא מסתכן שהלב שלו ייתלש, יקוצץ למוס עדין, וייאכל מול עיניו. נשמע קיצוני? אני לא יחיד בהרגשה הזו. ישנן הרבה בחורות שבטוחות שהקרקע עליה הן עומדות קדושה היא. אם הגבר לא מספיק מדהים לדעתן, לא רק שהן לא ידברו איתו, הן יתעלמו ממנו בצורה שתשפיל אותו, כך שלא ייגש אליהן שוב. חלילה. עכשיו יהיו את אלה שיתחילו לנתח את האישיות שלי: "המסכן נפגע. ניצול של תאונה שנקראה בטעות מערכת יחסים, ועכשיו הוא מוציא את חמתו על המין הנשי באופן גלובלי". לא צר לי לאכזב אתכן.. לא נפגעתי. השקפתי על כל העסק די הרבה זמן. גם הסתכנתי. הגעתי למסקנה שברוב המקרים של מערכות יחסים אמיתיות שמסתיימות – הבחורה היא הצד הזורק. למה? כי היא מגינה על עצמה. לא מוכנה להסתכן בכך שהיא תיזרק. אני מקבל את הסיכוי שאני טועה. זה בהחלט אפשרי. תוכיחו לי.

yardenj

New member
יפה יפה,כל מילה נכונה

בייחוד את הקטע עם המוס,צודק לגמרי,מצד שני אם לא הייתי מסתכן הייתי יושב בשישי בבית ולא עושה כלום,אז לא עדיף להסתכן ואולי להשיג משהו מזה?עם כמה שזה כואב שמייבשים אותך/משפילים אותך האחוזים לטובתנו ועדיף להסתכן.

למעלה