דינג דינג

מיטללל

New member
דינג דינג

בנים תסבירו לי אבל ברצינותותותותותותותות איך יש מביניכם שמסוגלים לסבול בנות מכשפות מפונקות כוסיות? לאללה אבל כאלה שמתאכזרות אליכם והופכים אותכם לסמרטוטים? מחרפן אותי אני מכירה אחת כזו ואני שונאת אותה שונאת נוראנוראנוראנורא ואני רואה איך היא מתייחסת לחבר שלך וזה גורם לי להשתגע ואני רואה איך מלאן בנים כורחים סביבה ואני לא מבינה באמת יש לה אופי מזעזע תסבירו

MoRiNuSh

New member
כי הן שרמוטות. ../images/Emo46.gif

גם אני מכירה אחת כזאת וגם לי בא לפרק את הפרצוף היפה שלה.

אל תדאגי...

הם מקבלים פיצויים על היחס הזה... ואולי החבר סתם דפוק סובל אותה רק בגלל שהיא כוסית...

Cobe Anan

New member
כי יש בנים שאין להם אופי.

אם אני מרגיש חוסר שוויון בולט, אני אומר את זה. פעם, מי שהייתה ביצ`ית אלי, היתה מקבלת יחס גרוע בהרבה, אבל אח"כ למדתי פשוט להתעלם מאנשים נחותים כאלה.. היום יש לי חברה מקסימה שיודעת להשקיע ולתת, ומקבלת ממני יחס של נסיכה, כי זה היחס שמגיע לה. אם יש מישהו מעאפן, שמחפש כוסית, ולא אכפת לו מהאופי שלה- בנאדם כזה יקבל זונה מהגיהנום, ויודעת משהו? הוא ישמח. הוא ישמח, כי כל מה שהוא מחפש בבחורה יש לה: היא כוסית, והיא קשה להשגה. אל תדאגי לו, הוא כבר קיבל את הפרס שלו..

t i p o

New member
אישית אני שונא חסרות אופי כאלו (אני

חדש דרך אגב) אבל יש כאלו שיופי מעוור אותם.

TheWhiteTigris

New member
אני לא סובל את אותן.

סנוביזם אף פעם לא היה חביב עליו. למעשה, הייתה תקופה אפילו, שחשבתי שסנוביזם הוא מקור הרוע בעולם. המחשבה ש"אני הכי טוב\ה בעולם" תמיד הייתה שנואה עליי. אני מעדיף בנות יפות עם אופי טוב (לפחות אני חושב שהוא טוב...) כי הן בנות אדם, נורמליות, עם שכל.

שיסבלו!

בחור שמחפש בחורה שהיא רק כוסית ולא אכפת לו מהאופי שלה כנראה הוא חרא לא פחות ממנה אלא אם הוא ממש חמור! ואם הוא נהנה מזה אז שיערב לו! בנים אף פעם לא מבינים שבעוד 30 שנה היא תראה גרוע בהרבה ממה שהוא מתכנן..משהו בסגנון של הסבתא שלהם, שמי יודע אולי בעבר הרחוק שלה גם היתה כוסית?!

Cobe Anan

New member
"פינקס הקטן היה רק נער מעלית..."

חחח.. לא יודע איך, אבל פתאום הזכרת לי את השיר הזה, שמדבר על הנושא הנדון...

משינאי2

New member
אני למרות

היותי גיי אוהב ותמיד נדבק לכאלה הרעות יש בזה משהו ואני תמיד מוכן לעשות למענן הרבה

אביחי 33

New member
הייתה לי מהסוג הזה...

והיא באמת אבל באמת מפונקת. תמיד היא הייתה עוזבת וחוזרת,בוכה ואני אחרייה כמו כלבלב
עד הפרידה האחרונה הבנתי,שהיא סתם אחת שמנסה לשחק איתי..אז היא כוסית..א=ז
יש הרבה טובות ממנה... בכלל כל האלה מהסוג הזה,תמיד נשארות רווקות עד גיל 29 רק בגלל הפינוקים האלה

eveligne406

New member
אבל זה גם יכול להיות הפוך...

לא פעם ולא פעמיים ראיתי בנות שחולות על בנים שבכלל לא שמים עליהן, רק בגלל שהם יפים..או "מקובלים" או.. וואטאבר, הפוינט איז... שהבנים האלה מתייחסים לבנות כמו סבל.. וכל זה מראה על ... מזוכיזם!!!!! חח.. דרך אגב.. חדשה :]]]]

s h i r k u s h

New member
באמת לא מובן...

אולי הגברים שהולכים איתן אוהבים את ההתאכזרות הזאת, אולי אוהבים שיש להם אתגר...

סופה21

New member
מאותה סיבה

שבנות הולכות עם בנים שמתנהגים אליהן כמו אל זבל.... ומה הסיבה לכך?

twigy

New member
תני לי להסביר לך משהו על אנשים

1. כמה שתתיחסי אליהם יותר חרא ככה הם יעריכו אותך יותר. כלל (1) לא תקף אם את מכוערת.

liza123

New member
תגובה לקודמת

מפגרת איך לא שמת לב שהוא ערבי? את זקוקה למשקפיים ולבדיקת שמיעה, הוא גם הומו אז מה זה אומר אלייך? פגשת את גבר חלומותייך! תהני לך אם חברך

שטויות (אני חדש ד"א)

כל בן אדם ירצה מה שהוא לא יכול להשיג יכולה להיות גם אחת שלא נראית משהו אבל מחזיקה מעצמה... וכל הזמן זורקת וכאלה... אנשים ימשכו אליה... ככה זה! מנסיון אני יודע שאין לזה קשר לביטחון העצמי של הבן.. זה פשוט ככה

למעלה