דיני פיצויים.

מצב
הנושא נעול.
דיני פיצויים.

דיני פיצויים.
אני צריך לקבל את קרן הפיצויים שלי. הקרן נפתחה כחלק מביטוח המנהלים שקיבלתי במשרד. אני רוצה את המכתב לשחרור הקרן לפני שאני עוזב אך מנהלי המשרד אומרים לי שאקבל אותו בתאריך העזיבה ולא לפני. אני רוצה את המכתב עכשיו ולא ביום האחרון אז ביקשתי את המכתב עם התאריך של יום העזיבה (שיהיה בכיס). זה אפשרי לקבל?

אם הם מסכימים לתת לך, זה אפשרי לקבל

דיני פיצויים.
אני צריך לקבל את קרן הפיצויים שלי. הקרן נפתחה כחלק מביטוח המנהלים שקיבלתי במשרד. אני רוצה את המכתב לשחרור הקרן לפני שאני עוזב אך מנהלי המשרד אומרים לי שאקבל אותו בתאריך העזיבה ולא לפני. אני רוצה את המכתב עכשיו ולא ביום האחרון אז ביקשתי את המכתב עם התאריך של יום העזיבה (שיהיה בכיס). זה אפשרי לקבל?
אבל אמרת שהם לא מסכימים. הם לא חייבים לתת לך מכתב כזה לפני סיום יחסי העבודה.

הם צריכים אותי.

אבל אמרת שהם לא מסכימים. הם לא חייבים לתת לך מכתב כזה לפני סיום יחסי העבודה.
הם צריכים אותי.
ולכן בגלל שהם צריכים אותי הם אומרים שהם יתנו לי את המכתב, אבל רק ביום העבודה האחרון. אני לא רוצה לעזור להם ואז ביום האחרון יאמר לי "שינינו את דעתנו" (וזה כבר קרה לי) ולכן אני רוצה להבטיח את עצמי. יש מניעה חוקית להוציא את המכתב עם התאריך של היום האחרון אבל למעשה לתת לי אותו כבר עכשיו?

אין מניעה חוקית לתת לך את המכתב

הם צריכים אותי.
ולכן בגלל שהם צריכים אותי הם אומרים שהם יתנו לי את המכתב, אבל רק ביום העבודה האחרון. אני לא רוצה לעזור להם ואז ביום האחרון יאמר לי "שינינו את דעתנו" (וזה כבר קרה לי) ולכן אני רוצה להבטיח את עצמי. יש מניעה חוקית להוציא את המכתב עם התאריך של היום האחרון אבל למעשה לתת לי אותו כבר עכשיו?
קודם, אבל זה עדין נתון לשיקול דעתם וליכולת השיכנוע שלך. בהצלחה.

זה בדיוק מה שחיפשתי.

קודם, אבל זה עדין נתון לשיקול דעתם וליכולת השיכנוע שלך. בהצלחה.
זה בדיוק מה שחיפשתי.
כי כולם אומרים לי שאין בעיה להוציא את המכתב והמניעה היחידה היא חוקית. לדעתי הם פשוט מושכים אותי. ביקשו ממני לוותר על ימי חופש בתמורה לפדיון בכסף ובתמורה לשיחרור הקרן. אם אני אשאר את הימים (שאני לא רוצה כי אני צריך קצת חופש) ולא אקבל את הקרן בסוף זה יהיה ממש לא נחמד.

שיר ורד

New member
שיתנו לך מכתב חתום המסכם

הם צריכים אותי.
שיתנו לך מכתב חתום המסכם
את תהליך העזיבה שיפרט מה המחויבויות שלך ומה המחויבויות שלהם ובין שאר את התחיבותם לשחרר לך את הפיצויים. אם תבצע את חלקך, והם לא יבצעו את חלקם, תוכל לתבוע אותם בביה"ד לעבודה על הפרת הסכם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה