דיני תנועה - תקדימי ממל"ז

דוקי

New member
דיני תנועה - תקדימי ממל"ז

האם מישהו יכול לסייע לי ולהפנות אותי לפסיקות שהיו לאחרונה ובהם נפסק כי אקדח הלייזר הנמצא בשימוש המשטרה לא הוכח כמהימן? אודה לתשובה מהירה...המשפט מחר!!! ואני מתקשה במציאת הפסיקות.

igalgolan

New member
מראה מקום

ראה כתבה במעריב מיום רביעי 9 למאיעל הנושא תוך הכוונה לפסק דין בתיק 016815/97 . אם הדיון הראשון מחר, כל שעלך לעשות זה לאמר "לא אשם" ולא להוסיף דבר גם אם השופט ישאל. אתה יכול להוסיף אם אין לך ברירה שההגנה תתיחס לאמינות המכשיר. את הוכחותך כולל פסקי דין תצטרך להביא רק אחרי שיהיו כל עדויות התביעה. אפילו מהמאמר בעיתון ברור מה יש לשאול את המפעיל של המכשיר. יגאל גולן

דוקי

New member
מראה מקום - מד מהירות לייזר

אני מודה לך על ההפניה. במקרה יש עימדי את הכתבה, חשבתי שאולי ניתן למצוא ציטוטים נבחרים מן הסוגיות שעלו שם במקורות נוספים. ושוב תודה!

מ.ה.

New member
פסק דין מאתר www.lawdata.co.il

לצערי פסק דין זה נגדך ואושר גם במחוזי בחיפה אנסה למצוא פסקי דין לזכותך

דוקי

New member
את/ה ודאי עו"ד-לא לשם כך נכנסתי

לאתר, אני מעריך יותר את אותם עו"ד שעושים כאן התנדבות ראויה להערכה והערצה, ומקדישים מזמנם לאלה שרוצים ומעיזים לעשות עבודה עצמית. מה קרה? חסרה לך עבודה???

ציפי ג

New member
מה לך כי תלין?

שאלת שאלה, קבלת תשובה בדיוק על השאלה שלך. עוד קבלת עיצה בחינם, מעו"ד שממש לא עוסק בדיני תעבורה, לקחת עו"ד המתמחה בתחום. אני כעו"ד שלא עוסקת בזה, לו הייתי מאושמת בעבירה כזו, והייתי רוצה לטעון טענות בכגון דא, גם הייתי לוקחת עו"ד המתמחה בתחום. אבל אם העיצה לא נראית לך, אתה כמובן לא חייב להעזר בה, ואז תוכל לבא בטענות רק אל עצמך.

דוקי

New member
התנצלות

נכנסתי...ראיתי...ויריתי... ממש לא קישרתי בין מי שנתן תשובות מפורטות, ובין מי שיעץ לקחת עו"ד. אני מניח שפגעתי במיטיבי...ועל כך אני מרכין ראש, ומתנצל!!!!!

ציפי ג

New member
אז אם כבר נכנסת, יכולת לעדכן

אותנו, איך הלך לך.

למעלה