דינמיקה קבוצתית חיובית מאוד

דינמיקה קבוצתית חיובית מאוד

זו הפעם הראשונה ,שויתרתי על קריאת עיתון הבוקר , לטובת קריאת תולדות החיים של חברי הפורום. זו התחלה של דינמיקה קבוצתית , אשר מי ישורנה. אם חברים מתבטאים כך בחופשיות , נגיע פעם לקיום כנס ותיקים של הפורום , באחד ממקומות החן בישראל - ונרקוד. רק אנחנו. כדאי לעשות את זה בפורים. כדי להקל על אלה שרוצים להיות עלומים. אני ראיתי בעיני רוחי - עקב התרשמות מקריאה בפורום, את עזרא - כבחור צעיר ,חינני וחכם - גיליתי שהוא באמת חינני וחכם אבל הרבה יותר מבוגר ממה שראיתיו בדימיוני. ירון - נראה לי סוחר, ביזנסמן - והנה הוא איש אשכולות. נשוי למירי קרימולובסקי האגדית. אני מאזין לה בשקיקה רבה , בביקורת האומנות ברדיו. אם היא אשתך ירון - אז יש לכם בסיס תרבותי מהולל. וזקנמוךקרח - פעם ראשונה שאני מאיית את שמו נכון. איש חביב מלא הומור וחוכמה , יש מה ללמוד ממנו. כך בדיוק דמינתי אותו , וכך הוא השתקף מתולדות חייו. (אם נאמרו ביושר) אבל הרשה נא לי ,ידידי , לפענח את שמך. כי נדמה לי שאתה מציג כלפי חוץ את האנטיתיזה שלך. זקן- מוך- קרח זקן - כולנו מבינים מה זה. מוך - בערבית שכל, מוח קרח - יבש קר. אני בטוח - שאתה לא זקן עם מוח קר כקרח. ואשר ליום טוב ידידי - כל הכבוד לדרך שעברת בחייך מהאקסית עד זהבה החמודה - בת זוגך בהדגמות ריקודים. אני זוכר אותך גבוה יפה ותמיר. בכל מקום מרגישים בנוכחותך. שאול המלך היה גבוה, ונלקח למלוכה אחרי שחיפש אתונות. כפי שלמדתי להכירך - אתה תגיע למלוכה , כשהאתונות - יחפשו א ו ת ך. על עצמי אני יכול לומר : נולדתי, ינקתי, גדלתי , למדתי ביסודי,בתיכון , באונברסיטה, רקדתי ורקדתי עד שאני כותב עכשו בפורום. באהבה רבה לכל החברים תודה על ההנאה שקבלתי הבוקר - בקריאת המכתבים. לוותר על העיתון בבוקר - אצלי זה נדיר.

למעלה