דיסטורשן בריגרסיה וכדאי לנצל את זה!

דיסטורשן בריגרסיה וכדאי לנצל את זה!

כן כן, השאפל ששמתי אתמול בדרך הביתה הגיע במקרה לאיזה שיר של איזה להקה שנשכחה לי מזמן, הברוך של סלקום, וכל כך התלהבתי ששמעתי את זה שוב ושוב ושוב וזה היה כל כך טוב, מיד במוחי נרקמו מזימות ותחבולות - איך לשפצר את האתר של אינפקציה ברמות שלא יאמנו, יאללה אתר פלאש לאינפקציה ברעל! אז לפני שזה יעבור לי - אני צריכה עזרה מהמעריצים החולניים של הפורום - אם אתם עד כדי כך בקטע של אינפקציה, בטח יש לכם לארגן לי- 1. קובץ זיפ/ראר עם כל התמונות מכל ההופעות והדברים אי פעם 2. אקורדים וטאבים לכל השירים 3. רשימת שירים חדשים מההופעות האחרונות שלא נכחתי בהם 4. רשימת כל הקאברים שאינפקציה עשו (כולל שירים בתוך שירים) 5. טוטוריאל לפלאש - איך עושים loadMovie חיצוני :) תודה! המטרה: לסיים הכל בשבוע אחד. יש לנו את כל חול המועד לפנינו.. חג שמח! הלכתי לחרבן. אני רוצה שזה ייראה בול כמו השלוליה (כנסו, עדכנתי בגדול.. חוי בלאט - תראה איזה רקע שמתי לפונט שלך) שלי - פלאש למעלה עם כל הדברים, וטקסט מתחלף בודד למטה - שם יהיו כתובים כל התאריכים של ההופעות הקרובות, הודעות וכל מיני דברים כאלה שאפשר להגיב עליהם (ואז זה יהיה כמו ספר אורחים)

AvtipuS

New member
אממ יש לי 3 תיקיות של תמונות

בית אבא חושי,חיפה- 20.9.05 מועדון הנמלה,קרית חיים- 9.12.05 מועדון הבארבי,ת"א- 27.12.05 ויש גם כמה בודדות מרוק עצמאות 2006 עוזר?

מממ...

לא. את מה שציינת חוץ מרוק עצמאות, יש באתר (ז"א שיש במחשב שלי) אני צריכה את כל התמונות שהיו מאחרי ה27.12 ופורסמו ברשת (ומה שעוד לא פורסם ובמקרה יש לכם, מה טוב) מרוק עצמאות זה מעולה, אחלה. הדגש הוא שהכל יהיה בזיפ אחד גדול, מי שמר אצלו במחשב תמונות מהופעות של שנת 2006?

SV Design

New member
רעיון מעולה...

אם יהיה טאבים וכאלה שהם גם מה שהלהקה מנגנת בהם בעצמם אז אחלה... וגם עידכנוים של הופעות והכל מעודכן מגניב... לא עיקרונית אין שום חומר עליהם אני סתם מת עליהם והולך להופעות...

מי שרוצה לעזור ואין לו במחשב:

1. לעבור על שנת 2006 בפורום בתפוז ולשמור את כל התמונות לפי הופעות 2. כך גם על הפורום בהיידפארק 3. וחיפוש בגוגל 4. לשמור הכל בקובץ זיפ/ראר שם נמצאות כל התמונות. מ2005 ואחורה יש אצלי במחשב אחרי התמונות נעבור לפרק של האקורדים והטאבים, וגם שם יהיה ארכיון מדויק ומושלם, אבל כדי להנות מהדברים האלה, מישהו צריך לעבוד קשה.

למעלה